Szóval, ha ma 2 kor a Cerro- Goias -t akarom nézni akkor rámegyek, s végig nézem a kiköpött play-eket, s az egyiken majd menni fog?Enrique írta:Amelyik elindul és meglátod rajt majd az Eto'o-t!Aix írta:De például holnap ( vagyis ma ) a Juve elleni meccsen a sok play közül melyikre kell rámenni?
Gongolom nem mindegy!![]()
Hol tudom megnézni?
De például holnap ( vagyis ma ) a Juve elleni meccsen a sok play közül melyikre kell rámenni?Enrique21 írta:Ezen belül majd a pp live-ra kell nyomnom majd?Enrique írta:Csekkold ezt: http://tvmix.net/evento-2044Enrique21 írta:Nem tudjátok h holnap a villareal-evertont
adja-e vmi csatorna,esetleg a neten valami?
Köszi
Amugy köszi!
Gongolom nem mindegy!
- Enrique21
- Capitá del Barça
Ezen belül majd a pp live-ra kell nyomnom majd?Enrique írta:Csekkold ezt: http://tvmix.net/evento-2044Enrique21 írta:Nem tudjátok h holnap a villareal-evertont
Köszi
Amugy köszi!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Csekkold ezt: http://tvmix.net/evento-2044Enrique21 írta:Nem tudjátok h holnap a villareal-evertont
Köszi
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem azzal együtt se több 30nál...revenge írta:32 mert a 2 Barca-real...Mr. Master írta:TEljesen igazad van. De hát lássuk be, nem sok barcás van a sport tvnél. És az idényben 38 realos bajnokit fognak szerintem adni, és a barcásoké meg nem lesz több 30bál. És e elég szomorú..
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
32 mert a 2 Barca-real...Mr. Master írta:TEljesen igazad van. De hát lássuk be, nem sok barcás van a sport tvnél. És az idényben 38 realos bajnokit fognak szerintem adni, és a barcásoké meg nem lesz több 30bál. És e elég szomorú..
- Mr. Master
- Director del Fútbol
TEljesen igazad van. De hát lássuk be, nem sok barcás van a sport tvnél. És az idényben 38 realos bajnokit fognak szerintem adni, és a barcásoké meg nem lesz több 30bál. És e elég szomorú..
------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Jugador del Barça
Hát ez nem igaz vazze. Ilyen nincs BAJNOK BARCA meccsét nem adják csak szokás szerint a madridét hát elmehetnek a fenébe. Kár hogy nem lehet betelefonálni élő közvetitéskor mármin feélidőben megmondanám nekik persze kultúráltan hogy azért bajnok csapat nyitányát illen már mutatni. De hát mit várjunk olyan emberektől akik szerin a Raul Bravo klasszis. Ezért fizetek én 3 ezer valamennyi ft-t a sport csatornákért hogy nézhessem a madridot madj megin bemelleli az a ronaldo a labdát a kapuba a 100. percben azt egy hétig majd csak azt hallgatjuk hogy mekkora klasszis. Nem tudna valaki megint linket adni a mérkőzésről a nyitányról a vagy a Juva elleniről esteleg mind kettőhöz. Azt nagyon megköszönném.
-
- Jugador del Barça
Valaki tzdja hogy adja e a apotr tv a Barca nyitányát mert én nem láttam a műsora között ami aggasztó.
- Ronaldinho Gaúcho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Majd a juve elleni meccset lehet valahonnan nézni a neten??
Ha igen akkor szivesen közvetítem ha van rá igény és ha tetszett az előző igaz voltak név beli eltérés dee ezt azzal magyarázom hogy nemtudok spanyolul és hogy nemvolt jo minőségü a kép..
Szóval ha kell akkor közvetítek....
Ha igen akkor szivesen közvetítem ha van rá igény és ha tetszett az előző igaz voltak név beli eltérés dee ezt azzal magyarázom hogy nemtudok spanyolul és hogy nemvolt jo minőségü a kép..
Szóval ha kell akkor közvetítek....
Visca .. el .. Barca
Los Banditos

Los Banditos