Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez hogy van?varga tamás írta:Négy éve ezt bizonyítja - okoska.doki írta:Persze,mert Rooney-nak nem volt(ak) olyan helyettese(i) ,mint Ronaldinho-nak.Bizonyítsa be ,hogy a kezdőben a helye.
Én is pontosan erre gondolok.Rivaldinho írta:Meg kéne találni az aranyközéputat.. én azokat sem értem meg akik elküldenék (de ilyen ugybár nincs, ezt tisztáztuk, mert mindenki általábna nem elküldené hanem padoztatná ha jól veszemn ki) ,, és azokat sem akik vakul bíznának benne ( Varga Tamás, szerintem), egy kis pad, egy kis meccs... formajavulás, cselek, lendület és minden OK.. de sérülése után mindenképp pad, nehogy még rásérüljön, utána még egy kis pad a formajavulás kedvéért, és ha elkezdi batyni a csőrét a pad, akkor ő is mozgósítani fogja magát, ha harcos,, nyerő és küzdő típus.. ha nemtovábbáll... legyen ez a megoldás sztem...
Négy éve ezt bizonyítja - okoska.doki írta:Persze,mert Rooney-nak nem volt(ak) olyan helyettese(i) ,mint Ronaldinho-nak.Bizonyítsa be ,hogy a kezdőben a helye.
hát igen, szavak embere johan.. van benne igazság szerintemZozzy 5 írta:Nini mit mondott az öreg Cruyff...
Ó, igen. Én tisztelem Cruyff-ot, általában egyetértek nyilatkozataival - ezzel a legmesszebbmenőkig nem tudok. Egyszerűen nincs igaza. Pedagógiailag a legrosszabb, és legalkalmatlanabb megoldás. Én még emlékszem, mikor Rooney rosszabbnál-rosszabb teljesítménnyel rukkolt elő a MU-ban heteken keresztül - de Sir Alex bízott benne, rendszeresen a kezdőbe jelölte, és végigjátszatta. És a skótnak lett igaza - aki legalább akkora alaja a futballnak, mint Nagy Johan - ha nem nagyobb, edzőként.Zozzy 5 írta:Nini mit mondott az öreg Cruyff...
"Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod."varga tamás írta: Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod. Ha valami nem világos a mondataimban, szólj, segítek. Nekem azzal van bajom, hogy ha nyerünk az a csapat érdeme, amihez Ronaldinhónak nincs köze, viszont ha nem jön ki a lépés, akkor annak egyszemlyi felelőse a brazil. Ez nincs rendjén, ez kettős mérce.
Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod. Ha valami nem világos a mondataimban, szólj, segítek. Nekem azzal van bajom, hogy ha nyerünk az a csapat érdeme, amihez Ronaldinhónak nincs köze, viszont ha nem jön ki a lépés, akkor annak egyszemlyi felelőse a brazil. Ez nincs rendjén, ez kettős mérce.Zozzy 5 írta:Más sem talált az enyémben sem, csak Te...varga tamás írta:Zozzy: cruyff hsz-nak hangvételével semmi probléma nincs, semmi kivetnivalót nem találtam benne.Jó, a 'szégyelljétek magatokat' egy kicsit túlzó, de a kifakadás megérthető.
Más sem talált az enyémben sem, csak Te...varga tamás írta:Zozzy: cruyff hsz-nak hangvételével semmi probléma nincs, semmi kivetnivalót nem találtam benne.Jó, a 'szégyelljétek magatokat' egy kicsit túlzó, de a kifakadás megérthető.
Azért neked is érdekes R10-ről a véleményed ismerve mit gondolsz Rijkaadról...varga tamás írta:Zozzy!
Nincs a zsebedben a bölcsek köve, és le lehet szállni a magas lóról.
Persze, ha nyerünk, ahhoz R10-nek semmi köze sincs - mint szerinted a Bailbao elleni meccsaen -, viszont ha veszítünk az egyedül az ő hibája. Ne haragudj, de ha így látod, azt kell írjam, nem értesz alabdarúgáshoz. Attól még, hogy valamit sokan akarnak, nem biztos, hogy helyes, sőt! Itt van az ötödik idénye, ebből négy és felet jól, ill. eredményesen játszott. AMikor nem volt Eto'o és Messi egyedül vitte a hátán a csapatot - de te erre már nem emlékszel, vagy nem akarsz emlékezni.
Mint azt már írtam, néha gondolkozhatnál, mielőtt leírsz valamit.Nem árt meg.
Az sem ártana meg Tamás, ha néha figyelmesen olvasnád el a hozzászólásaimat, és nem úgy forgatnád ki, hogy az neked megfeleljen ahhoz, hogy kioktass.varga tamás írta:Zozzy!
Nincs a zsebedben a bölcsek köve, és le lehet szállni a magas lóról.
Persze, ha nyerünk, ahhoz R10-nek semmi köze sincs - mint szerinted a Bailbao elleni meccsaen -, viszont ha veszítünk az egyedül az ő hibája. Ne haragudj, de ha így látod, azt kell írjam, nem értesz alabdarúgáshoz. Attól még, hogy valamit sokan akarnak, nem biztos, hogy helyes, sőt! Itt van az ötödik idénye, ebből négy és felet jól, ill. eredményesen játszott. AMikor nem volt Eto'o és Messi egyedül vitte a hátán a csapatot - de te erre már nem emlékszel, vagy nem akarsz emlékezni.
Mint azt már írtam, néha gondolkozhatnál, mielőtt leírsz valamit.Nem árt meg.
Nem, de a jövőre sem lehet a futballban építkezni...csak megpróbálni építkezni az azért más, mert csak a halál a biztos meg a múlt! Én azt modnom ha Ronni [auto_cenzúra] még év végéig is, egy évet még adnák neki a padon.. masszív csereként v kiegészítő emberként... ha nem teccik el lehet akkor menni...doki írta:hiszen a múltból nem lehet megélni.
Deco-n nagyon sokat segített...én tavaly évvégén, henry érkezésekor leírtam, aztmondtam hogy menjen innen, mert van nekünk Iniestánk...de végre Deco is úgy játszik ahogy neki kellett volna játszania tavaly is.Slither írta:Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a többség nem elküldeni akarta Ronniet, hanem leültetni egy kicsit a padra, hátha az segít rajta, mint ahogy Decon is segített.