Cesc Fábregas

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shutterisland
Director del Fútbol

2012.09.03. 00:14:01

1-2 meccs erejéig ott kéne tolnia, ahol tavaly vagy a válogatottban az eb-n.
szerintem magára találna.
margarin
Jugador del Barça

2012.09.03. 00:01:55

Bob_Marley írta:
Bob_Marley írta:
Költő kérdést teszek majd fel :D
Már mielőtt idehoztuk benne volt a pakliban, hogy nehezen találjuk meg Fabregas helyét!
Nem hiába a válogatottban is általában ő volt a kimaradó!Az Inietsa-Xavi meg sérthetetlen kettős volt!
A szezon elején jöttek a gólok, jó játék (én mondjuk ma nem éreztem, hogy kilógott volna) úgy tűnt Pep beépítette!
De mostanában voltak értékelhetetlen meccsei, amit leírtál, hogy más szerepkör nem talája a helyét stb!
Kérdés valóban megtudjuk oldani, hogy Iniesta-Xavi kettős mellett beszorítsuk Fabregast is (s akkor Messi is elől ott van plusszban)?!Mint írtam költői a kérdés, s csak az idény végezetével lehet erre biztosan válaszolni, hogy hol is tart nálunk Fabregas, s az is biztos, hogy a következő évben már könnyebb dolga lesz, de az ő szerepének megtalálása azért nem egyszerű!
Persze elkényszerítőzik ő mindenkivel, de sokszor elszívja egymás elől a levegőt ez az Iniesta-Xavi-Cesc trió!Legalábbis mostanában!

Ez nem kritika, s a szezon elején meg a füléről a félpályáról is bepattant volna a labda, s nem szabad elfelejteni, de mostanában ő eléggé keresi magát!És hangsúlyozom ma (tegnap :D) nem éreztem, hogy rosszul játszott volna!
Ezt még április 19én írtam, illetve ezt beszéltük Gamel , amire anno akkor nem válaszoltam szerintem :D De valóban a Messi-Iniesta-Fabregas 3as jobban zavarja egymást.

Amiért ezt írtam az azért van, mert ÉN ÚGY LÁTOM hogy Fabregasnak továbbra sincs meg a helye a csapatban, s ez önbizalom és morális gondokat okoz(ott) nála, egyszerűen az embernek semmi nem jön össze, szó szerint az Óceánba nem tudna már betalálni nem hogy egy 7 méteres kapuba, s összjátékban is "zavaró".

Ahogy az Arsenalban ismertem meg úgy un bloc, ő egy "lelkis" srác, s az Arsenalban félisten volt, itt tudjuk ha be kellene lőni a szerepét, akkor egy jó, képzett ember közel a kezdőhöz, vagy éppen kezdő, de nem egy félisten, s ez a változás szerintem fejben kicsit összezavarta, illetve tényleg az ilyen lelkis emberek, könnyebben vannak "depresszióba" és nála is ezt látom, hogy már kedvtelen lézeng a pályán, ott van de már minek.

Én is szeretem a játékát, s félre értés ne essék én nem kritizálni akarom, vagy ne adj Isten elküldeni, csupán "megfejteni őt".
Nehéz az ilyen embereket kimásztatni a gödörből, de pl Titonak ez is egy lecke, hogy oldja meg a Cesc "problémát" mert jó játékos ő, de valahogy továbbra sincs meg a szerkezetben hogy Cesc mit játsszon.
Igen,én is ezt érzem,de egy Ini,Shavi melett esélye sincsen és pont a mai meccsen érezhető volt: a két törpe együtt játszott ás brilliroztak,ebben a helyzetben nem fér bele Fab... sajnos ez van,ha meg ott van mellettük.... ki fog védekezni?
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.02. 23:54:44

Bob_Marley írta:
Költő kérdést teszek majd fel :D
Már mielőtt idehoztuk benne volt a pakliban, hogy nehezen találjuk meg Fabregas helyét!
Nem hiába a válogatottban is általában ő volt a kimaradó!Az Inietsa-Xavi meg sérthetetlen kettős volt!
A szezon elején jöttek a gólok, jó játék (én mondjuk ma nem éreztem, hogy kilógott volna) úgy tűnt Pep beépítette!
De mostanában voltak értékelhetetlen meccsei, amit leírtál, hogy más szerepkör nem talája a helyét stb!
Kérdés valóban megtudjuk oldani, hogy Iniesta-Xavi kettős mellett beszorítsuk Fabregast is (s akkor Messi is elől ott van plusszban)?!Mint írtam költői a kérdés, s csak az idény végezetével lehet erre biztosan válaszolni, hogy hol is tart nálunk Fabregas, s az is biztos, hogy a következő évben már könnyebb dolga lesz, de az ő szerepének megtalálása azért nem egyszerű!
Persze elkényszerítőzik ő mindenkivel, de sokszor elszívja egymás elől a levegőt ez az Iniesta-Xavi-Cesc trió!Legalábbis mostanában!

Ez nem kritika, s a szezon elején meg a füléről a félpályáról is bepattant volna a labda, s nem szabad elfelejteni, de mostanában ő eléggé keresi magát!És hangsúlyozom ma (tegnap :D) nem éreztem, hogy rosszul játszott volna!
Ezt még április 19én írtam, illetve ezt beszéltük Gamel , amire anno akkor nem válaszoltam szerintem :D De valóban a Messi-Iniesta-Fabregas 3as jobban zavarja egymást.

Amiért ezt írtam az azért van, mert ÉN ÚGY LÁTOM hogy Fabregasnak továbbra sincs meg a helye a csapatban, s ez önbizalom és morális gondokat okoz(ott) nála, egyszerűen az embernek semmi nem jön össze, szó szerint az Óceánba nem tudna már betalálni nem hogy egy 7 méteres kapuba, s összjátékban is "zavaró".

Ahogy az Arsenalban ismertem meg úgy un bloc, ő egy "lelkis" srác, s az Arsenalban félisten volt, itt tudjuk ha be kellene lőni a szerepét, akkor egy jó, képzett ember közel a kezdőhöz, vagy éppen kezdő, de nem egy félisten, s ez a változás szerintem fejben kicsit összezavarta, illetve tényleg az ilyen lelkis emberek, könnyebben vannak "depresszióba" és nála is ezt látom, hogy már kedvtelen lézeng a pályán, ott van de már minek.

Én is szeretem a játékát, s félre értés ne essék én nem kritizálni akarom, vagy ne adj Isten elküldeni, csupán "megfejteni őt".
Nehéz az ilyen embereket kimásztatni a gödörből, de pl Titonak ez is egy lecke, hogy oldja meg a Cesc "problémát" mert jó játékos ő, de valahogy továbbra sincs meg a szerkezetben hogy Cesc mit játsszon.
Kép
Kép
Kép
margarin
Jugador del Barça

2012.09.02. 23:33:36

Pavel írta:Fejben nagyon nincs ott.
Nem lesz ez így jó.
Szerintem ritkán kap lehetőséget és Ő nem az a fajta játékos aki ezt elviseli,neki az fekszik mikor ezer átadást kap egy meccsen mint Angliában,róla szólt a csapat,itt meg igazából csak epizód szerepe van.

Én egyre jobban sajnálom ,és azt gondolom kár volt eljönnie.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Pavel
Entrenador del Barça

2012.09.02. 23:30:31

Fejben nagyon nincs ott.
Nem lesz ez így jó.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.02. 23:26:53

így van. csak ténfereg a pályán, semmi mozgás, tiszta alibi. sokkal több kell tőle, mert csak -1 ember mikor pályán van..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.09.02. 23:25:17

Poszt ide, poszt oda, eddigi Barcás pályafutása során jóval több átlagon aluli meccse volt, mint átlagon felüli. Ezt kompenzálta legalább,hogy az első idény első felében legalább a ziccerek nagyobb részét gólra váltotta, azóta kihagyott nem kevés üres kapus, vagy """csak""" 110%os helyzetet. Ma erre rá is faraghattunk volna bőven. És ezek csak a ziccerek, helyzetek. Mezőnyben sem csinál sokat...

annak tekintetében,hogy mi előzte meg az ideigazolását, és végül mennyibe került (főszerepe volt ebben, 2-3 éve ha a sarkára áll, más a szitu) JELENLEG nem érte meg. Persze jövendölni jövendölhetnék, hogy ha majd Xavi király visszavonul, akkor ő folytatja az oktatást azon a poszton...legyen így, de jelenlegi Barcás pályafutása nem épp pozitív megítélésű számomra.

És próbáltam objektíven nézni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2012.09.02. 23:24:26

Sehol sincs a srác fizikailag. Semmit sem bír erővel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mihu
Director del Fútbol

2012.09.02. 23:04:32

kurdt írta:
Én is ilyesmire gondoltam. Sőt még egy olyan is megfordult a fejemben, hogy ki lehetne próbálni a Song-Busquets-Fabregas hármast. A két védekezőbb játékos megszerezné a labdákat és Fabregas játszaná meg őket. Ugyan se Xavi, sem Iniesta nem lenne ott Fabregas mellett, de lehet, hogy ez neki sokkal jobban feküdne. És a látszat ellenére nem lenne védekezőbb tőle a csapat.
Az, hogy valaki nem tud egy normális labdát adni a másiknak, az nem attól függ, hogy milyen poszton játszik...és nála ezzel is gond van. Nem csak az a probléma, hogy nem jól helyezkedik. Hanem az, hogy alapvető összjátékbeli problémák vannak nála.
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.09.02. 22:50:46

socio66 írta:Oda kell neki adni a karmesteri pálcát, és xavi helyett kezdetni.
ennyire van szüksége.
Én is ilyesmire gondoltam. Sőt még egy olyan is megfordult a fejemben, hogy ki lehetne próbálni a Song-Busquets-Fabregas hármast. A két védekezőbb játékos megszerezné a labdákat és Fabregas játszaná meg őket. Ugyan se Xavi, sem Iniesta nem lenne ott Fabregas mellett, de lehet, hogy ez neki sokkal jobban feküdne. És a látszat ellenére nem lenne védekezőbb tőle a csapat.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Mihu
Director del Fútbol

2012.09.02. 22:45:49

Bombaüzletet csináltunk ezzel a Fabregas gyerekkel...kineveltük, majd ingyen elment, aztán visszavettük 40 millióért, rúgott pár gólt az első pár meccsen, és kb 1 éve hurkalé...nem tud berúgni 100%-os ziccereket, nem tud egy értelmeset passzolni, semmit nem tesz hozzá a játékhoz, abszolút semmi hasznára nincs a csapatnak. Ha így folytatja tovább még sokáig, akkor el fogjuk adni vagy 20-ért, tehát 20 millió eurónkba, plusz a fizetésébe került, hogy megcsináljuk a bált egy játékosért, aki....inkább nem is kezdek bele 15.-ödjére...
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.08.30. 21:24:00

socio66 írta:Oda kell neki adni a karmesteri pálcát, és xavi helyett kezdetni.
ennyire van szüksége.
Miért is? Mivel szolgált rá?
Xavi sem fut jó formát de Cesc teljesen vakon van. Mióta itt van egyszer sem teljesített jól sem Xavi sem Iniesta helyén.
Messi helyén eltudom képzelni szabadabb poszt , közelebb a kapuhoz stb.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.30. 21:08:54

Teljesen igazad van.

Most jöhetnek az olyan h-szek, hogy hogy képzeljük, hogy Xavit kihagynánk a csapatból...
Kép
"And my heart will leave you never."
socio66

2012.08.30. 21:05:34

Oda kell neki adni a karmesteri pálcát, és xavi helyett kezdetni.
ennyire van szüksége.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.08.30. 19:18:44

A marca.com szerint esély van arra hogy fabre még idén visszatérjen az arsenalhoz mivel itt kevés játéklehetőséget kap.
Én nem látok erre sok esélyt
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.29. 10:18:01

Nem igazán értem én sem, hogy mi van vele, valahogy olyan bizonytalannak tűnik, mintha nem tudná, hogy mikor mit is kell csinálnia. Tavaly mikor idejött, az első labdaérintésétől kezdve magabiztos volt, úgy csinálta az összjátékokat, úgy mozgott, hogy komolyan, félelmetes volt. Aztán megsérült, azóta meg...a Real ellen is most mikor beállt, lassú volt, körülményes, labdát vesztett, előre semmit...valami nagyon nincs nála rendben, pedig rá óriási szükség lenne.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.08.29. 09:43:45

messideco írta:Sok játékost megzavart az edző- és ezáltal a stílusváltás is. Alkalmazkodniuk kell, Fabrenek és Alexisnek jóval nehezebb, mivel ők egy évig alkalmazkodhattak Pep rendszeréhez, most kezdhetik majdnem előlről. Lehet, hogy hülyeség, de én így látom...
Szerintem Alexis esetében még elfogadható lenne, de Fabre számára ez a játékrendszer nem volt teljesen idegen. Jó lenne, ha a tavalyi idénykezdetet tudná folytatni Fabregas, mert az szuper volt, csak utána jelentősen visszaesett.

Egyébként ilyen szintű játékosoknál nem kellene gondot okozzon bármilyen játékrendszer, edzői elképzelés!
PCsabi
aka Game90

2012.08.29. 00:16:09

Against Real Sociedad he played instead of Iniesta, and on Sunday he started out in the position usually occupied by Xavi. On both occasions, Fàbregas hardly figured. His ideal position is a type of 'false number nine', but here he is up against the untouchable Leo Messi.

http://www.marca.com/2012/08/28/en/foot ... 50827.html

Az 1. szezonjában nem vártam tőle sokat, összességében egy közepes teljesítményt hozott, de a 2. szezonjában én már azt várnám tőle, hogy a csapat meghatározó játékosa legyen, de ez az össze-vissza pakolgatás nem tesz jót neki, néha azt sem tudja, hogy hová helyezkedjen... Valamit ki kéne találni vele kapcsolatban, mert benne sokkal több van, mint amit idáig mutatott.

Igaz, még a szezon elején járunk, remélem bele fog jönni, de idáig Sánchez-zel a csapat leggyengébb pontjai.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2012.08.26. 22:32:31

Sok játékost megzavart az edző- és ezáltal a stílusváltás is. Alkalmazkodniuk kell, Fabrenek és Alexisnek jóval nehezebb, mivel ők egy évig alkalmazkodhattak Pep rendszeréhez, most kezdhetik majdnem előlről. Lehet, hogy hülyeség, de én így látom...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.26. 22:28:16

ab1daL írta:Nem tudom mivan Fábregassal, de valahogy felkéne rázni, mert nem lesz ez így jó.. Ahogy játszott az első félévében az nagyon korrekt volt, viszont utána vissza esett jócskán. Remélem ez most csak szezon eleji forma, és jobb lesz ennél..
hát nem tudom. mikor idejött volt egy pár kimagasló meccse, aztán egy pár közepes, meg egy csomó "rossz".

valahogy nem találja a helyét, neki már most a hátán kellene cipelni a középpályát.

remélem TV megtalálja az állandó helyét, és nem ugy jatszik majd mint JG-nél hogy hol itt, hol ott...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.26. 22:03:41

Nem tudom mivan Fábregassal, de valahogy felkéne rázni, mert nem lesz ez így jó.. Ahogy játszott az első félévében az nagyon korrekt volt, viszont utána vissza esett jócskán. Remélem ez most csak szezon eleji forma, és jobb lesz ennél..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.24. 01:06:06

messideco írta:Sergi Roberto azért jól megnézte magának! :D
Biztos féltékeny.
Vagy csak simán megcsodálta a kéményseprőt!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.24. 01:02:35

Cesc az 50. meccsét játszotta visszatérése óta, mérlege: 15 gól, 17 gólpassz.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2012.08.21. 00:08:52

Sergi Roberto azért jól megnézte magának! :D
Kép
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.20. 23:53:57

Cesc tette ki twitterre:

Kép
Cesc Fàbregas Soler ‏@cesc4official

Welcome to Barcelona Songito. Wish u the best of luck mate! Bienvenido Songito, te deseo lo mejor! Benvingut Songito!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Lezárt