Köszönöm Syl ezt a csodálatos 5 évet. Azt hiszem hogy minden játékos, legyen az csatár, védő vagy kapus, példát vehet Róla. Az ahogy hozzáállt a helyzetéhez, az edzésekhez, a játékhoz, az példaértékű. Rajta nem lehetett látni azt hogy meccshiánnyal küszködik. Amikor beállt vagy kezdett, akkor mindig a tudása legjavát nyújtotta. Igazából én nem is emlékszek olyan mozzanatra, ami után azt mondhattuk volna napokig hogy húúúúúú mekkorát hibázott. És azért ez egy védőnél nem kis szó szerintem. Nagyon nagyon szeretem, az egyik kedvenc játékosom a Barcából. Mindenki kedvenc, de Ő az elsők között van.
Nagyon szomorú vagyok, hogy elmegy, de ezt meg kellett lépni a klubnak

35 éves, és szerintem egyáltalán nem látszik rajta, de Pep-ék tudják hogy hogy döntöttek. Pályafutásának megkoronázása volt a BL döntő. Lehet hogy ezt fent akarták így, hogy Abidalt jogtalanul eltiltsák, és Syl játszhasson élete utolsó nagy-nagy meccsén a Barcában. Pont egy BL döntőn...és pont olyan teljesítménnyel....Istenem....mekkorát játszott azon a szerda estén 35 éves léttére. Mindig is örömmel fogok visszaemlékezni a döntőn nyújtott teljesítményére. Az meg ahogy lereagálta a győzelmet a meccs után....35 évesen azért ritkán sír így az ember, mégha BL győzelemről is van szó

Szerintem tudta Ő már a meccs előtt is hogy ez lesz az utolsó BL döntője Barca mezben. Valószinűleg ez is közrejátszott abban hogy így elérzékenyült.
Örökké emlékezni fogok Rád Syl. Köszönöm azt, amit 5 év alatt a Barcáért, a játékostársaidért tettél. Sok sikert a jövőben.
Adéu Sylvinho!!!!!