Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, ráadásul mindketten megégtek.Barcaforever írta:Meg azt már rég nem értettem, hogy van Basten milyen edzői múlt után lett a válogatott edzője....Bár enm tudom mintha ez hagyomány lenne nekik, lásd 2000 Rijkaard.
okés.antiimperialista írta:Egyébként nem gond, csak ezt mindenhol elmondom, így hát beírtam ide is. Haragudni senkire nem haragszom érte, csak nem szoktam szó nélkül hagyni... Esetleg cserébe lepestizem Heitingát, és kvittek vagyunkBoixos írta:hú bakker!!! BOCSÁNAT!!! tényleg... öcsém, pedig nekem még egy olyan haverom is volt, akinek ez volt a vezetékneve... elnézést!!
Egyébként nem gond, csak ezt mindenhol elmondom, így hát beírtam ide is. Haragudni senkire nem haragszom érte, csak nem szoktam szó nélkül hagyni... Esetleg cserébe lepestizem Heitingát, és kvittek vagyunkBoixos írta:hú bakker!!! BOCSÁNAT!!! tényleg... öcsém, pedig nekem még egy olyan haverom is volt, akinek ez volt a vezetékneve... elnézést!!
Ezen legalább volt miért izgulni: lesz-e világcsúcs lapok tekintetében vagy nem?PiknikTibi írta:De akkor is ezerszer inkább egy ilyen meccs, mint egy Anglia-Ecuador.
hú bakker!!! BOCSÁNAT!!! tényleg... öcsém, pedig nekem még egy olyan haverom is volt, akinek ez volt a vezetékneve... elnézést!!antiimperialista írta:Ez most nem esett jól, főleg Tőled nem...Boixos írta:mert ekkora tirpákok. ilyet nem is tudom mikor és hol láttam utoljára... talán egy blasz2 meccsen, de az sem biztos.Ordog írta:Csak tudnám, hogy a gyökér Cocu ill. Heitinga miért nem adta vissza a portugáloknak a labdát???
A tirpák nem jelző, hanem egy népcsoport neve. Nem mellesleg azt a népcsoportot telepítették arra a környékre, ahol én felnőttem. Tudom, hogy Pesten a tirpák a bunkó szinonimája, de akkor sem tetszik, ha ebben az összefüggésben használják. Ha engem simán letirpákoznak, azzal semmi bajom nincs, mert nagy valószínűséggel az is vagyok. De nem bunkó
Ez most nem esett jól, főleg Tőled nem...Boixos írta:mert ekkora tirpákok. ilyet nem is tudom mikor és hol láttam utoljára... talán egy blasz2 meccsen, de az sem biztos.Ordog írta:Csak tudnám, hogy a gyökér Cocu ill. Heitinga miért nem adta vissza a portugáloknak a labdát???
plnoname írta:Materazzi...ozsimiki írta:mert azért van pár olasz játékos aki szintén nem volt/szokott túl sportszerű lenni
mert ekkora gyökerek. ilyet nem is tudom mikor és hol láttam utoljára... talán egy blasz2 meccsen, de az sem biztos.Ordog írta:Csak tudnám, hogy a gyökér Cocu ill. Heitinga miért nem adta vissza a portugáloknak a labdát???
Abban teljesen igazad van,hogy a sportszerűség nagyon fontos,de szerintem nagyon sokan élvezték a tegnapi meccset,ettől fügettlenül.huevos írta:az hogy mindenképp sportszerű legyen a meccs, és a játék domináljon....Kenny írta:Helyzetek,kiállitás,gól.Mi kell még egy igazán jó meccshez?
Ja,egy BÍRÓ.Mert az ma este nem volt!
Mi lesz veled Portugália??
Én sose írtam olyat h Deco nem érdemelte meg a pirosat.Rivaldinho írta:hát igen ki kellett volna állítani!noname írta: Szerintem is ki kellett állítani, mert tényleg sárga lapot ért a szabálytalansága, de nem hibáztatom, mert nagy valószínűséggel én is ezt tettem volna.de az előbb nem ezt mondtad...
most volt pontos a fogalmazásod: Én is ezt tettem volna....
attól még az piros mert Te is ezt tetted volna:D