Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy nem ez -volt- az egyetlen ilyen meccs, hogy Messi huzott ki minket a csávából, vagy Messi nélkül nem voltunk ugyanolyan jók.Kalap1988 írta:...
Nem csak neked szól,de valahogy éreztem,h e rosszabb teljesítmény miatt már egyből a Messi- függőséggel dobálóztok majd. Idén játszottunk már Messi nélkül és úgy is jól ment, egy meccs alapján ne vonjatok le már légyszíves következtetést,mert ez hiteltelenné teszi teljesen azt, amit írtok. Nekem sem tetszik ez a meccs, de nem Messi-függőségről van szó, egyszerűen csak egy rosszabb napról. Igazából vártam is már egy ilyet, mert kezdtem azt hinni, hogy álmodok:DDanka00792 írta:Pep-nek valahogy ki kell küszöbölnie ezt a Messi függöséget. Ha más nem akkor nyáron, mert ez igy nem fog menni.
nem akarok eltérni a topic tárgyától de a messi-függőséget legjobban ribery-vel tudnánk enyhíteni!!! szerintemDanka00792 írta:Pep-nek valahogy ki kell küszöbölnie ezt a Messi függöséget. Ha más nem akkor nyáron, mert ez igy nem fog menni.
Ne mondj már ilyeneket,ha kikapnánk az idény hátralévő részében csak arról lenne szó hogy behoz minket a real,hogy ismét innen lesz forduló a bajnoki tabellán,hogy hullámvölgy kezdete stb... nem erről van szó szerintem,az első félidőben nagyon szokatlan volt a 4-4-2 es felállás,meg azért ha megnézed mostanában nagyon sok meccset játszottak,érthető a fáradtság.Lionel Kicsi Messi írta:Nem örülnénk de szép lecke lenne a vereség!