Gabriel Milito

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca2010
Jugador d'estrella

2011.01.20. 13:45:14

menczel írta:
barca2010 írta:
menczel írta: Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész...
Ne haragudj ember, de egy kicsit el vagy tévedve! Te most a csapatot szapulod? Miért is? Tovább jutottunk nem? Akkor meg? Nem nyertek és nem is úgy álltak hozzá, ez igaz, de kérdem én, Te komolyan azt hitted, hogy itt most fel fogják szántani a pályát!? Nem bántani akarlak, de nem sokat élhettél a futball világában!
Igen a hozzáállást szapulom! Tovább jutottunk, de ez a meccs nagyon könnyen sokkal rosszabb is lehetett volna. Ha például a 15. percben már 3-mal mennek, mert bizony lefociztak minket az első félidőben. Nem hiányzik egy akkora égés mint a Reálé volt a kupában! Mert mi a Barcelona vagyunk és nem engedhetjük meg magunknak.

Kiskorom óta focizom, de csapatsportot űzök jelenleg is, amerikai focizom. És semmi köze nincs ehhez a futball világához, egyszerűen hozzáállás kérdése. Én mindig győzni akarok, és mindig felszántom a pályát és a többiektől is elvárom.
Ha Téged ez ennyire felbosszant, akkor nem kell nézni!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.20. 13:04:11

barca2010 írta:
menczel írta: Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész...
Ne haragudj ember, de egy kicsit el vagy tévedve! Te most a csapatot szapulod? Miért is? Tovább jutottunk nem? Akkor meg? Nem nyertek és nem is úgy álltak hozzá, ez igaz, de kérdem én, Te komolyan azt hitted, hogy itt most fel fogják szántani a pályát!? Nem bántani akarlak, de nem sokat élhettél a futball világában!
Igen a hozzáállást szapulom! Tovább jutottunk, de ez a meccs nagyon könnyen sokkal rosszabb is lehetett volna. Ha például a 15. percben már 3-mal mennek, mert bizony lefociztak minket az első félidőben. Nem hiányzik egy akkora égés mint a Reálé volt a kupában! Mert mi a Barcelona vagyunk és nem engedhetjük meg magunknak.

Kiskorom óta focizom, de csapatsportot űzök jelenleg is, amerikai focizom. És semmi köze nincs ehhez a futball világához, egyszerűen hozzáállás kérdése. Én mindig győzni akarok, és mindig felszántom a pályát és a többiektől is elvárom.
salas9
Entrenador del Barça

2011.01.20. 10:04:40

Andris írta:... másrészt meg csak a 2. gólnál hibázott igazán.
Szerintem a 3. gólnál is benne volt. Igaz nem tudhatom Pinto szólt e hogy jön vagy sem. Mert ha nem szólt akkor nem annyira az övé. Viszont ha még így is bele akarnék kötni akkor mondhatnám, hogy középre soha nem fejelünk labdát. De erre meg azt lehet mondani, hogy így sikerült neki... Mindent egybevéve szerintem nem játszott jól.(Igaz nem volt egyedül)
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2011.01.20. 09:04:35

menczel írta:
Andris írta:
menczel írta: Mi az hogy ne haragudjak rá? A fő oka volt a kétgólos vereségnek, a helyezkedés nem erőnléti kérdés, pusztán koncentráció kérdése.
Egyrészt a kétgólos vereség fő oka az volt, hogy ma csak várostnézni utaztak a fiúk Sevillába, nem pedig Milito játéka, másrészt meg csak a 2. gólnál hibázott igazán. Nem játszott jól persze amúgy sem.

De tisztában vagyunk azzal hogy milyen védő, és azzal hogy milyen sérülés után tért vissza mostanra, illetve h a többiek is milyen komolyan vették körülötte az egészet, úgyhogy.. mi az hogy ne haragudj rá ? szerintem tudod, hogy mit jelent.
Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész. Nem lehet elvárni a többiektől, hogy 3-at lőve megmentsék ez nonszensz.

A sérülés nem jó indok, ugyanis végigjátszotta a meccset, márpedig ha a legkisebb esélye van a rosszabb erőnlétnek vagy sérülésveszélynek akkor Pep sose hagyja fent végig a sérülésből visszatérő játékosát. Jó védőnek tartom, de nem klasszis, de mindegy is mi a maximum teljesítménye, ha most a közelébe nem volt annak.

Ennek ellenére nem vagyok elégedett a csapat többi tagjának hozzáállásával sem, nagyítóval kellett keresni az akaratot (és Barca kezdő szinthez méltó tudást- ez pl. Bojan esete, aki akar csak nem tud).
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.20. 03:05:22

Andris írta:
menczel írta: Mi az hogy ne haragudjak rá? A fő oka volt a kétgólos vereségnek, a helyezkedés nem erőnléti kérdés, pusztán koncentráció kérdése.
Egyrészt a kétgólos vereség fő oka az volt, hogy ma csak várostnézni utaztak a fiúk Sevillába, nem pedig Milito játéka, másrészt meg csak a 2. gólnál hibázott igazán. Nem játszott jól persze amúgy sem.

De tisztában vagyunk azzal hogy milyen védő, és azzal hogy milyen sérülés után tért vissza mostanra, illetve h a többiek is milyen komolyan vették körülötte az egészet, úgyhogy.. mi az hogy ne haragudj rá ? szerintem tudod, hogy mit jelent.
Ha valakiről két gólt kapunk, akkor rajta megy el a meccs és kész. Nem lehet elvárni a többiektől, hogy 3-at lőve megmentsék ez nonszensz.

A sérülés nem jó indok, ugyanis végigjátszotta a meccset, márpedig ha a legkisebb esélye van a rosszabb erőnlétnek vagy sérülésveszélynek akkor Pep sose hagyja fent végig a sérülésből visszatérő játékosát. Jó védőnek tartom, de nem klasszis, de mindegy is mi a maximum teljesítménye, ha most a közelébe nem volt annak.

Ennek ellenére nem vagyok elégedett a csapat többi tagjának hozzáállásával sem, nagyítóval kellett keresni az akaratot (és Barca kezdő szinthez méltó tudást- ez pl. Bojan esete, aki akar csak nem tud).
Andris
Adminisztrátor

2011.01.20. 01:11:44

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.20. 01:06:57

18Barca99 írta:Nem az ő meccse volt az tény.. De én ettől függetlenül nem haragszom rá és nem is szabad senkinek haragudnia rá. Azért gondoljatok egy kicsit bele h mi van akkor ha mondjuk nincs Abidal meg puyol egy clacico előtt és milito akkor játszik így. Egyébként sztem nem volt rossz csak semmi nem ugy volt ahogy ő akarta. Azaz igazság h itt nsgyon sokan a fellegekbe vannak és amikor kikap a csapat vagy rosszul játszik egy playa akkor azt szidják [auto_cenzúra]ájba.. Egy igazi barca-fan a "rossz" időkben is a csapat mellett áll..
Mi az hogy ne haragudjak rá? A fő oka volt a kétgólos vereségnek, a helyezkedés nem erőnléti kérdés, pusztán koncentráció kérdése.
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.20. 00:09:45

Nem az ő meccse volt az tény.. De én ettől függetlenül nem haragszom rá és nem is szabad senkinek haragudnia rá. Azért gondoljatok egy kicsit bele h mi van akkor ha mondjuk nincs Abidal meg puyol egy clacico előtt és milito akkor játszik így. Egyébként sztem nem volt rossz csak semmi nem ugy volt ahogy ő akarta. Azaz igazság h itt nsgyon sokan a fellegekbe vannak és amikor kikap a csapat vagy rosszul játszik egy playa akkor azt szidják orbaszájba.. Egy igazi barca-fan a "rossz" időkben is a csapat mellett áll..
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.20. 00:08:02

Nem az ő meccse volt az tény.. De én ettől függetlenül nem haragszom rá és nem is szabad senkinek haragudnia rá. Azért gondoljatok egy kicsit bele h mi van akkor ha mondjuk nincs Abidal meg puyol egy clacico előtt és milito akkor játszik így. Egyébként sztem nem volt rossz csak semmi nem ugy volt ahogy ő akarta. Azaz igazság h itt nsgyon sokan a fellegekbe vannak és amikor kikap a csapat vagy rosszul játszik egy playa akkor azt szidják orbaszájba.. Egy igazi barca-fan a "rossz" időkben is a csapat mellett áll..
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
9Dave
Capitá del Barça

2011.01.19. 22:55:49

Hát ma nagyon nem játszik jól.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.19. 22:45:34

Ezt bőven láthatta Guardiola is edzésen hogy ilyen fogalmatlan(még). Óriási kockázat van jelenleg a játékában.
ziipp
Capitá del Barça

2011.01.18. 01:38:09

Minden jó, ha jó a vége. :) A szezon végéig legalábbis. :D

Még hogy Pepnek nincs beleszólása a dolgokba... Ez még egyértelműbb teszi Eto'o, Touré és Ibra távozását. :P
messideco
Presidente del Barça

2011.01.17. 17:41:28

Én is örülök a maradásának. Szép gesztus tőle, meg a csapattól is :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.17. 17:26:25

Örülök hogy marad,azért én nem bíznám még egy Fontás-Bartra duóra a védelem közepét,ha Piqué és Puyol sem játszhat. Meg Busquets és Abidal is maradjon a helyén.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.17. 16:20:10

Ez a nap kellemes híre számomra! :) Megértettem volna ha eligazol, de nagyon örülök hogy végül a maradás mellett döntött. Azért jó ha van még a keretben Puyolon és Piquen kívül egy klasszis, érett középhátvédünk. Sokat jelenthet még a tavaszi szezonban!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.17. 16:14:40

Én is örülök, h marad, mert ha megy azért elég kevesen maradtunk volna hátul. Így legalább lesz még egy biztos csere középső védőnk.
Örülnék neki, ha szerdán kezdene. :)
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.17. 16:00:30

Meggyőzték azzal, hogy laza 8at is verhettünk volna nekik... :lol: :lol: :lol:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.17. 15:57:12

Jó, h marad. Én különösebben nem haragudtam volna rá ha elment volna akkor sem.
Kell ő ebbe a csapatba. Tavasszal egyre több meccs lesz, biztos vagyok benne, h pl a kupában és a nem annyira fontos meccseken kap majd lehetőséget. Puyol és Piqué van előtte a sorban, ha egészséges lesz akkor játszani is fog.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.17. 14:15:17

Örülök, hogy marad, bár így kevés esély lesz bekerülni a válogatottba, látszik, hogy nem a pénzért akart elmenni. Haragudni rá fölösleges, meg kell őt érteni. Nagyon jó a barcelonai közeg, a társak mellette állnak, remélem az edző is elkezdi játszatni!
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.01.17. 12:53:37

Örülök h marad, de továbbra is haragszom rá!
A Fifa egy szégyen
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.01.17. 12:07:30

Az tudvalevő volt, hogy Leonak nagy spanja :)
Azért ez adhat neki egy lökést, hogy a csapattársak ennyire bírják őt.
Sok sikert neki, és remélem így is úgy is beválogatják a válogatottba.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.17. 11:19:54

Örülök hogy marad Milito mert szükség van rá még akkor is ha keveset játszik. Nem semmi. Olyan jóban vannak egymással, hogy meggyőzték. :)
Remélem ezek után a Betis ellen kezdeni fog!
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.16. 23:47:58

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2011 ... barsa.html

Röviden és tömören marad az argentín , nyárig legalább is.
csdewl
Capitá del Barça

2011.01.16. 20:01:11

Most olvastam arról, h marad a nyárig ! mit tudtok erről?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Rumig
Entrenador del Barça

2011.01.15. 14:20:54

torrentkiller írta: És csak ezért a pályafutása végéig üljön a padon? Ráadásul úgy, hogy ha a többi belső védő ki is dől, Pep akkor sem őt játszatja, hanem Abidal+Busi kettőst, ami nem egy életbiztosítás, főleg az utóbbi.
Ilyen egyszer volt, a Levante ellen. De könyörgöm, Milito akkor tért vissza a majdnem 2 hónapos sérüléséből. Na meg aztán beállt, így láthattuk, h most nincs olyan jó formában.
Előző évben, másfél év után elég hamar ott találta magát a kezdőben, nem lehet mondani, h ne lett volna 3. opció.
Most meg ha kicsit vár, bőven lett volna lehetősége játszani, figyelembe véve, h Abidal ugyan elég magabiztos középen, Maxwell és Adriano kevésbé meggyőző teljesítménye miatt rá szélen van nagy szükség. Fontást /Bartrát meg csak nagyon végszükség esetén használja Pep egyelőre. Más meg nincs.
Szóval sztem ez gyáva lépés tőle, kicsit formába lendül, aztán bőven kapott volna lehetőséget. De ha már nem bízik magában, akkor tényleg nem nagyon van keresnivalója itt. :roll:
Mindenesetre sajnálom, bőven nagyobb karriert is befuthatott volna.
Ja és remélem nyáron Caceres visszatér, persze nem biztos, h akar majd.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Lezárt