Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.14. 14:54:53

Gratula Csongi,már majdnem elhisszük,hogy van eszed. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.14. 12:00:04

Perrero írta:nah amien kurrrrrva jó vagyok, megvan a szóbeli, 60ból asszem 42 pont lett, 70% kereken
Grat Csongor! Majd iszunk rá végre valamit!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.13. 20:46:57

Sok sikert Morminho! 8)
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.01.13. 20:41:21

varga tamás írta:Most olvastam, hogy az a 17 éves fiatalember, aki a héten agyonverte azt a 18 éves fiút, bokszoló volt. K. Rajmund a tavalyi kadett OB-n ezüstérmet szerzett a súlycsoportjában. Gyönyörű, mire használta az erejét. Remélem, egy 20 évet a nyakába sóznak, és a sitten rohad el.
Kap 3 évet, de másfél év múlva kint lesz. :(
Vele, rajta szívesen alkalmaznám azt, a sajnos vissza nem állítható büntetést, amit a tolvajokkal szemben alkalmaztak régebben, és amit én ma is használnék rajtuk, a kéz levágást.
Hihetetlen, és még a héten beszélt Kokó a Sport TV-ben arról, hogy ha valaki bokszoló, arra ne tekintsenek lekicsinylően, illetve nem hülyülnek meg pályafutásuk végére. Így nem is nehéz, ha semmi iq-val mennek el az egyesületbe, és azon a szinten is maradnak az évek során.

A családnak így távolról, ismeretlenül sajnálatomat, részvétemet közvetítem! :cry:
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Morminho
Entrenador del Barça

2008.01.13. 20:10:40

varga tamás írta:
Morminho írta:A játéklehetőség szinte biztos lenne, de természetesen meg kell majd küzdenem a csapatba kerülésért, de láttam a csapat 1-2 hazai meccsét és nem csak az én véleményem az h nekem ebbe a csapatba be kell férnem.

Meg lehet kérdezni persze, jelenleg a Kozármislenbyen játszok (NBII Nyugati csoport a felnőtt, most jutott fel, és kilencedikek a második legkevesebb kapott góllal :)) és PMFC hív. A PMFC felnőtt is másodosztályú, de az utánpótlás első.
A Kozármislenyből a Haladás most akarja leigazolni Suba Jánost, 21 éves, és állítólag jó játékos. Nem tudom, az ősszel csak egy hazai meccsén voltam kint a Halinak. A Kozármisleny elnöke elég korrekt és tisztességes nyilatkozatot adott a nyugat.hu-nak. Azt mindta, hogy Suba náluk családtag, fontos szerepet játszott a feljutásban, és az őszi eredményekben. De, ha a játékos fejlődése ezt igényli, ők elengedik, és megköszönik eddigi játékát.
A PMFC-be én nem mennék el, nem fognak feljutni: pénz nuku. Szerintem.
Igen, Subát személyesen is ismerem, kicsit zűrös emberről van szó, de tényleg remek játékos, küzd, hajt. Kozármislenbyen pedig mindenki teljesen korrekt mindenkivel, és így velem szemben is. Felekinek oriási szerepe van abban h az egyesület jelenleg itt tart, hiszen 5 éve még megye 1-es csapat volt, most pedig fedett műfüves csarnok, szabványméretű kivilágított műfüves pálya és nemzetközi kézilabda meccsre is alkalmas sportcsarnok van Mislenyben.

Egyébként úgy tűnik h erre a félévre kölcsönbe átigazolok...

Az meg h a felnőtt másodosztályú, és nem fog feljutni az az utánpótlást nem zavarja, ők ugyanúgy maradnak az országos kiemelt bajnokságban. Mindaddig amíg az U19 nem esik ki, amire idén elég nagy a valószínűség.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.13. 18:50:43

Most olvastam, hogy az a 17 éves fiatalember, aki a héten agyonverte azt a 18 éves fiút, bokszoló volt. K. Rajmund a tavalyi kadett OB-n ezüstérmet szerzett a súlycsoportjában. Gyönyörű, mire használta az erejét. Remélem, egy 20 évet a nyakába sóznak, és a sitten rohad el.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.13. 17:10:59

Enrique írta:Szerintem ha kezdeni akarsz magaddal valamit ebben az életben,
akkor a focizást meghagyod alacsonyabb szinten, és tanulsz, elmész egyetemre, főiskolára.

Sokkal kifizetődőbb lesz a jövőben.

Nekem ez a véleményem. :)
Üdv
A kifizetődőbb résszel vitatkoznék.
Sok embernek hiába van 2-3 diplomája, lehet, hogy munkát sem talál (ez persze nem általános és ez csak a MO-i helyzet, de rengeteg ilyen eset van). Ellenben a magyar fociban rengeteg pénz van, más kérdés, hogy nem oda kerülnek ezek az összegek, ahova kéne, de már az elsőosztályban padon ücsörgő játékosok is summát kapnak.

(ez nem azt jelenti, hogy én a jövőben a fociból szándékozok megélni, én sem akartam beleölni a délutánjaim a magyar fociba, nekem is tökéletesen elég a kispályás 'karrier'. De ha már annak a kapujában van valaki, hogy elsőosztályban lehet jelen bármilyen formában, akkor...)

Morminho, ha még egy cinkesebb kérdést megengedsz: mekkora összegecske szerepl a szerződésben? Nem kötelező válaszolni :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.13. 17:02:51

Morminho írta:A játéklehetőség szinte biztos lenne, de természetesen meg kell majd küzdenem a csapatba kerülésért, de láttam a csapat 1-2 hazai meccsét és nem csak az én véleményem az h nekem ebbe a csapatba be kell férnem.

Meg lehet kérdezni persze, jelenleg a Kozármislenbyen játszok (NBII Nyugati csoport a felnőtt, most jutott fel, és kilencedikek a második legkevesebb kapott góllal :)) és PMFC hív. A PMFC felnőtt is másodosztályú, de az utánpótlás első.
A Kozármislenyből a Haladás most akarja leigazolni Suba Jánost, 21 éves, és állítólag jó játékos. Nem tudom, az ősszel csak egy hazai meccsén voltam kint a Halinak. A Kozármisleny elnöke elég korrekt és tisztességes nyilatkozatot adott a nyugat.hu-nak. Azt mindta, hogy Suba náluk családtag, fontos szerepet játszott a feljutásban, és az őszi eredményekben. De, ha a játékos fejlődése ezt igényli, ők elengedik, és megköszönik eddigi játékát.
A PMFC-be én nem mennék el, nem fognak feljutni: pénz nuku. Szerintem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.13. 16:57:00

Enrique írta:Szerintem ha kezdeni akarsz magaddal valamit ebben az életben,
akkor a focizást meghagyod alacsonyabb szinten, és tanulsz, elmész egyetemre, főiskolára.

Üdv
Igen, én is ezen a véleményen vagyok.
Egy priváti kérdés Ákos: látom megkaptad a pü-met, valami választ ezzel kapcsolatosan kaphatnék privátban? Köszönöm.
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.13. 16:50:10

Szerintem ha kezdeni akarsz magaddal valamit ebben az életben,

Üdv
Morminho
Entrenador del Barça

2008.01.13. 16:43:37

A játéklehetőség szinte biztos lenne, de természetesen meg kell majd küzdenem a csapatba kerülésért, de láttam a csapat 1-2 hazai meccsét és nem csak az én véleményem az h nekem ebbe a csapatba be kell férnem.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.13. 16:30:35

Morminho írta:
Zozzy 5 írta:Én egy kicsit belekavarodtam. Ha jól vettem le, akkor NB2-es csapat U17-es csapatában vagy most, és házi gólkirály lettél. Ugye?
Utánna azt írod, hogy U17-ben viszont annyira már nem vagy motivált, de az U19-be pedig nem férsz be.
Így van.
Hát akkor ez tényleg sok mindentől függ. Már többen is írták, hogy a kérdés, mennyire tartod ezt fontosnak. Ha ebből akarsz megélni, akkor a másik közegbe való beilleszkedés nem szabad, hogy gátoljon. De ezek mellett még rengeteg dolog van. Tanulmányozd ki alaposan a szóban forgó csapat lehetőségeit, és, hogy mennyire számítnának ott rád.

egyébként melyik csapatról van szó, ha szabad kérdezni?
Morminho
Entrenador del Barça

2008.01.13. 16:25:17

Zozzy 5 írta:Én egy kicsit belekavarodtam. Ha jól vettem le, akkor NB2-es csapat U17-es csapatában vagy most, és házi gólkirály lettél. Ugye?
Utánna azt írod, hogy U17-ben viszont annyira már nem vagy motivált, de az U19-be pedig nem férsz be.
Így van.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.13. 16:24:04

Morminho írta:A helyzet az h a jelenlegi csapatom nagyon a szívemhez nőtt, a társaság is remek, és a körülmények is. A kérdés: elmenjek-e az elsőosztályba, vagy maradjak? :? :? :?
Kérdés, hogy mennyire gondolod komolyan a focizást, ha nagyon is komolyan, akkor igazolj el. De nekem is volt hasonló problémám (igaz nem ilyen magas szinten), de sosem gondoltam, hogy én ebből szeretnék megélni, és a barátok nekem sokkal többet jelentenek, jobb a légkör. Ha tényleg komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor válts.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.13. 16:22:31

Morminho írta:Hali, tanács kéne vagy vmi hasonló :?
Szóval, a helyzet az h jelenleg ahol focizok, az a másodosztályban szerepel, de még csak az U17-es csapatban tolom, pedig már tavaly a második félévben is már az U19-el edzettem. Idénre bajnoki cím és feljútás volt (lett volna) a cél, ezért igazoltak jó pár játékost és a felnőttektől visszajátszók miatt nem férek be az U19-be, ezért az U17-be kell játszanom ahova korosztályba beférek még ugye. És nem érzem azt a motivációt az U17-ben, ezért nem is szeretek ott annyira játszani.

Mivel tavaly is és idén is egyenlőre házi gólkirály vagyok (voltam), kaptam ajánlatot egy első osztályú csapattól, ahol MTK-val, Fradival, Debrecennel játszanék. A helyzet az h a jelenlegi csapatom nagyon a szívemhez nőtt, a társaság is remek, és a körülmények is. A kérdés: elmenjek-e az elsőosztályba, vagy maradjak? :? :? :?
Én egy kicsit belekavarodtam. Ha jól vettem le, akkor NB2-es csapat U17-es csapatában vagy most, és házi gólkirály lettél. Ugye?
Utánna azt írod, hogy U17-ben viszont annyira már nem vagy motivált, de az U19-be pedig nem férsz be. Ha ilyen körülmények között mégis kaptál ajánlatot egy elsőosztályú csapattól, akkor szerintem mindenképp fogadd el, hisz ez az U17-hez képest nagy előrelépés, főleg, ha ott már nem is vagy motivált.
A közegtől való elválás pedig nem szabad, hogy gátoljon. Bármelyik közegbe be lehet jól illeszkedni :)
Shorty
Jugador del Barça

2008.01.13. 16:19:46

Morminho írta:A kérdés: elmenjek-e az elsőosztályba, vagy maradjak? :? :? :?
Ha a fociból karriert akarsz csinálni akkor irány az első osztály ha csak a játék szeretete miatt játszol akkor maradj a mostani csapatodban.Szóval ha profi futballista akarsz lenni nagy lépés lenne ha az 1. osztály-ban fociznál.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.13. 16:18:43

Morminho írta:Hali, tanács kéne vagy vmi hasonló :?
Szóval, a helyzet az h jelenleg ahol focizok, az a másodosztályban szerepel, de még csak az U17-es csapatban tolom, pedig már tavaly a második félévben is már az U19-el edzettem. Idénre bajnoki cím és feljútás volt (lett volna) a cél, ezért igazoltak jó pár játékost és a felnőttektől visszajátszók miatt nem férek be az U19-be, ezért az U17-be kell játszanom ahova korosztályba beférek még ugye. És nem érzem azt a motivációt az U17-ben, ezért nem is szeretek ott annyira játszani.

Mivel tavaly is és idén is egyenlőre házi gólkirály vagyok (voltam), kaptam ajánlatot egy első osztályú csapattól, ahol MTK-val, Fradival, Debrecennel játszanék. A helyzet az h a jelenlegi csapatom nagyon a szívemhez nőtt, a társaság is remek, és a körülmények is. A kérdés: elmenjek-e az elsőosztályba, vagy maradjak? :? :? :?
Karriered érdekébe menj!Na én meg a harmad osztályba nyomom!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Morminho
Entrenador del Barça

2008.01.13. 16:13:37

Hali, tanács kéne vagy vmi hasonló :?

Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.12. 20:58:23

Sok sikert Csongor és a többieknek is! 8)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.12. 15:30:30

Perrero írta:sok sikert a nyelvvizsgázoknak -nekem is :D -
hajrá Csongor, csak keményen!!!!!!:) Sok sikert hozzá én majd májusban megyek.
Primitive
Entrenador del Barça

2008.01.12. 14:43:12

Iván, gratu az új oldalhoz, nagyon klassz... Nekem nagyon testszik : )

Szerk. : Tamás, boldog születésnapot kívánok Neked. És még sok jó fórumozást. Érdekes ember vagy, de vannak jó meglátásaid, es számos kérdésben megegyezik a véleményünk :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Lezárt