Tamás, Tamás...
Akkor elkezdeném.
Igaz most írtam le jópár száz karaktert és már kicsit nyűgös vagyok, de mivel vállaltam, hogy elkezdem ezt az egészet és megpróbálom beindítani, így úgy érzem nekem is kell válaszolnom a benned megfogalmazódott kritikákra.
Szóval:
Hogy kicsit oldjam a hangulatot:
A dzsungelben mindenki egyenlő, de vannak akik egyenlőbbek.
Az egész bonyodalom abból adódik, hogy az emberek állandóan öregedni szeretnének, vagyis [auto_cenzúra] kiváncsiak.
Az egészből nem lett volna semmi sértődés, ha kicsit türelemmel vagytok még. De ha türelemmel lettetek volna, akkor ez egy tökéletes világ lenne, ami ugye nem igaz.
Nem tudom, hogy mennyire fog menni, de kérlek szépen próbáld meg a következőket nevek nélkül megérteni és nem személyes sértésnek venni.
Szóval kezdődött úgy, hogy
A ember kitalált valami réges régen, akkor ez a dolog nem jött be, de ez a dolog már akkor is felkeltette
B ember figyelmét. Ez a
B ember most előjött azzal az ötlettel, hogy nem lehetne-e újra belevágni abba a bizonyos dologba. Ez történt ma délelőtt, ekkor jött
C ember és érdeklődött eme bizonyos dolog után, majd jött mintapolgár
D ember és nyugalomra intett, hogy majd ha eljön az ideje, akkor mindenre fényderül. Ezután eljött mindennek az (na nem az egész, csupán a negyed) ideje és jött az infó. Na itt következett be az, aminek a modell szerint be kell következnie, néhányan megpróbáltak jelentkezni erre a dologra. Ám jött az aktuális feketebárány, azaz
E ember. Aki egyből el kezd puffogni, mert ha van rajta sapka, akkor az a baj, ha meg nincs, akkor meg természetesen az, és a puffogás alatt azzal traktál mindenkit, hogy márpedig ő a tökeletesség mintapéldánya és ki ha ő nem és próbálja sugallni, azt, hogyha ő nem kerül be, akkot egyáltalán ki kerülhet be (és itt dől meg az elmélete a demokráciáról)???De ezzel semmi gond, ilyen mindig is van. Ez az ilyen modellek lényege, mert valaki megpróbál alkalmazkodni, de valakinek semmi nem jó.
Remélem sikreült leszűrni a tanulságot.
A 10 emberes dologhoz. Ez úgy lett, hogy Rhynn felkért, hogy ha már kitaláltam (spanyol viasz) ezt az egészet, akkor válogassak is hozzá bandát. (
És hogy miért kell engedély? Hát kérlek szépen azért, mert elegem van abból, hogyha jönn egy meccsünk, akkor minden második [auto_cenzúra] hsz arról szól, hogy hol lehet neten nézni a meccset és h nekem ez nem jó h nekem az nem jó mikor meg kéne fogni azt a [auto_cenzúra] egeret és lejebb görgetni azt a [auto_cenzúra] oldalt és fenni a fáradtságot és olvasni egy kicsit és minden probléma megoldódna, vagy a problémák az aláírásokkal az összes topicot teleírja a baromságaival kivéve egyet, na kitalálod, hogy melyiket nem?Mivel a seggfejeket nem lehet nick alapján észrevenni, mert nem úgy regel, hogy cuki-aki lust olvasni és baromságokat kérdez, hanem egyszeű mezei névvel és ha már írt egyszer azért nem lehet bannolni, mert megkrédezi ezt, mert ő ilyen ilyenek az odottságai, különbözőek vagyunk de ez engem attól még idegesíthet.Szóval nem tudod kiszűrni a hülyét, de azt meg tudod csinálni, hogy csak az "okosat" engeded be, és ezt akarjuk mi is mert úgy gondolom, hogy ezek komolyabb témák és semmi szükség az ilyenekre ott) Én a következőket találtam ki:
Drigo írta:Ja és attól, hogy én most ilyeneket írok semmivel nem vagyok különb, mint bármelyikőtök. Ebben a fórumban nem lesz hierarchia mindenki egyenlő. Attól, hogy nekem kellett pár nevet felsorolni, akikkel ezután együtt döntünk a további névsorról(akik majd ugyanúgy részt vesznek ezen a procedúrán) minden egyes tagnak belépése után ugyanannyi joga lesz megválogatni a topicba írókat (illetve első sorban nem írokat, én ugyanis azt mondom, hogy mindnekinek adjuk meg az esélyt, aki ebben a témában szeretné elmondani a véleményét, a többség gondolom úgyis képes lesz elfogadni a szabályokat és hszével növelni a színvonalat, de sajnos mindig vannak feketebárányok[és nem csak nálunk...] akiknek valami nem fog tetszeni bármit is csinálunk, na őket kell kiszűrni, mert semmi szükség a fölösleges feszültség keltésre), mint annak, aki már egy napja hete hónapja éve tagja ennek a népes tábornak. Remélem emiatt senki nem fog megsértődni.
Az utolsó mondatomho csak annyit fűznék, hogy
Hiú ábránd(Ismerős Zozz?). Látod erről beszéltem nem lehet olyat csinálni, hogy valaki ne kezdjen el ugrálni.
És mégegyszer mondom ez nem a Te személyednek szól, hanem ezzel arra akartam rávilágítani, hogy minden okkal történik. De tudod mit az sem érdekel ha megsértődsz annyira szarom le az egészet. Végre úgy néz ki elindul ez az egész koncentrálok arra és ilyen dolgok miatt nem fogok idegeskedni.
Egyébként annyit kellett volna írnod, hogy érdekel ez az egész ész szeretnél Te is hozzászólni, nem féloldalakat regélni, vagy egyszerűen csak várni az infókat.TÜRELEMMEL!!!
Akit esetleg érdekel ez az egész nyugodtan jelezze vagy itt vagy privátban, ha eljutott odáig, hogy ezt megértse és teljesítse, akkor nagy baj már nem lehet és garantálom, hogy be fog kerülni*(Mert nagyon remélem, hogy csak olyanok jeletkeznek akit tényleg érdekel a dolog, másnak úgyis fölösleges)
kivételek max a friss regesekkel kapcsolatban lehet, náluk ajánlatos megvárni a lappangási idő végét.(De amennyiben külön emiatt regisztrált, akkor ez sem lehet akadály)
*
természetesen néhány rendkívüli esetben lehet a dolognak más eredmnye, de a kulcs mindneki számára elérhető közelségben van
Tamás mégegyszer remélem, hogy megértetted a hszem lényegét és megint nem azt olvasod ki, hogy mindneki Téged bánt, bár mint említettem engem már az sem nagyon érdekel, de mivel így neveltek és ilyen lettem így próbálok tapintatos lenni, de ez nem mindig sikerül.
Ma jó 10 mindnekinek. (Hogy miért jó 10?Hát jó 8 +áfa, nem saját de nagyon tetszik)