2008.05.20. 20:04:23
Most nevekkel is kibővítem a lenti hozzászólásom (mikor leírtam az elképzeléseim)
Kapus poszt szerintem eléggé rendben van. Valdésnak biztos helye van a hírekkel ellentétben sztem. Szóba hoztátók Frey-t. Padra? Frey? Aki oszlopos tagja volt a BL induló helyet kivívott Fio-nak? Sose jönne el. Egy rutinosabb hálóőrt hoznék a padra, aki védett már nagy csapatban nem egy Pinto-ra gondolok.
Védekező szekció:
Mindeféleképp szükség lenne Daniel Alvésre. Cseréje (oh istenem de örülnék), ha maradna Zambrotta. Oleguer távozhatna. Nemsok vizet zavart idén sem a játékával. Puyol egyértelmű, stabil, biztos pontja a jövő Barcájának, mellette Milito sztem aki helyet érdemel, csakhát ő most sérült egy jo fél szezonig biztos. Thuram pedig távozik. Ezért lenne fontos két középhátvéd leigazolása is a nyáron. Az egyik Piqué lenne, a másik pedig szerintem egy kicsit rutinosabb adottságokkal rendelkező játékos. Nevet nemtudok mondani. Nemhinném, hogy Coloccini kéne ide. A balszél már megvan. Abidal, Syl remek. Rem jobb idényt fog futni Éric mint tavaly.
Középpálya:
Hát itt elég sok mindent elfog dönteni a taktika. Ide sorolnám Leo Messit is mint szélsőjátékos. Stabil kezdő. Stabil kezdő még a pályán Touré és Iniesta is. Xavi már annyira nem biztos. Szerintem elkél egy irányító, ellentétben az előbbiekben félreértelmezett hozzászólásommal. Tehát egy irányitó. Irányító posztra nagyon örülnék Diego-nak. Dehát álom. Sztem érdemes lenne megpróbálni. A kezdő ezzel megvolna. Cserének egy játékos sincs a középpályára ha a távozókat vesszük szemügyre. Ronaldinho, Deco, Edmilson, Gudjohnsen. Talán egy mégis van. Giovani dos Santos. Bejátszhatja talán az egyik szélt. Mindeféleképp szükség lenne minimum 3 csereközéppályásra. Egy védekezőközéppályásra. Keitát továbbra sem tartom a legjobb ötletnek, ne értéstek félre jó ötlet, de nem a legjobb. Jobban örülnék egy spanyolnak. Tegyük fel Xabi Alonso vagy Zapater. Kellene mindenféleképp egy balszélső középpályás esetleg a kezdőbe, ha ugy alakul hogy Xavi kikerül akkor esetleg Iniesta irányíthatna. A lényeg, sztem szükség van David Silva játékengedélyére sürgősen. Még egy középpályás elkél a csapatba. Volt szó itt Lucho González-ről. Nemtudom. Sztem nála is találnánk jobbat a piacon. Nevet nemtudok mondani. Támadó szekcióról annyit, hogy Henry helye sztem biztos. Mellé ha marad Eto'o az pompás lenne, de ha esetleg menne akkor csatárként igazi csatárként maradna Henry és Bojan. Ez nagyon kevés lenne. Mindenféleképp megszerezném Klaas Jan Huntelaart ha marad Eto'o ha megy, a rotáció miatt. Ha viszont távozik Eto'o nem sírnék ha megvennénk Dani Güizát a Mallorcától. 26 góllal szárta az idényt, egyidős Eto'o-val. Kezdőnek Henry-Huntelaar kettős elég jo lenne. Sztem Benzema nemkéne ide. Túl drága. Annyit nemtud szülni azért a csapat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Fernando 2008.05.20. 20:27:26-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)