Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi LosLos Banditos írta:Szerintem meg egyértelműen arra gondolt hogy sem a Chelsea, sem a Bayern nem nyerte meg zsinorban 3-szor hazája bajnokságát.
Amúgy a Szuperkupa az idényelső megnyerhető trófeája - ahogy grecki mondja.![]()
Abban igazad van, hogy a tavalyi bajnok és kupagyőztes csap össze, de a szuperkupa mindig a következő idény első megnyerhető trófeája...kovinho írta:Ha ara gondolt akkor én azt kell mondjam hogy a Spanyol SZk. inkább a tavalyi szezon kupája...
A szuperkupára gondolsz, mint harmadik kupa?ozsimiki írta:Amúgy felfigyeltem vmire:
Chelsea idén triplázhatott volna: nem tette (ill nagy valószínűség szerint nem teszi)
Bayern idén triplázhatott volna: nem tette
Juve idén triplázhatott volna: nem tehette![]()
![]()
![]()
BARCA...........................................remélem ide az kerül,hogy MEGTETTE
én is így látom! a riválisok nagy hajrába fogtak és ha tartják is ezt, akkor bajban lehetünk, mert az utóbbi időben inkább szerencsének mondhatóak a győzelmeink a ligában... mert a levante elleni 1-0, vagy a mallorca elleni 1-0 igencsak ez a kategória! ennyi erővel X is lehetett volna és akkor máris csak a 3. helyen áll a csapat!!! ilyenkor sajnálhatjuk a villa elleni 3 pontot!!! most a saját kezükben a bajnokság, de elég 1 botlás és utána kiszolgáltatott helyzetben leszünk, nem lesz elég "csak" nyerni!!!lionelmessi19 írta:...a riválisoknak, úgy néz ki h ők jobban kezdenek hajrázni... Nincs lehetőségünk hibázásra!
Még jó h lesz egy Madrid Sevilla...
Nálam objektíven tekintve 2 körüli, de nézve h mennyi ziccert hagyott ki ezzel kockára téve 2 pontot, sztem nem érdemel 3ast. De aztán nem is én vagyok szakíró a Mundonál...Game90 írta:Mégiscsak ő lőtte az egyetlen gólunkatlionelmessi19 írta:Ez főleg Samu, Ronaldinho sara. Samu mire kapott 3-ast...![]()
Nálam úgy 2,4 (
) lett volna a teljesítménye
Mégiscsak ő lőtte az egyetlen gólunkatlionelmessi19 írta:Ez főleg Samu, Ronaldinho sara. Samu mire kapott 3-ast...![]()
De legalább akkor próbálkozott, mert ahogy szokták mondani "lövésből lesz a gól".Game90 írta:Akkor is csak azért lőtt sok gólt, mert általában megpattantak a labdáiel fuero írta:Pedig Deco még az első évében számtalan távolról lőt gólt szerzett.
Akkor is csak azért lőtt sok gólt, mert általában megpattantak a labdáiel fuero írta:Pedig Deco még az első évében számtalan távolról lőt gólt szerzett.
Pedig Deco még az első évében számtalan távolról lőt gólt szerzett. Most már ő is csak szökőévente lő kapura, igaz az is egy fos.csababarca írta:egyetértek az előttem szóloval...de még vmi...láttam ronnietól egy lövést elég távolról...és nem is volt rossz...én a távoli lövéseket hiányolom ebből a csapatból leginkább.
Roll back!Pedro írta:Tényleg, nem tudja vki, hogy először mi számít pontegyezőség esetén? Az egymás ellenik, vagy a gólkülönbség? Mert ha a gólkülönbség, akkor a Madridtól egyáltalán nem kell tartanunk, de a Sevilla is 5-6 gól lemaradásban van.
Sztem nem lesz holtverseny az 1. helyenLos Banditos írta:esezmbe jutott hogy az egymás elleni eredmények összesítése számít, ami a Sevillával szemben jó, de a Madriddal már nem...![]()
Énis ezen gondolkoztam a tegnapi meccs után, de esezmbe jutott hogy az egymás elleni eredmények összesítése számít, ami a Sevillával szemben jó, de a Madriddal már nem...Krojf írta:Lehet, hogy ennyi kihagyott ziccer majd hiányozni fog,
amikor a gólkülönbségről beszélünk.