varga tamás írta:
Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod. Ha valami nem világos a mondataimban, szólj, segítek. Nekem azzal van bajom, hogy ha nyerünk az a csapat érdeme, amihez Ronaldinhónak nincs köze, viszont ha nem jön ki a lépés, akkor annak egyszemlyi felelőse a brazil. Ez nincs rendjén, ez kettős mérce.
"Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod."
Ezt inkább én mondhatnám.
Annyit mondtam, hogy a Bilbao elleni meccset valószínűleg nélküle is hozni tudtuk volna. Vagy Te akkor abban a csapatban is csak Ronniet láttad? Az a Te bajod. Amit én írtam, az nem azt jelenti, hogy semmi közse sem volt a meccshez. ha ezt nem akarod megérteni, az ugyancsak a Te bajod. És mivel ennyire magasztaltátok amiatt az egy meccs alapján, merészeltem rákérdezni, hogy hol volt a Racing és Osasuna ellen. És akármilyen hihetetlen számodra, ez sem azt jelenti, hogy csak Ő volt a hibás azon a meccsen. De benne volt rendesen, mert többek vártam volna tőle IS! Azt pedig nem értem, hogy Ti miért nem...
Ennyiról szól a történet Tamás, továbbra is kérlek, hogy ne forgasd ki a mondtataim. Nem hiszem, hogy nem érted amit írok, inkább nem akarod megérteni, és a Te igazad mellé állítod azokat eltorzított formában.