Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nincs mit! Amúgy is szúrta a szemem...cantera írta:Persze!
holnap írok egy kis felhívásfélét vagy mit a madridistára, hogy tudják az emberek, mivel játszanak, ha ide tévednek balhézni.
neked is jó éjt és gracias a topikbezárásért!
redlions írta:Akkor tényleg jó éjt! A zárt moderátori topicbe kitehettem a mailedet? Hagy tudja a többi moderátor is.
redlions írta:Akkor tényleg jó éjt! A zárt moderátori topicbe kitehettem a mailedet? Hagy tudja a többi moderátor is.
Gondolom a szerkeztőség is te vagy. Kösz!cantera írta:elküldtem privátban egy e-mail címet
redlions írta:Rájöttem... Látszik, hogy nem ismerem a lapotokat....
Jó éjt cantera!
redlions írta:Ezt nem értem...cantera írta:ha nem akarsz regisztrálni, a madridistáról is tudsz küldeni e-mailt, nálam fog kikötni
redlions írta:Lenne egy kérésem. cantera! Ha problémátok van valamelyik Barçásunkkal, akkor jelezd! Nekünk is jellezni kellene valahogy, de én nem vagyok regisztrálva nálatok... Az az igazság, hogy a mai napig csak kétszer néztem a madristára.
Jó éjt Iván!
Ezt nem értem...cantera írta:ha nem akarsz regisztrálni, a madridistáról is tudsz küldeni e-mailt, nálam fog kikötni
redlions írta:Lenne egy kérésem. cantera! Ha problémátok van valamelyik Barçásunkkal, akkor jelezd! Nekünk is jellezni kellene valahogy, de én nem vagyok regisztrálva nálatok... Az az igazság, hogy a mai napig csak kétszer néztem a madristára.
Ezt még kibírom valahogycantera írta:bocsánat
Z. Iván írta:Amúgy kezd leragadni a szemem már, holnap meg korán föl kell kellnem...
Pedig még meg akartam nézni ma este a most letöltött Denver-San Antoniot, de a fórumozás elvitte az időt![]()
De ez legalább meg lett oldva
Z. Iván írta:Amúgy kezd leragadni a szemem már, holnap meg korán föl kell kellnem...
Pedig még meg akartam nézni ma este a most letöltött Denver-San Antoniot, de a fórumozás elvitte az időt![]()
De ez legalább meg lett oldva
Z. Iván írta:Jó hát ez is moderációhoz tartozik, csak érthetetlenebb.
Amúgy most meg kell kövesselek, mert igazán dúrva hozzászólást nem találtam pár oldal átnézése után. Vannak odaszólások, de az tény, hogy nem az igazán sértő kategória.
Jó, lehet volt moderálás, azt nem tudom..
cantera írta:nálunk se szeretik a barcát, és mégis olyan hsz-eket kell törölnöm amiben az x.y. fanok és a z.k. fanok marják egymást...
Z. Iván írta:Teljesen vége soha nem lesz, mert sokan nem szeretik a Madridot, de moderálni fogjuk, így egy helyen marad az összes vélemény a madridról, és az sem lesz sértő. Ez bizonyos!cantera írta:véleményem szerint ha hagyjátok, az csak olaj a tűzre, és soha nem lesz vége
Z. Iván írta:Teljesen vége soha nem lesz, mert sokan nem szeretik a Madridot, de moderálni fogjuk, így egy helyen marad az összes vélemény a madridról, és az sem lesz sértő. Ez bizonyos!cantera írta:véleményem szerint ha hagyjátok, az csak olaj a tűzre, és soha nem lesz vége
Teljesen vége soha nem lesz, mert sokan nem szeretik a Madridot, de moderálni fogjuk, így egy helyen marad az összes vélemény a madridról, és az sem lesz sértő. Ez bizonyos!cantera írta:véleményem szerint ha hagyjátok, az csak olaj a tűzre, és soha nem lesz vége
Már akkor vszinű volt törléscantera írta:egyébként nem nagyon olvastam azt se h mi volt itt, csak 1-2 hsz-t de az elég is volt belőle