Új igazolások!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Jelenlegi keretek között a legjobb megoldásnak az tűnik számomra, ha fél évre kölcsönvennénk Anelkát, elővásárlási opcióval, mert ha nem válik be, akkor év végén mehet ahova akar. Ettől függetlenül Bojinov kell nyáron, max. kölcsönadjuk még 1 évig.
Anelka elég kockázatos, de nagyszerű játékos, messze a legjobb a jelöltek közül, ha tud viselkedni, akkor fantasztikus, de ha nem, akkot mehet ahova akar.
Anelka elég kockázatos, de nagyszerű játékos, messze a legjobb a jelöltek közül, ha tud viselkedni, akkor fantasztikus, de ha nem, akkot mehet ahova akar.
elvan intézveEnrique írta:Badi írta:Boji jó jöjjön ő![]()
![]()
![]()
Jöhet.
Boji jó jöjjön ő
-
- Llegenda del Barça
Rapika írta:13.5???Boixos írta:A Bozsinov nagyon nagy zsugás. még csak 13 és fél éves, de ő viszi a leccét, akiket pedig temettek, amikor a chevanton lelépett. ha megvennénk, sztem kb 5 klasszissal többet mutatna, monnyuk a mostani guily helyén, ráadásul, mivel fiatal, jó pár évre megoldaná az ottani szitukat. emellett azt csinálja, amit a sztojcskov mond neki, aki ugye elég nagy spannban van az itteni vezetőséggel. ja és még csak annyit (nem, mintha akkora dolog lenne) utálja a madridot.
szal nem járnánk vele rosszul.![]()
Hol hallottad ezt?
azért ennyi, mert arrafelé, ahonnan ő való 5 éves kortól kezdik számolni az éveket.

egyébként csak a rendkívüli fiatalságát próbáltam ilyen módon jelezni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rapika
- Entrenador del Barça
De sajna hiába zúg,ha Saviola nem rugdossa a gólokat!antiimperialista írta:Amúgy a Nyúl visszatérése azért lehetne aktuális, mert állítólag Moro egyre közelebb kerül ahhoz, hogy visszatérjen a hercegségbe. Akkor meg visszakaphatnánk a nagy közönségkedvencet. Ugye emlékeztek még az idei első hazai bajnokira? A meccs elején zúgott: SAVIOLA! SAVIOLA! SAVIOLA! SAVIOLA!
Jövőre azért persze jó lenne,ha visszajönne!
De Bojinovot ne cikizzétek már,nem láttátok még játszani?!<- ezt azoknak üzenem,akik nem tartják nagyra őt!

- Rapika
- Entrenador del Barça
13.5???Boixos írta:A Bozsinov nagyon nagy zsugás. még csak 13 és fél éves, de ő viszi a leccét, akiket pedig temettek, amikor a chevanton lelépett. ha megvennénk, sztem kb 5 klasszissal többet mutatna, monnyuk a mostani guily helyén, ráadásul, mivel fiatal, jó pár évre megoldaná az ottani szitukat. emellett azt csinálja, amit a sztojcskov mond neki, aki ugye elég nagy spannban van az itteni vezetőséggel. ja és még csak annyit (nem, mintha akkora dolog lenne) utálja a madridot.
szal nem járnánk vele rosszul.

Hol hallottad ezt?

- Charlie
- Öreg Harcos
Bojinov akkor még 1 kicsit fiatalBoixos írta:A Bozsinov nagyon nagy zsugás. még csak 13 és fél éves, de ő viszi a leccét, akiket pedig temettek, amikor a chevanton lelépett. ha megvennénk, sztem kb 5 klasszissal többet mutatna, monnyuk a mostani guily helyén, ráadásul, mivel fiatal, jó pár évre megoldaná az ottani szitukat. emellett azt csinálja, amit a sztojcskov mond neki, aki ugye elég nagy spannban van az itteni vezetőséggel. ja és még csak annyit (nem, mintha akkora dolog lenne) utálja a madridot.

Amúgy ha a Bl-ben is akarunk nevezni 1 csatárt akkor sztem Anelka kell,ő azért megüti a Barca szintjét.Saviola sajna nem játszhatna a BL-ben.
C.
-
- Llegenda del Barça
A Bozsinov nagyon nagy zsugás. még csak 13 és fél éves, de ő viszi a leccét, akiket pedig temettek, amikor a chevanton lelépett. ha megvennénk, sztem kb 5 klasszissal többet mutatna, monnyuk a mostani guily helyén, ráadásul, mivel fiatal, jó pár évre megoldaná az ottani szitukat. emellett azt csinálja, amit a sztojcskov mond neki, aki ugye elég nagy spannban van az itteni vezetőséggel. ja és még csak annyit (nem, mintha akkora dolog lenne) utálja a madridot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jó pedig az a Bojinovantiimperialista írta:De miért? Ha egyik sem játszhat a BL-ben (asszem Saha sem), akkor már miért nem Saviola???Lujo írta:A legjobb megoldásnak Tomasson, vagy Saha kölcsönvételét tartanám fél évre. A BL szempontjából viszont Batigol érkezése lenne üdvös.
Legalább Boixos egyetért velem, bár én nem vagyok elájulva Bojinovtól...
-
- Director del Fútbol
De miért? Ha egyik sem játszhat a BL-ben (asszem Saha sem), akkor már miért nem Saviola???Lujo írta:A legjobb megoldásnak Tomasson, vagy Saha kölcsönvételét tartanám fél évre. A BL szempontjából viszont Batigol érkezése lenne üdvös.
Legalább Boixos egyetért velem, bár én nem vagyok elájulva Bojinovtól...
-
- Llegenda del Barça
anyagilag sem járnánk rosszul a batigollal. ingyen eljöhetne az araboktól, csak a fizut kellene adni. arról nem beszélve, h 1-2 év különbség van közte és a henke közt, tahát ua. a korosztály, és a labda sem nagyon zavarja. kint 15ös gólátlaga van meccsenként, és csak a nagy meleg miatt ennyi. igaz, h katarban tavaly előtt még kocka alakú labdával fociztak, úgyh nem kell sok a királykodáshoz.
sztem a mostani helyzetünkben az ideális megoldás a savi visszahozatala és a batigol alkalmazása lenne.
nyáron meg jöhetne a BOZSINOV!!!
sztem a mostani helyzetünkben az ideális megoldás a savi visszahozatala és a batigol alkalmazása lenne.
nyáron meg jöhetne a BOZSINOV!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Amúgy a Nyúl visszatérése azért lehetne aktuális, mert állítólag Moro egyre közelebb kerül ahhoz, hogy visszatérjen a hercegségbe. Akkor meg visszakaphatnánk a nagy közönségkedvencet. Ugye emlékeztek még az idei első hazai bajnokira? A meccs elején zúgott: SAVIOLA! SAVIOLA! SAVIOLA! SAVIOLA!
-
- Director del Fútbol
Tököli tényleg nagyon fos, de neki örülnék, mert magyar 
Amúgy sztem ez lenne a legjobb megoldás:
Hozhatnánk Batigolt, mert olcsó és nem kér sokat, de vissza lehetne hozni a Saviolát is. A középcsatár helyére ott lenne Batistuta, Saviola meg játszhatna a sokszor sérült Giuly helyén (Luis Garcia távozásával ott nincs a francia mellett senki). És így lenne a BL-ben is csatárunk, a bajnokságban meg nőne a variációs lehetőségek száma.

Amúgy sztem ez lenne a legjobb megoldás:
Hozhatnánk Batigolt, mert olcsó és nem kér sokat, de vissza lehetne hozni a Saviolát is. A középcsatár helyére ott lenne Batistuta, Saviola meg játszhatna a sokszor sérült Giuly helyén (Luis Garcia távozásával ott nincs a francia mellett senki). És így lenne a BL-ben is csatárunk, a bajnokságban meg nőne a variációs lehetőségek száma.
-
- Director del Fútbol
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Azt hittem Ljuboja és Tomasson után, hogy ennél rosszabb már nem jöhet. Erre most elkezdik Carew-t!!! Jézusom! Vki azt írta róla, hogy villámgyors. Ne már! Láttátok már játszani? Az egy [auto_cenzúra]!
Amúgy is, itt a legtöbben elkezdenek őrjöngeni, ha vki bedob egy nevet, pedig van egy Saviolánk, csak meg kellene becsülni. Nem is tudom, miért kell itt hosszú távú igazolásokban gondolkodni. Hozzák őt vissza nyáron, addig húzzuk ki valahogy (erre lenne jó Batigol). Bár ha télen visszahoznák, az még sokkal jöbb lenne. Még hogy Carew...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Azt hittem Ljuboja és Tomasson után, hogy ennél rosszabb már nem jöhet. Erre most elkezdik Carew-t!!! Jézusom! Vki azt írta róla, hogy villámgyors. Ne már! Láttátok már játszani? Az egy [auto_cenzúra]!
Amúgy is, itt a legtöbben elkezdenek őrjöngeni, ha vki bedob egy nevet, pedig van egy Saviolánk, csak meg kellene becsülni. Nem is tudom, miért kell itt hosszú távú igazolásokban gondolkodni. Hozzák őt vissza nyáron, addig húzzuk ki valahogy (erre lenne jó Batigol). Bár ha télen visszahoznák, az még sokkal jöbb lenne. Még hogy Carew...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
-
- Barça C
Anelka lenne a legjobb. Ő vitte 2000-ben a Real a Bl gyözelemre. És már UTÁLJA a REAL MADRIDOT.
Ő lenne a legjobb.
H. ROLAND
Ő lenne a legjobb.

H. ROLAND