Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Téged ez ennyire felbosszant, akkor nem kell nézni!menczel írta:Igen a hozzáállást szapulom! Tovább jutottunk, de ez a meccs nagyon könnyen sokkal rosszabb is lehetett volna. Ha például a 15. percben már 3-mal mennek, mert bizony lefociztak minket az első félidőben. Nem hiányzik egy akkora égés mint a Reálé volt a kupában! Mert mi a Barcelona vagyunk és nem engedhetjük meg magunknak.barca2010 írta:Ne haragudj ember, de egy kicsit el vagy tévedve! Te most a csapatot szapulod? Miért is? Tovább jutottunk nem? Akkor meg? Nem nyertek és nem is úgy álltak hozzá, ez igaz, de kérdem én, Te komolyan azt hitted, hogy itt most fel fogják szántani a pályát!? Nem bántani akarlak, de nem sokat élhettél a futball világában!menczel írta: Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész...
Kiskorom óta focizom, de csapatsportot űzök jelenleg is, amerikai focizom. És semmi köze nincs ehhez a futball világához, egyszerűen hozzáállás kérdése. Én mindig győzni akarok, és mindig felszántom a pályát és a többiektől is elvárom.
Igen a hozzáállást szapulom! Tovább jutottunk, de ez a meccs nagyon könnyen sokkal rosszabb is lehetett volna. Ha például a 15. percben már 3-mal mennek, mert bizony lefociztak minket az első félidőben. Nem hiányzik egy akkora égés mint a Reálé volt a kupában! Mert mi a Barcelona vagyunk és nem engedhetjük meg magunknak.barca2010 írta:Ne haragudj ember, de egy kicsit el vagy tévedve! Te most a csapatot szapulod? Miért is? Tovább jutottunk nem? Akkor meg? Nem nyertek és nem is úgy álltak hozzá, ez igaz, de kérdem én, Te komolyan azt hitted, hogy itt most fel fogják szántani a pályát!? Nem bántani akarlak, de nem sokat élhettél a futball világában!menczel írta: Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész...
Szerintem a 3. gólnál is benne volt. Igaz nem tudhatom Pinto szólt e hogy jön vagy sem. Mert ha nem szólt akkor nem annyira az övé. Viszont ha még így is bele akarnék kötni akkor mondhatnám, hogy középre soha nem fejelünk labdát. De erre meg azt lehet mondani, hogy így sikerült neki... Mindent egybevéve szerintem nem játszott jól.(Igaz nem volt egyedül)Andris írta:... másrészt meg csak a 2. gólnál hibázott igazán.
Ne haragudj ember, de egy kicsit el vagy tévedve! Te most a csapatot szapulod? Miért is? Tovább jutottunk nem? Akkor meg? Nem nyertek és nem is úgy álltak hozzá, ez igaz, de kérdem én, Te komolyan azt hitted, hogy itt most fel fogják szántani a pályát!? Nem bántani akarlak, de nem sokat élhettél a futball világában!menczel írta:Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész. Nem lehet elvárni a többiektől, hogy 3-at lőve megmentsék ez nonszensz.Andris írta:Egyrészt a kétgólos vereség fő oka az volt, hogy ma csak várostnézni utaztak a fiúk Sevillába, nem pedig Milito játéka, másrészt meg csak a 2. gólnál hibázott igazán. Nem játszott jól persze amúgy sem.menczel írta: Mi az hogy ne haragudjak rá? A fő oka volt a kétgólos vereségnek, a helyezkedés nem erőnléti kérdés, pusztán koncentráció kérdése.
De tisztában vagyunk azzal hogy milyen védő, és azzal hogy milyen sérülés után tért vissza mostanra, illetve h a többiek is milyen komolyan vették körülötte az egészet, úgyhogy.. mi az hogy ne haragudj rá ? szerintem tudod, hogy mit jelent.
A sérülés nem jó indok, ugyanis végigjátszotta a meccset, márpedig ha a legkisebb esélye van a rosszabb erőnlétnek vagy sérülésveszélynek akkor Pep sose hagyja fent végig a sérülésből visszatérő játékosát. Jó védőnek tartom, de nem klasszis, de mindegy is mi a maximum teljesítménye, ha most a közelébe nem volt annak.
Ennek ellenére nem vagyok elégedett a csapat többi tagjának hozzáállásával sem, nagyítóval kellett keresni az akaratot (és Barca kezdő szinthez méltó tudást- ez pl. Bojan esete, aki akar csak nem tud).
Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész. Nem lehet elvárni a többiektől, hogy 3-at lőve megmentsék ez nonszensz.Andris írta:Egyrészt a kétgólos vereség fő oka az volt, hogy ma csak várostnézni utaztak a fiúk Sevillába, nem pedig Milito játéka, másrészt meg csak a 2. gólnál hibázott igazán. Nem játszott jól persze amúgy sem.menczel írta: Mi az hogy ne haragudjak rá? A fő oka volt a kétgólos vereségnek, a helyezkedés nem erőnléti kérdés, pusztán koncentráció kérdése.
De tisztában vagyunk azzal hogy milyen védő, és azzal hogy milyen sérülés után tért vissza mostanra, illetve h a többiek is milyen komolyan vették körülötte az egészet, úgyhogy.. mi az hogy ne haragudj rá ? szerintem tudod, hogy mit jelent.
Egyrészt a kétgólos vereség fő oka az volt, hogy ma csak várostnézni utaztak a fiúk Sevillába, nem pedig Milito játéka, másrészt meg csak a 2. gólnál hibázott igazán. Nem játszott jól persze amúgy sem.menczel írta: Mi az hogy ne haragudjak rá? A fő oka volt a kétgólos vereségnek, a helyezkedés nem erőnléti kérdés, pusztán koncentráció kérdése.
Mi az hogy ne haragudjak rá? A fő oka volt a kétgólos vereségnek, a helyezkedés nem erőnléti kérdés, pusztán koncentráció kérdése.18Barca99 írta:Nem az ő meccse volt az tény.. De én ettől függetlenül nem haragszom rá és nem is szabad senkinek haragudnia rá. Azért gondoljatok egy kicsit bele h mi van akkor ha mondjuk nincs Abidal meg puyol egy clacico előtt és milito akkor játszik így. Egyébként sztem nem volt rossz csak semmi nem ugy volt ahogy ő akarta. Azaz igazság h itt nsgyon sokan a fellegekbe vannak és amikor kikap a csapat vagy rosszul játszik egy playa akkor azt szidják [auto_cenzúra]ájba.. Egy igazi barca-fan a "rossz" időkben is a csapat mellett áll..
Ilyen egyszer volt, a Levante ellen. De könyörgöm, Milito akkor tért vissza a majdnem 2 hónapos sérüléséből. Na meg aztán beállt, így láthattuk, h most nincs olyan jó formában.torrentkiller írta: És csak ezért a pályafutása végéig üljön a padon? Ráadásul úgy, hogy ha a többi belső védő ki is dől, Pep akkor sem őt játszatja, hanem Abidal+Busi kettőst, ami nem egy életbiztosítás, főleg az utóbbi.