Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van. múltkor pont erről írtam én is, hogy a Quaresma kvalitású játékosok után felesleges koslatni, mert padra úgysem jönnek ide, ha mégis jönnének, akkor viszont luxus padoztatni őket.Grege írta:Régen szóltam hozzá, de most is csak pár megjegyzést...
Riijkard: Sztm nem álltunk fel rosszul, de a csatárok a második félidőben nagyon gyengén muzsikáltak, és itt jön elő a Barca edző aktuális legnagyobb problémája, amit ahhoz tudnék hasonlítani, amit a Real edzők éltek át nem olyan régen....MEG VAN KÖTVE A KEZÜK A CSERÉKNÉL!!! Ha Ronniet lecseréli, sértődés, és taláűn elmegy a Milanba a nyáron, ha Eto'ot lecseréli, azt is láttuk már, hogy mi történik.....Így nehéz új színt vinni egy ennyire leült csapat játékába, mint nálunk a másdoik féklidőben.... Jó lenne erre vmit kitalálni, de sajnos attól tartok az egyetlen megoldás, ha összeszedik megukat ők ketten, mert a cserét továbbra sem fogja semmelyik lenyelni!
Nem írtam olyat, amelyben egy játékost pécéztem volna ki és nyilvánította volna róla kritikát. Amit leírtam azok olyan dolgok amik a meccs látása nélkül is tények. Mégpedig az, hogy a csapat nem képes megnyerni egy meccset egy Villarreal ellen. Lehet fényezni a csapatot, hogy az első félidőben...És? Mennyi lett az eredmény? 2-0...Egy Barcelonától elvárható lenne, hogy ne csak egy félidőig tartson ki az erejük. Ez igenis szánalmas a Barcához!Subinho írta:nos, ha nem láttad a meccset, nem kéne véleményt mondanod!!! a múlt heti mallorca elleni "győztes" meccs inkább szánalmas volt, mert semmit nem mutatott a csapat, mint ez! az első félidőben igenis jól tolták a srácok! futottak, hajtottat, ütköztek, helyzeteket alakítottak ki! még ronaldinho, vagy eto'o is sokat harcolt a labdáért! iniesta pl. ezért kapott sárgát, mert odalépett, h ne tudjon indulni az ellenfél! szóval az első félidő alapján várható volt, hogy áttöri a falat a barca és győzni fog gólokkal!!! aztán a 2. félidőben valami elromlott... nem tudom mi, de az első gól részben annak köszönhető volt sztem, hogy nem volt középpályánk! vagyis vkp. nélkül az összes kp. a támadással foglalkozott és gyorsan gól lett belőle... a veszély végig benne volt a taktikában!!! ez után már a srácok sem hitték el, h győzhetnek... pedig még nagyobb akarattal meglehetett volna a meccs! ehelyett a végén még 1 gól! a mostani produkció sokkal inkább élvezhető volt, mint sok más megnyert, de unalmas meccsé!!! ezzel együtt is azt mondom: nem érdemeljük meg a bajnoki címet! minden botlással együtt is sztem a sevilla idén, akik a legjobb formában játszanak!!! azt remélem csak, hogy a végén nem előz be minket az egész szezon alatt fikázott margó..Zozzy 5 írta:SZ-Á-N-A-L-M-A-S
Mondom ezt úgy, hogy sajnos(szerencsére) megint nem láttam a meccset. Nem állapot amit ez a csapat művel. Éppen csak, hogy elkezdene az ember bizakodni egy 5-2 után megint jön a kijózanítás. Azaz, hogy ez a csapat egy nagy 0. Legalábbis EU. élcsapataihoz képest biztosan. Nyáron ótiási változásokat várok! nem is folytataom mert nem is láttam a meccset, de gondolom megint a szokásos "foci" ment, azaz ne fussunk semmit, majd csak lesz vhogy. Hát lett....
nos, ha nem láttad a meccset, nem kéne véleményt mondanod!!! a múlt heti mallorca elleni "győztes" meccs inkább szánalmas volt, mert semmit nem mutatott a csapat, mint ez! az első félidőben igenis jól tolták a srácok! futottak, hajtottat, ütköztek, helyzeteket alakítottak ki! még ronaldinho, vagy eto'o is sokat harcolt a labdáért! iniesta pl. ezért kapott sárgát, mert odalépett, h ne tudjon indulni az ellenfél! szóval az első félidő alapján várható volt, hogy áttöri a falat a barca és győzni fog gólokkal!!! aztán a 2. félidőben valami elromlott... nem tudom mi, de az első gól részben annak köszönhető volt sztem, hogy nem volt középpályánk! vagyis vkp. nélkül az összes kp. a támadással foglalkozott és gyorsan gól lett belőle... a veszély végig benne volt a taktikában!!! ez után már a srácok sem hitték el, h győzhetnek... pedig még nagyobb akarattal meglehetett volna a meccs! ehelyett a végén még 1 gól! a mostani produkció sokkal inkább élvezhető volt, mint sok más megnyert, de unalmas meccsé!!! ezzel együtt is azt mondom: nem érdemeljük meg a bajnoki címet! minden botlással együtt is sztem a sevilla idén, akik a legjobb formában játszanak!!! azt remélem csak, hogy a végén nem előz be minket az egész szezon alatt fikázott margó..Zozzy 5 írta:SZ-Á-N-A-L-M-A-S
Mondom ezt úgy, hogy sajnos(szerencsére) megint nem láttam a meccset. Nem állapot amit ez a csapat művel. Éppen csak, hogy elkezdene az ember bizakodni egy 5-2 után megint jön a kijózanítás. Azaz, hogy ez a csapat egy nagy 0. Legalábbis EU. élcsapataihoz képest biztosan. Nyáron ótiási változásokat várok! nem is folytataom mert nem is láttam a meccset, de gondolom megint a szokásos "foci" ment, azaz ne fussunk semmit, majd csak lesz vhogy. Hát lett...
Sikerült kétszer is,egyszer a 16os előtt,Xavi vissza Ronniehoz,aki belelőtte kapúsba,egyszer egy hosszabb ívelést szedett le Eto'o ment a kapussal szembe,Ő is belenyomta kapusbaGame90 írta:Én mostanában minden második bajnoki meccsünket látom csak, nincs SKlionelmessi19 írta:Egyérintős játékot mondjuk én láttam ma is nem is keveset, és még ziccerek is voltak belőle![]()
De pont arra gondolok, hogy ziccerig kéne kipasszolni az ellenfelet.
CSak egyetérteni tudok Antival, és ezzel:antiimperialista írta:Művész vagyKrojf írta:...![]()
Grat a 600-hoz!
A gránátvörös-kék hajót kiemelhetik és felépülhet újra. Szebb lehet,
mint újkorában! Ne nyomjátok Őt mélyebbre az iszapba!!!
Művész vagyKrojf írta:...
Én mostanában minden második bajnoki meccsünket látom csak, nincs SKlionelmessi19 írta:Egyérintős játékot mondjuk én láttam ma is nem is keveset, és még ziccerek is voltak belőle
Átlövősdi jó ötlet. Van is hozzá Xavi, Deco. CSak hát lövések szempontjából elég trágya mostanság mind2. Sajnos.Game90 írta:Átlövések? Lehet, hogy egy pár elakadna a védekező játékosokban,de lehet próbálkozni.lionelmessi19 írta:Amugy itt volna az ideje kigondolni, hogy mit kezdjünk az olyan csapatokkal, akik beállnak védekezni
Vagy pedig egyérintős játék, amiből mostanában nem láttam sokat
Átlövések? Lehet, hogy egy pár elakadna a védekező játékosokban,de lehet próbálkozni.lionelmessi19 írta:Amugy itt volna az ideje kigondolni, hogy mit kezdjünk az olyan csapatokkal, akik beállnak védekezni
Jajj de hülye hasonlat.FCB_gábor írta:tévedés, mert idén amit lehetett elbuktunkRivaldo11 írta:A csapat már megdolgozott azért, hogy higgyünk benne. Hét meccsünk van még. Ezen a hét meccsen meggyőződésem, hogy több pontot szerzünk, mint az üldözőink.
3 nemzetközi kupából estünk ki ebből 2-t a döntőben buktunk
nem tudom, de nálam ez nem ad okot a bizakodásra
attól mert a csajod 10 évig hűséges volt és csak az utolsó 1 hónapban csalt téged, Te még bízol benne?
Ez most egész furcsán hatott... nem is mondom, mire gondoltam olvasás közben. mind1.FCB_gábor írta:vissza kellene keresni ugyan mióta hajtjátok Ti optimisták, hogy semmi baj
azóta mennyi pontot is buktunk és mennyit olvadt az előnyünk
elárulhatnátok végre azt is, mikor is fog kipukkadni a sevilla
én bevallom már egy büdös garast nem tennék a bajnoki győzelmünkre
írtó nagy pofára esés lesz a sok nagyarcú Barca szurkolónak AKIK egész évben gyalázták a madridot, ha végül mégis ők lesznek a bajnokok
tévedés, mert idén amit lehetett elbuktunkRivaldo11 írta:A csapat már megdolgozott azért, hogy higgyünk benne. Hét meccsünk van még. Ezen a hét meccsen meggyőződésem, hogy több pontot szerzünk, mint az üldözőink.
Egyszerűen nincs időnk arra, hogy pesszimistán álljunk a dolgokhoz, mert akkor tényleg elveszíthetjük.FCB_gábor írta: nem semmi optimizmus, ha a játékosok is így gondolkoznak akkor buktuk is a bajnokságot
márpedig sajnos úgy néz ki így gondolkoznak ők is
tökön szúrom magam, ha a real megnyeri a bajnokságot vagy beelőz minket
bár a szurkolókkal való vita miatt lenne nekem is 0 életkedvem, nem a csapat játéka miattlionelmessi19 írta:Valaki be tudná rakni azt, h nekünk, a madridnak, és a Sevillának mien meccsek lesznek még? Előre köszönöm, kicsit számolgatnék...
Rivaldo11, jó látni h még van aki hasonlóképp gondolkodik, mint én. Nagyon letör a csapat játéka, de amikor kb. egyedül harcolok itt a sok pesszimista csüggedő alakkal(persze érthető, csak hát...) akkor kb. 0 vagy -1 életkedvvel fekszek le aludni...
Kösz.Game90 írta:http://www.lfp.es/lionelmessi19 írta:Valaki be tudná rakni azt, h nekünk, a madridnak, és a Sevillának mien meccsek lesznek még? Előre köszönöm, kicsit számolgatnék...
Itt megtudod nézni