Rivaldo11 írta:..Nem tudom, miért ment volna el egy olyan csapat számára a bajnokság, aki vezeti a tabellát, és papíron könnyebb meccsei vannak?
Jövő héten nyerünk, és megint minden ok. lesz.
Nem tudom honna van ez az optimizmus..aztán mégis miből nyerünk ? A mai szánalmat látva fél csapatot küldeném a rákba..nyerunk?Amikor kiderült a sorsolás,hogy milyen meccseink lesznek kb. 3-4 fordulóval ezelőtt,akkor mindenki jött itt a sima győzelmekkel..meg csak egy x..meg így nyerjük a bajnokságot,meg úgy..és hol állunk?Kikaptunk egy 12. helyezett csapattól és nem úgy,hogy befújták nekik,meg szerencséjük volt.Nem.Úgy,hogy jobbak voltak és képesek voltak berúgni a helyzeteiket.Erre mit csinál a Barca?SEMMIT!Rijkaard megint ült és nézett,aztán behozta Gudjohnsent,ami aztán valóban hatalmas taktikai lépés volt.S a Barca nem hajt,a Barca nem megy az eredmény után,hanem tanácstalanul tökörészik..s ez nem csak mai meccs..Deco meg Ronaldinho egész meccsen csak álldolgált,meg reklamált,nem tettek hozzá semmit..de a többiek úgyszintén szarok voltak,még hajtás sem volt..s ennek tükrében szerinted nyerünk?Azért ez már kicsit sok..Mindenki kib.. optimista,de azt nem tudom mire,mert ami itt ma volt,azzal még egy magyar csapat is áshatná magát..