Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja én is ,nem pedig egy olyan meccset amilyen a Vizsla elleni volt..Varga Tamás írta:Én feltétlenül!
3-0-ás győzelmet várok, Samu duplával közte. Szép, de még egy picit akadozó játékot, magabiztos védelmet, és a meccs végéig tartó győzni akarást. Nem szeretnék egyetlen olyan percet sem látni, amikor a figyelem lankad, amikor a fiúk csak alibiznek.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Egyetértek ,ez egy jó felállás sőt marha jólionelmessi19 írta:Éljen éljen a 08-09es szezon!! Jó szurkolást mindenkinek, mutassuk meg az újoncoknak, ki a liga királya!
Kezdő:
----------------------Valdes--------------------
--Alves-------Marquez---Puyol------Abidal--
--------------------Touré---------------------
----------Xavi--------------Iniesta-----------
-----Messi----------Samu------Henry--------
így van!senzu írta:én azt mondom, inkább most hagyjunk 20 helyzetet, mint amikor igazán fontos lenne![]()
1 meccs alapján azért nem írnám le a csapatot
Na ha megint elkezditek, én odamegyek, és akkor megnézhetitek magatokat!danko94 írta:De ha ezt TiTi csinálja akk azzal jössz h ezt Eto'o 10 ből 11 szer belövi...Varga Tamás írta:Bojan dícsérhető: küzd, hajt, akar. Kikaparta magának a helyzetet, nem lett gól, de dícséretet érdemel. Egyedül a csapatból.
Na jó ne írj [auto_cenzúra].vale írta:Mindig mondtam hogy soványak leszünk ezzel a kerettel , már a felkészülési mecsek előtt , nem csak a mostani mecs miatt lettem vészmadár. Silva jó lett volna , Arshavin is jó lett volna , a kis portugál középpályás a Sportingból... csak zsidóskodunk.
Pique kicsit rosszabb ám csak mint Boyan...![]()
![]()
Off: eszméletlenül idegesít ez a Realos bWin reklám.
De ha ezt TiTi csinálja akk azzal jössz h ezt Eto'o 10 ből 11 szer belövi...Varga Tamás írta:Bojan dícsérhető: küzd, hajt, akar. Kikaparta magának a helyzetet, nem lett gól, de dícséretet érdemel. Egyedül a csapatból.