Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
23:27 - Két statisztikai mutatóban is madridisták az élén. Casillas Valdezzel klasszis csatát folytat a Zamora-díjért, jelenleg mindketten 25 bekapott gólnál tartanak 28 találkozón (0.89-es átlag). Ami ennél elszomorítóbb, hogy Aitor Osióval (Bilbao) holtversenyben Sergio Ramos szerezte a legtöbb lapot. Összesen 14-14 sárga cédulával "büszkélkedhetnek", és ebből 2-2 alkalommal jutottak második figyelmeztetés után a kiállítás sorsára.
Köszönöm a jókívánságot VT!Varga Tamás írta: Érezd magad benne jól, és használd egészséggel!
Érezd magad benne jól, és használd egészséggel!G-Jay írta:Na megvettem mámma a Vans cipőmet! Nagyon baba, és nagyon kényelmes. Nem nagyon szoktam kötődni a cipőimhez, de ugy látom ehez nagyon fogok![]()
G.
Azért van anyag bőven a magyar autópályákban is (legalábbis az új szakaszokon), nem is gondolnád, milyen sok rétegből áll, meg a kanyarok itt is döntve vannak.Bányász írta:Messi1918!
Amúgy a 130km/h szerintem is kevés.De Drigonak igaza volt,volt is asszem a discoveryn egy műsor amibe az autobahnról volt szó,hogy azt valami speciális aszfeltból építik,és a kanyarok is úgy vannak kialakítva,h lehessen száguldozni rajta.És hát ez Mo-n messze nincs meg.
Bizony a legendás autobahn, de nem véltelen olyan jó minőségű, hanem azért mert ott nem lopkodják/lopkodták szét az alapokat. Az volt Hitler kétségtelen legjobb cselekedete, márha volt más jó is.Bányász írta:volt is asszem a discoveryn egy műsor amibe az autobahnról volt szó,hogy azt valami speciális aszfeltból építik,és a kanyarok is úgy vannak kialakítva,h lehessen száguldozni rajta.És hát ez Mo-n messze nincs meg.
nem osztom.Szandi írta:Az autópályáról. Na az aztán a baromság, hogy ne legyen sebességkorlát. Ahogy a magyar embereket ismerem..pff... Nem azért autópálya, h féktelenül lehessen száguldozni! Mint sok más dologra, még erre sem érett a magyar ember. Arról szólna, hogy 20 éves taknyos kölykök, akiknek most vette az apjuk a 4. béemwét hogyan játszik gyorsulási versenyt.
Indulj el időben, nem kell száguldani. Ha meg annyira nem bírod ki, ott az autósport.
Nem azzal van a gond, hogy száguldasz, hanem hogy ezzel a kis szenvedéllyel számtalan embert sodorsz életveszélyes helyzetbe.