Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig Ennyit kapnak. Az MSN fizuja viszi el a bérek több mint 1/3-át. Tehát a maradék 100+ ember (játékosok, edzők stb) viszzi a maradvány összeget. Azért brutál a dolog.TripleH írta:Spanyoloknál ha jól tudom, ekkora jövedelem után már 51% az adó, erősen kételkedem, hogy bruttó 50m+t kapna Suarez es Neymar is.
Én úgy tudom Messi nettó 25 milliót keres. Meglepődnék, ha többieknek ennél több lenne.Normandia írta:Amennyiben jól emlékszem 25 milla körül. Leo jelenleg 22 vs 23.recrea írta:Mert mennyit keres Neymar meg Suarez?
Amennyiben jól emlékszem 25 milla körül. Leo jelenleg 22 vs 23.recrea írta:Mert mennyit keres Neymar meg Suarez?
Nem feltétlenül kell eladni bárkit is, ha a klub növelni tudja a bevételeit. Ugye ha jól tudom, nem biztos, a költségvetése a klubnak 600 milla körül van. Majd kijavít valaki, ha nagyott tévedek, és ennek a 70%-ig nyújtózhatunk. Azért ez baromi nagy összeg.Nero. írta: Rakitic, de Arda Turanról is szó volt.
Messit muszáj a legjobban fizetett játékossá tenni viszont Neymarnak is sokat kell adni így is kevesebbért van itt mint amennyit máshol kapna, páran meg nevetségesen keveset keresnek lásd Sergi Roberto.
Rakitic, de Arda Turanról is szó volt.LG írta:Kit? Amúgy egy ideje magasan mi fizetjük a legtöbb pénzt a játékosoknak, és voltak róla hirek, hogy ez hosszútávon nem fenntartható, ezért nem is értem az esztelen emelgetést.Nero. írta:Állítólag mar csak azért is el kell adni hogy finanszírozni tudjuk Messi fizetését. Ez azért elég szomorú.
Kit? Amúgy egy ideje magasan mi fizetjük a legtöbb pénzt a játékosoknak, és voltak róla hirek, hogy ez hosszútávon nem fenntartható, ezért nem is értem az esztelen emelgetést.Nero. írta:Állítólag mar csak azért is el kell adni hogy finanszírozni tudjuk Messi fizetését. Ez azért elég szomorú.
Engem meg az, hogy Iniestán kívül nincs átlagon felül teljesítő középpályásunk. Rakitic incidensre nagyon kíváncsi vagyok, sírás lesz ha eligazol.hajnesz írta:Engem is az zavar a legjobban, hogy nem tudunk 1-0-ra nyerni, minden meccsre jut valami potyagól, valami védelmi hiba, vagy eladott labda.
S gondoljunk bele, mennyire frusztráló igy a csatároknak, hogy tudják, hogy nem lesz elég csak 1et rúgni, mert folyamat bealszik valaki hátul.
hajnesz írta:Engem is az zavar a legjobban, hogy nem tudunk 1-0-ra nyerni, minden meccsre jut valami potyagól, valami védelmi hiba, vagy eladott labda.
S gondoljunk bele, mennyire frusztráló igy a csatároknak, hogy tudják, hogy nem lesz elég csak 1et rúgni, mert folyamat bealszik valaki hátul.
Egyetértek ezzel a véleménnyel, viszont ha megnézed akkor szinte ugyanannyi a kapott gólok száma, mint tavaly. 2015/16-os gólkülönbség 17 meccs után: 43-16, 2016-17-es gólkülönbség 17 meccs után: 42-17. A különbséget én inkább abban látom, hogy sorban piszok gyenge meccsek követik egymást, ami igaz előre és hátra is. Aztán jön megint 1-2 meccs ahol jobban megy.Bob_Marley írta:Én nem látom, hogy gondok lennének támadásban, rendre tudjuk kontrollálni a játékot. Sokkal bajosabb, hogy minden meccsen gólt kapunk. Győzelemhez, címekhez ez kell elsősorban, hogy a védekezés legyen rendben.
Szerintem pedig probléma van a helyzetkihasználással, az utolsó passzokkal, kevesebb a kontra, kevesebb a háromszög, a mélységi beindulások, sokszor ötlettelen a játék, egymásra toljuk az MSN-t, nem cserélgetik a helyüket, ami anno kifejezetten tetszett. A rontott passzok aránya pedig hosszú évek rekordja így ránézésre. Nem mond nekem, h ezt Te nem látod?!Bob_Marley írta:Én nem látom, hogy gondok lennének támadásban, rendre tudjuk kontrollálni a játékot. Sokkal bajosabb, hogy minden meccsen gólt kapunk. Győzelemhez, címekhez ez kell elsősorban, hogy a védekezés legyen rendben.