Bob_Marley írta:Az megvan, hogy Laporta alatt szinte végig a harmadosztályban volt a B csapat és annyira kimagaslott, hogy sorra tudta termelni a Damia, Fernando Navaro stb embereket a Masia. És termelt Busquetset, Pedrot és másokat is, de őket se felejtsük ki és még volt valami Kike, Koki vagy valami hasonló csatártehetségünk is. Utóbbi időben meg többnyire második osztályban voltunk, pedig még tönkre is tették...... Most legalább a kölcsönszerződéseknek van valami értelme és pénzt is csinálunk a fiatalokból.
Eusebio kinevezése leváltása stb, fellehet hozni hibának. De pl ami volt egy cikkben, hogy a rutinos embereket elküldték, vagy nem játszatták, már akkor is írtam, hogy miért lenne hiba? A B csapatnak a játékosokat kell kinevelni hogy hol vannak meg mi az eredmény az lényegtelen.
itt tok jo dolgokat irsz, valoban nem az a legfontosabb, hogy hanyadosztalyban toljak a sracok, bar a nagyobb szinvonal miatt nyilvan jobb a masodosztaly, de a harmad se katasztrofa.
az a lenyeg, hogy kepzett es jo edzok kezei alatt legyenek a fiatalok, ne koklerek foglalkozzanak veluk.
na, pont ez hianyzik nekem/nekunk, amikor a La Masia hibairol beszelunk
remelem nem akarjuk osszehasonlitani a kinevezett edzoket, az meltatlan lenne.
Bob_Marley írta:A stadion már régóta projekt meg a csarnok is, nem hogy örülnénk, hogy innovatív tervekkel jönnek elő és építkeznek, még fanyalgunk is. Pedig jobb befektetés nem igen van, mint hogy építkeznek. Az ára jogos felvetés lehet, ezt nem tudom kívülállóként megmondani, de maga az ötlet már régóta esedékes.
egyelore tudni annyit lehet, hogy 200 milla banki kolcson, 200 milla sajat forras, 200 milla nevado szponzor, + par szexi latvanyterv.
ettol azert nem vagom hanyatt magam.
visca el barca írta:a sok erkölcs bajnoka, meg mes que un clubozó, gondolom gyorsan elfelejtette azt a tényt, hogy az egész botrányt (ha jól emlékszem) egy socio indította el. gondolom egyik reggel felkelt, aztán reggelizés közben eszébe jutott h kikéri a (valószínűleg számára) transfer papírjait, majd úgy brahiból feljelentette rosellt. elég sanszos h így történt
Jordi Casesnek hivjak az emlitett socit, de nehogy mar o legyen a szararc azert mert Bartoek rosszul inteztek Neymar leigazolasat.

egyebkent joga van van kikerni a papirokat (ha fizetosse tennek a kozerdeku adatigenylest, az megoldhatja a problemakat

) a feljelentest meg nem o tette meg