fir3bird írta:szajko írta:Mindenki szidja szegény Raúlt...
Most is csak kettőt rúgott.
ezek szerint nem láttad a Real tavalyi szezonját...

(mondjuk miért is láttad volna..)
de azért bírom az ilyen beszólásokat.
Én is elmondanám a szubjektív véleményemet. Szerintem Raul fizikuma már egy ideje kérdőjelessé teszi a Madridban való játékát. Itt elsősorban a robbanékonyság, erőszakosság idézőjeles hiányára gondolok. Tudom, hogy Raul soha nem az erejéről volt híres, de a beindulásokhoz megvolt a kellő futballista gyorsasága, ami a kor előrehaladtával kissé megkopott. Ami viszont megmaradt, az a hihetetlen gólérzékenysége, a rutinja, és a futballhoz való alázata, hozzáállása. Ha egy csapat csak egy kicsit is nem figyel rá, könnyen pórul járhat, mert rögtön megbosszul bármilyen kihagyást. És hát Ő tényleg egy ikon a Madridban, nem könnyű az edző dolga, mert még mindig hozzá tud tenni a játékhoz. Ő az a tipusú focista, akit ki kell szolgálni, de a mai fociban egy csatártól általában az az elvárás, hogy egy az egyben verje meg az emberét, vagy esetleg többet is. Középpályásnak szerintem nem teljesen alkalmas, arra már vannak megfelelőbb emberek, ezért nehéz a Raul kérdés szurkolói szempontból is.
Remélem ki lehetett hámozni, mit is akartam mondani, egyenlőre jobban nem tudtam megfogalmazni.