MQuCsabi írta:Nem játszik "szemképráztatóan" , nem hivalkodó, de nagyon hasznos lesz.
Ennél azért szerintem jobban fog játszani, ha megszokja a környezetet. Most is voltak biztató dolgai, de nagyon bátortalan volt még. Annak ellenére, hogy kezdésnek ez tökéletes volt, én ennél többet várok tőle, mert tudom, hogy menne is neki. Érdekes volt ez a vkp-val való váltogatás amúgy, Sampertől vártam ilyet Busi mellett, nekem Gomes ennél támadóbb szelleműnek tűnik, de hasznos kis fegyver lehet, ha megszokja ezt a szerepkört is - és Busi is felpörög. De azért nálam inkább SR lenne a vkp vagy Samper, ha nincs Busi. Kivéve ha előbbi kezdő jhv lesz, amiben bízok, és Samper közben megy kölcsönbe, ami meg sanszos.. Akkor Rakéta is és Gomes is el tudja ezt játszani Busival, bár a horvát jobban tetszett vkp-ként, amikor - talán a Pool ellen - ott játszott.
Mindenesetre ez jó kezdés volt a portugáltól, az első meccséhez képest sokkal jobban tetszett - még ha akkor nem is játszott sokat -, ha ilyen ütemben javulgat, akkor hamar megszeretem.