2009.05.28. 01:30:30
Te tavaly nyáron szidtad,illetve szezon végén is, mert végül nem esett le egy trófea sem, páran meg kritikát fogalmaztunk meg eto'oval szemben amikor aktuális volt szintén,amikor nem ment a játék neki,és nem jöttek a gólok. abban a 2-3hétben. Semmilyen mértékben nem vonatkozik rám,és a többi normálisan kritizáló userre az,h versenyszerűen szidtuk volna, bizalmunk mindig is megvolt felé, is döntőben élt is vele bőven.
Én az Barcelonához tartozó egyetlen egy személyre se írtam 3év alatt gusztustalant, obszcén szavakat, igyekeztem a rossz pillanataikban is normális kritikát megfogalmazni, és sikerült is. Azért is keltem minden egyes olyan játékosunk, elnök,v edző védelmére aki minősíthetetlen mód kapta a gusztustalanul megfogalmazott kritikákat. hiszen akkor is a Barca család tagja volt/van és ezért a csapatért küzd, a saját képességei szerint.
Laporta esetében is ez volt a helyzet, nem Rád vonatkozik teljes mértékben, de nevetségesnek tartottam,h 2.5 nagyon szép év után, két kevésbé jó év elég volt,h fejét követeljék,és ne adják meg neki az ISMÉTELT bizonyításra a bizalmat. szerencsére itt senki nem dönthet ezekről a dolgokról,és Joan bizonyított ismét, nem is akár hogyan. csak veszíthetünk a távozásával, és reménykedhetünk h ha jobb (ennél jobb nehezen lesz) nem is lesz valószínű,de rosszabb sem az utód.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.