Spanyol kupa / szuperkupa
- Chris
- Capitá del Barça
ITT A 16 FŐS KERET A ZARAGOZA ELLEN:
Valdés, Jorquera, Puyol, Márquez, Oleguer, Gio, Sylvinho, Edmilson, Van Bommel, Deco, Iniesta, Ronaldinho, Messi, Giuly, Ezquerro és Larsson.
MAXI nincs közöttük
nem értem ezt
Valdés, Jorquera, Puyol, Márquez, Oleguer, Gio, Sylvinho, Edmilson, Van Bommel, Deco, Iniesta, Ronaldinho, Messi, Giuly, Ezquerro és Larsson.
MAXI nincs közöttük

nem értem ezt

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
ETO'O tuti vissza fog jönni me most (remélem) ki fognak kapni elefántoktol(majd visszavág Drogbácskának a cselzkij ellen)és itt lesz a barca-real on:)
az a rosz hogy most nincs Szargrado akit szivathatna DINHO helyette cicinhot kéne 

- Subinho
- Director del Fútbol
sztem sikerülni fog a zaragoza ellen a továbbjutás, csak utána a real... eto'o nélül és ez már nem az a real, jobbak mostanában és a barca utóbbi meccsei eléggé döcögősre sikerültek. ennek ellenére még mindíg jobbak mint a madrid, csak hát nehogy kivegye a csapat erejét ez a real elleni 2 meccs+eto'o ha döntőbe jut tuti fáradt lesz... és ez után a cselzi jön rögtön!!! a zaragoza megmutatta, hogy lehet 3 gólt lőni, úgy ahogy a cselzi tavaly...
jó lenne pihentetni a sztárokat a cselzi előtt, de nem hinném, h a real ellen a B-vel fog kifutni a csapat...mert azért ez mégiscsak a real!!!
jó lenne pihentetni a sztárokat a cselzi előtt, de nem hinném, h a real ellen a B-vel fog kifutni a csapat...mert azért ez mégiscsak a real!!!
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
OK!!!!!!Hajráá BARCA!!!szét b..szuk a Realt!!! Eto'o lehet vissza is fog térni a Barca-real-ra feb.8.án, mert 10.én van a dötö az afrikai kupában és ha nem lesznek döntösök és ha hamarabb kiesnek akkor simmán fog játszani a Barca-real-on.......nem??????? 
Bevallom elöbb voltam a Csezkij Fórumán és ilyenekröl dumálnak hogy leiskoláznak minket...de lehet találni olyat is hogy a Barca megy tovább,nehéz meccs lesz (be vannak szarva) ja és DINHO-t kapafogunak hivták!!!!

Bevallom elöbb voltam a Csezkij Fórumán és ilyenekröl dumálnak hogy leiskoláznak minket...de lehet találni olyat is hogy a Barca megy tovább,nehéz meccs lesz (be vannak szarva) ja és DINHO-t kapafogunak hivták!!!!

-
- Eurobarca Staff
A kupa meccset rossz volt nézni nem tudtam,h Rijkaardnak mi a fontos a pihenés,v a kupa megnyerése,m ha nyerni akar ,akkor nem kellett volna pihentetnie Puyolt m azért egy védő nem fárad el annyira ,mint egy csatár, ha meg ki akar esni akkor mér jáétszatja a többi ászt?A továbbjutásról:igazából nem tom ha tovább megyünk akkor a real ellen oda kéne tenni magunkat m azért mégis csak real-Barca,ha kiesünk nem nagy tragédia m azért nincs könnyű dolgunk ha a zaragoza talál egy gólt... a másik: azért tudjuk,h kik játszanak a realban.nehogy sérülés(ek) legyenek m az tragédia de vitatkozhatunk itt úgy se mi döntünk én úgy érzem szerencsére.szezon végén úgy is kiderül mit kellett volna dönteni én azt mondom egy bajnoki cím és mondjuk egy Bl győzelem vagy már magában túljutni a cselzin(igaz utánna már nincs sok erős ellenfél)az elég[/list][/list][/code][/quote][/b]
Még jó hogy kell...
bajnokságban van 10 pont előnyünk és nem jönnek borzasztó nehéz meccsek. elég odatenni magunkat a Valencia ellen és akkor belefér 1-2 botlás
de hogy leadni a kupát csak azért, hogy egy kicsivel több esélyünk legyen a cselszi ellen? ha eladnánk, aztán kiesnénk a BL-ből, persze mindenki siránkozna...
bajnokságban van 10 pont előnyünk és nem jönnek borzasztó nehéz meccsek. elég odatenni magunkat a Valencia ellen és akkor belefér 1-2 botlás
de hogy leadni a kupát csak azért, hogy egy kicsivel több esélyünk legyen a cselszi ellen? ha eladnánk, aztán kiesnénk a BL-ből, persze mindenki siránkozna...
-
- Director del Fútbol
NEM! Figyelj. Hidd el, nem könnyű, én is tisztában vagyok vele, hogy ez most meredek lesz, de a fenébe is, minek van a csapat? Azért, hogy játszanak, ez a dolguk! Ezért kapják a lét, és persze azért, hogy minket, szurkolókat szórakoztassanak! Te komolyan megfosztanád magadat ezen meccsek óriási élményétől??? ÉN NEM!!! Én féltem a csapatot, de akkor is azt akarom, hogy jussanak tovább, nyerjenek, játszanak a Realal, jöhet a Chelsea... és igen is ez a keret képes arra, hogy mindent vigyen!!!Ronal.10 írta:Srácok. nem szabad tovább jutnunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!feb.8 Barca-real feb.15 real-BARCA feb.21 csezkij-BARCA..... ez a real meccs elveszi dinho energiáját és még ezzel a kerettel a gyözelem sem biztos a real ellen. Kell eto'o,Deco......és nem beszélve a Bajnokságrol hiszen a BARCA-real....között még lesz Bajnokság is. KI KELL ESNÜNK,1GOLT LÖVÜNK ÉS JOL VAN!!!!!nem?
És különben is! Ne kezdjük már megint el ezt a: "nem fontos a kupa" dumát, minden év elején elmondja mindenki, hogy idén triplázni fog a csapat, aztán meg jön egy kis 'mély pont', egy apró megtorpanás (ha ezt annak nevezzük), és máris hagyjuk a fenébe, nem kell...
HÁT NEM!!! IGEN IS KELL!!!!
"Més Cuen un Club"
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Srácok. nem szabad tovább jutnunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!feb.8 Barca-real feb.15 real-BARCA feb.21 csezkij-BARCA..... ez a real meccs elveszi dinho energiáját és még ezzel a kerettel a gyözelem sem biztos a real ellen. Kell eto'o,Deco......
és nem beszélve a Bajnokságrol hiszen a BARCA-real....között még lesz Bajnokság is. KI KELL ESNÜNK,1GOLT LÖVÜNK ÉS JOL VAN!!!!!nem?

-
- Director del Fútbol
Tudom szemét vagyok,de nem lenne rossz,ha kiesnének a negyeddöntőben...Badi írta:február 10.Bodi írta:Mikor is lesz a döntő Afrikában?
Ha továbbjutunk,és Eto'o nélkül játszunk a Real ellen,akkor nem leszek nyugodt!
a negyeddöntő van 4.én, és könnyen elképzelhető, hogy elefántcsontparttal összekerülnek...
amúgy nekem is a cselszi meccs járt végig a fejemben a meccs folyamán...végig kísérteties volt a hasonlóság
Nagy szükségünk van Eto'o-ra,Larsson lőtt két gólt,de a csapatjátékunk gyengébb Eto'o nélkül.
- Rapika
- Entrenador del Barça
Sokat számítanak a hiányzóink,főleg Puyol hiányának tulajdonítom a 4 kapott gólt!(inkább 3.mert ugye volt 1 tizu)
De azon a véleményen vagyok,h talán jót tesz a csapatnak ez a kudarc,motiváltabban játszunk majd a kövi meccseken.Úgy érzem kicsit kezdett leereszteni a csapat.
Persze jó lenne már,ha visszatérnének a hiányzóink,legjobban Xavi visszatérését várom!
De azon a véleményen vagyok,h talán jót tesz a csapatnak ez a kudarc,motiváltabban játszunk majd a kövi meccseken.Úgy érzem kicsit kezdett leereszteni a csapat.
Persze jó lenne már,ha visszatérnének a hiányzóink,legjobban Xavi visszatérését várom!

február 10.Bodi írta:Mikor is lesz a döntő Afrikában?
Ha továbbjutunk,és Eto'o nélkül játszunk a Real ellen,akkor nem leszek nyugodt!
a negyeddöntő van 4.én, és könnyen elképzelhető, hogy elefántcsontparttal összekerülnek...
amúgy nekem is a cselszi meccs járt végig a fejemben a meccs folyamán...végig kísérteties volt a hasonlóság
-
- Entrenador del Barça
Milyen érdekes,úgyanaz volt a forgatókönyv mint a cselszki ellen 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Nem kell temetni a Barcát.Bár nehéz lesz továbbjutnunk,de ha kivernénk a kupából a reált,legaláb idén sem nyernének valószínűleg semmit,és ez jó:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Entrenador del Barça
Hát ez csúnya volt
5 perc alatt 3 gól,hihetetlen,a 2-3 még jó lett volna,a 2-4 már necces a továbbjutás szempontjából!Jó lenne a Real Madrid ellen játszani az elődöntőben,de nehéz lesz továbbjutni a Zaragozán.Mekkora [auto_cenzúra] volt a védelem 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Ebben is van valami! Szóval: a Barcának jelen pillanatban szerintem nincs más esélye, csak az előre 'menekülés', már ha ezt íy fogjuk fel, mert azért nem ennyire vészes a helyzet. Tényleg lehet, hogy egy kissé túl drasztikusan fogjuk fel ezt az egészet, és a jövő heti visszavágón a csapat kb. 10-15 perc alatt bever kettőt, aztán majd gálázik, továbbjut, és kész!Zsolti írta:Arról már nem is beszélve,hogyha kizúgnánk a kupából,akkor mindenki azzal jönne,hogy a Barca bef**ott a reáltól.
És aztán jöhet a Real, és bizony meg kell mutatnunk nekik, hogy hiába az új edző, hiába az új 'galaktikusok', mi még mindg sokkal-sokkal jobbak vagyunk náluk!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Annak ellenére, hogy én magam is félek attól, hogy ha továbbjutunk, akkor a Real elleni két meccs esetleg a BL rovására mehet, MÉGIS azt mondom, hogy meg kell próbálnunk!!! A Real elleni mérkőzések mindig óriásiak, és sok pénzt is hoznak a konyhára, ettől nem lehet megfosztani sem magát a csapatot, sem minket, szurkolókat! És egy ilyen vereség után kötelessége a Barcának javítani a visszavágón, óriási arculcsapás lenne a részükről, ha a "B" keret futna ki a pályára a Nou Camp-ban feltartott kézzel!!!
Viszont az tény, hogy a Real-tól kikapni sem jó dolog a Chelsea előtt, de erre szerintem elég kevesen gondolunk itt most! Felejtsétek el! A Real az elmúlt meccsein nevetséges játékkal, gyenge csapatokat vert meg! Továbbra is mérföldekre le vannak maradva tőlünk!!! Győzelem lenne, ez nem kérdés!!!

Viszont az tény, hogy a Real-tól kikapni sem jó dolog a Chelsea előtt, de erre szerintem elég kevesen gondolunk itt most! Felejtsétek el! A Real az elmúlt meccsein nevetséges játékkal, gyenge csapatokat vert meg! Továbbra is mérföldekre le vannak maradva tőlünk!!! Győzelem lenne, ez nem kérdés!!!
"Més Cuen un Club"
Azért most látszik, hogy milyen jó is a kiemelés...ezzel sokkal színvonalasabbá teszik a kupát
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
én nagyon örülnék neki ha továbbjutnánk, 1. Real Madridot 1 szezonban 4x elvernénk ( elverhetnénk).
2. pénz.......
2. pénz.......
Sztem nem kell nagyon erotetni a továbbjutást, a kupa a mai fociban már nem fontos a nagycsaptoknak, viszont a zaragozát azért még is jo lenne elagyalni mert elég unszimpatikus csapat.
Figyelj, az rendben hogy dühös vagy a vesztes meccsek után, de azért gondolkozz már el mielőtt véleményt mondasz. Ezt a felsőt pl akkor sikerült, amikor elkezdődött a MOSTANÁIG tartó győzelmi sorozat. Nem dől össze a világ, ha a kupáról lescsúszunk akkor sincs baj és majd kiváncsi vagyok 3 hónap múlva mit fog szólni az ember a mostani hszedhez...aynas 2005. szeptember 6-án írta:hát ennyi helyzetet kihagyni tényleg bravúr volt. eto helyzete volt a legdurvább. innen szép bajnokságot nyerni, bár félek hogy a margit hengerelni fog mi meg 2-4 hely valamelyikéért versenyzünk.