ZIDANE10 írta:Midnenkinek van saját véleménye ezt aláirom. De akkro is miért van nektek ennyre nagy arcotok de várom majd azt amikro majd én röhögök rajtatok. Hidjétek el fogok is eljön majd az az diö. Nem tudom mit vagytok ugy oda mert beirtam a franci brasil meccset volt més sok meccs is. De ott legalább látszott az hogy ki is a ZSeni
Nnna....
Most már én sem hagyom szó nélkül.
Nem tudom mit vered itt a nyáladat.
Nem tudom hogy melyik csapat szúrkolótáborának van nagyobb arca.Nem hiába mondják azt hogy Barca: Mes que un club!!! Mert ez így is van. A katalán embereknek ez jelenti szinte az életet. Ha nem lenne a Barca akk nem tudom mi lenne velük. Aztán meg nem tudom hogy melyik jobban kirakatcsapat.A mostani időkben mindig azzal takaróztok hogy bezzeg nektek 9 Bl-etek van nekünk meg csak2, aztán hogy nektek sokkal több bajnoki címetek van stb stb.....Nem a múltból kell élni hanem a jelenből. Ha mindenki a múltból élne akkor a magyarok nyernének majd minden vb-t és eb-t. Ugyan ez a helyzet a brazilokkal. Az meg hogy Zizou a jobb játékos vagy Dinho....szerintem hogy ha a világ legtöbb szakértője és volt játékosa akik azért letettek valamit az asztalra azt mondják hogy Dinho már Pelé-i és Maradona.i magasságokban van az szerintem mindent elárul. Zidane-ról miért nem mondanak ilyet? Valószínüsítem hogy azért mert nem olyan játékos mint Dinho. Én nem mondom azt hogy Zizou rossz játékos mert hazudnék. És melléteszem hogy szerettem nézni őt mert ő is egyike volt azoknak aki JÁTSZOTTÁK a focit. Ahogyan a labdához ért...olyan finoman és lágyan vezette a bőrt és cselezett hogy élményszámba ment. De mégsem olyan jó mind Dinho.Zizou viszont egy valamiben 1000x jobb mint Dinho és a világösszes játékosa: 2004-és 2005 közt ő tőle senki sem tudott jobban alibizni.

Azt valami mesteri fokon csinálta. Nem egy meccs volt amikor a 80. perc körnéyékén mutatták közelről és néztem nagyokat hogy ő játszik.
Más téma:
Az hogy a brazil- francia meccsen mi volt azt szerintem hagyjuk mert egy meccs alapján télleg hülyeség dönteni. És akkor mi van abban a témában hogy meccsek eldöntése? Ronaldinho: Chelsea 2x is, Milan, REAL(na erre mit mondasz öcsém?

) Valencia,Werder, egy egész vb 2002-ben( erre is nem tudom mit válaszolsz, biztos azt hogy 98) és még sorolhatnám de nincs elég hely

Zizout meghagyom neked mert nem nagyon vagyok otthon a real-ban. Na ennyi egyelőre.