Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az jó lenne nekem is, mert csak Kedd estétől leszek itthon, minnyá indulok és fel szeretném venni!Chris írta:egy kérdésem lenne:
tegnap néztem a zuhanyhiradót, és a hétvégi futtball dömpingben nem szerepelt a barca-levante meccs vasárnap 19.00-ás kezdettel, de a sport tv honlapján pedig fent van, hogy élőben adják.
tudna valaki pontos infóval szolgálni![]()
thx
Az lehet, hogy motiválja őket de attól még nem biztos, hogy jól is fognak játszani.lionelmessi19 írta:Ja , csak éppen idén még nem nagyon játszott a Tridente együtt, csak minimális meccset. Megaztán még ilyen trágya jegyeket egyszer sem kaptak idén... legalább is emlékeim szerint.ozsimiki írta:Hát ha a rossz osztályzat után feljavúlnának,akkor minden 2. meccsen jutalomjátékot nyomtak volna idén![]()
Szerintem igen is motiválja őket a kritika. Messit és Samut biztos.
Ja , csak éppen idén még nem nagyon játszott a Tridente együtt, csak minimális meccset. Megaztán még ilyen trágya jegyeket egyszer sem kaptak idén... legalább is emlékeim szerint.ozsimiki írta:Hát ha a rossz osztályzat után feljavúlnának,akkor minden 2. meccsen jutalomjátékot nyomtak volna idén![]()
Ebben az évben is kaptak már rossz jegyeket és után nem lett azonnal k...a jó a játéklionelmessi19 írta:Szerintem meg ha érzik a kritikát, akkor az felspanolhatja őket...
Szerintem meg ha érzik a kritikát, akkor az felspanolhatja őket...Game90 írta: Én úgy gondolom, hogy attól még nem fognak jobban játszani, mert 1-est kaptak
Én úgy gondolom, hogy attól még nem fognak jobban játszani, mert 1-est kaptaklionelmessi19 írta:Ronaldinhonak és Samunak adnék 2est, mert megérdemlik, de ők gondolom olvassák ezt, szóval a MUndo jol tette, h az egész Tridentének karókat adott.
Ennél több kell, remélem észbe kapnak az uraságok...
Valóban Davids ki is ment a fejemből...Zsolti írta:Davids meg télen,amikor asszem 10-12. hely körül mozogtunk...![]()
kicsit felpezsdítette a játékot,és azután indult be a szekér..szal,ha az nincs akkor sztem már rijkaard sincs..
Akkor mondd már meg nekem légyszi, hogy Rijkaardot mikor mutatták be a sajtónak a Barcelona vezetőedzőjeként, mert én nem találom sehol a pontos adatot. Egy biztos, Gio tuti, hogy utána, az ő direkt kérésére érkezett először kölcsönba. A többiekről nem tudok nyilatkozni...Subinho írta: nos, ez nem igaz!!! reikard nem hozott ide senkit! a a meglévő kerettel kezdhette meg a munkát és kellett bizonyítania!
Azért annyira ne nézd már le a PSV-t! Azzal is van meló, nem hiszem, hogy ilyen szempontból különbség lenne egy nagy és egy nem olyan nagy (azért ez is relatív) csapat között!Subinho írta:ezt te sem gondolod komolyan!!! ez nem a PSV-ausztrál válogatott duo, hanem a világ 2 élcsapata!!! egy BL és Liga győztes csapat és egy EB ezüstérmes másik csapat egyszerre akkora meló, hogy el sem tudjuk képzelni!!!!!!!!!! felejtsd el!!!
ezt te sem gondolod komolyan!!! ez nem a PSV-ausztrál válogatott duo, hanem a világ 2 élcsapata!!! egy BL és Liga győztes csapat és egy EB ezüstérmes másik csapat egyszerre akkora meló, hogy el sem tudjuk képzelni!!!!!!!!!! felejtsd el!!!antiimperialista írta:Scolari elvállalhatná a portugál válogatott mellett is, nem ő lenne az egyetlen, aki klubcsapat mellett válogatottat is irányít. Asszem Hiddink is csinálta ezt egy ideig.
nos, ez nem igaz!!! reikard nem hozott ide senkit! a a meglévő kerettel kezdhette meg a munkát és kellett bizonyítania! az más, h rossel idehozta ronaldinhot, marquezt vagy rüstüt (akivel nem sokat értünk), de reikard a meglévő kerettel ért el sikert az első évében, mégpedig kluiverttel, saviolaval, luis enriquevel, luis garcíával, overmarssal... stb...grecki írta:Rijkaard is igazolt bőven amikor idejött...Subinho írta:Előbb az akkori kerettel 2. lett a bajnokságban, majd jövőre kapott lehetőséget új csapat építésére!!!(Ronnie, Márquez, Quaresma, Rüstü, Gio, stb.)
Rijkaard is igazolt bőven amikor idejött...Subinho írta:Előbb az akkori kerettel 2. lett a bajnokságban, majd jövőre kapott lehetőséget új csapat építésére!!!
az 1. félidő tényleg nem volt rosszabb és bemehetett volna akár 2-3 gól is! de a villa nem a getafe és a Barcának meg nem 1 félidőt kell fociznia!!! ha tegnap nézted az összefoglalót, akkor nem 5-2 lett volna a realitás, hanem 3-3!otto'o írta:sztem semmivel sem voltunk rosszabbak mint az 5-2es meccsen
csak ott bementek a helyzetek
(mongjuk a getafe védői eléggé levelezőn fogták csak a támadóinkat)
de a lehetőségek itt is megvoltak, simán lehetett volna ez is 5-2
csak kis dolgokon múlt a gólcsend
pl eto'o belerúgott a földbe a ziccerénél
villareal szintű csapatoktól meg egy-két gólt mindig tudunk kapni
pontosabb és koncentráltabb játék kéne