herlius írta:
Ember, te figyelted, hogy ki ellen játszik a csapat? A Villareal ellen idegenben tartalékos összeállítással mégis milyen játékra számítottál? Azt hitted, hogy majd egy laza ötöst hintenek ma is a srácok? Hatalmas eredmény volt ez a mai, és igen, ilyen játékkal kellett ezt a meccset megnyerni. Gyanítom, hogy Pep elsősorban az 1 pontért jött ma ide, ezért is volt ma sokkal deffenzívebb a játékunk. Nagyon okosan, taktikusan felépített meccs volt, egy remek góllal. A fikázásnak szvsz most egyáltalán nincs helye.
Igen,figyeltem ki ellen játszunk és pont ezért dühített fel ennyire. Ha jövő héten állunk fel így megértem,de pont ide kellett volna a lehető legjobbat hozni. Sok a sérült oké, de ne pont most pihentessünk már,amikor elhúzhatunk a reáltól. 8 pont az 8 pont. Ez az előny nem csak nagy,hanem lélektanilag is nagyon fontos. Ezért volt a mai győzelem hihetetlen nagy jelentőségű. El lehet képzelni hogy mit gondolnak most a reál játékosai és hogy ezek után a legkeményebben nyerhető sorozat lesz számukra a bajnokság. Egyszerűen azért,mert szinte semmi esélyük,ezt csakis a Barcelona szúrhatja mostmár el. Nem hittem abban,hogy 5öst hintünk,csak abban,hogy jól játszunk,ami az első félidőben legkevésbé sem volt elmondható, a másodikban inkább.
Affelay szerintem nem volt olyan jó,mint azt sokan leírtátok.Az egy dolog,hogy valaki fut,de ha már hajt,akkor ésszel,ne vaktában bombázza be a labdákat középre és ne próbáljon 4 emberen átmenni,ha passzolhatna is helyette.
Thiago az első félidőben szerintem egy megmozduláson kívül nem sokat csinált, a második félidőben sem volt sokkal jobb. Pár szép megmozdulása volt,de elég sokszor vitte bele fölöslegesen az ellenfélbe a labdát. Nem mondtam,hogy nem lesz kiemelkedő játékos,de még nem az,csak a tehetsége van meg hozzá,mint Bojannak. A következő 3-4 év dönti el,hogy mi lesz belőle.
Gabesz képzeld el,hogy ameddig nem trágárkodok, jogom van leírni a véleményem,hihetetlen,hogy mibe bele nem tudsz kötni. Írd le,hogy szerinted hogy van,mint más normális fórumozó. A második mondat BlauGrana-ra is vonatkozik.