Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért Guti-ra nem véletlen pont ezt a szidalmat szórták, nem azt írom,h helyes ez a szurkolóktól,de elég "érdekes" képek láttak már napvilágot róla az évek során.Chino írta:Figyu, szinte minden focistát buziznak stb. meccseken. Ez is egy velejárója annak hogy profi sportoló valaki.
barca28 írta: Manuel Pellegrini a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Guti egy kisebb sérülés, és nem büntetés miatt marad ki a Getafe elleni keretből. Érdekes, hogy néhány perccel korábban maga a játékos nyilatkozta, hogy tökéletes fizikai állapotban van és készen áll a játékra...
Na ugye hogy ugye....látod Guti barátom kellett neked a szádat jártatni most csüccs van egy ideig..talán nem is baj gyengülni nem fog a Madrid sőőőőt........
Mancini: "A Real Madridot edzeni? Soha ne mondd, hogy soha! Mindig is számos együttessel hoztak szóba. Meglátjuk majd, hogy mi történik a következő hetekben..."
hát vele se lennétek kinnt a gödörböl.........
Más:7végén a Getafe legyűri őket
Ahha...ultrasur írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8418
Ezt ajánlom a helyi edző jelölteknek a mutogatás meg tényleg parasztság
de egy ilyen meccsen benne van a pakliban és sajnos elég gyakori.
A 3-4 év nekem is soknak tűnik! Nehéz dolog ez, mert nem látunk bele a lapokba, de az előrejáték anyaga nem tűnik rossznak. Ha Pellegrini nem tudja a "sztárokat" helyrerakni, akkor nincs esélye a kispadon! A futballhoz és a Real mezéhez való alázatot, a heti százmilliókat keresőktől meg kell követelni, különben egy nagy szellentésen kívül más nem fog történni és az edző mehet a levesbe. (lehet, hogy már ment is csak még nem tudunk róla) Szerintem, ha most vált edzőt a Madrid, akkor még időben lép a változáshoz, de, hogy találnának-e megfelelő edzőt, azt nem tudom.ozsimiki írta:hogy mit? azért ennyire ne túlozzunk.bali 15 írta: Ha a Madrid elküldi Pellegrinit akkor elintézték magukat a következő 3-4 évre.
miért érezné meg ezt évekig a brigád? kizárt. max ennek a szezonnak egy részében, legrosszabb esetben rájuk nézve az egészében.
de 3-4 évre? Pellegrini miatt? vicc. azért mert 4 hónapja dolgozik a csapattal?
indokold már meg miért hat ki majd a madridra ez 3-4 év erejéig![]()
főleg úgy,h az elnök hozzá a playakat,nem az edző, ha jön új edző, simán tud majd vmit kezdeni velük idővel. (de nem 3-4év)
Egyetértek!!!!!Rivaldo11 írta:Nem lep meg guti viselkedése. Egy pökhendi, túlsztárolt nulla. Az elfogult madridista verzió szerint "tophárom irányító"(hát persze). Úgy vágnám ki a csapatból, hogy észhez sem térne.
Az a helyzet, mint ahogy megírták, mindenki azt hisz amit akar... Aki alapból nem szereti Gutit az úgy is azt mondja hogy ez így történt, a többiek meg az ellenkezőjét... De ami nem történt meg azt nem lehet bevallani... Ha meg valóban elhangzott az ominózus beszólás, akkor az a következő néhány meccsen ki fog derülni...Boixos írta:mondjuk azt nem is vártam el a gyerektől, h azt mondja:barca28 írta:ezt a cáfolatot csekkoljátok....nagyon baba...pff. Guti ..vicc egy ember...
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8418
"igen, valóban elküldtem a pcsába az edzőmet."
amikor nekiugrott nemrég casillasnak, azzal (és még több régebbi szereplésével) már bőven bizonyította, h egy idegbeteg állat is tud lenni, ha olyan a szitu, szal mondhat utólag akármit.
hogy mit? azért ennyire ne túlozzunk.bali 15 írta: Ha a Madrid elküldi Pellegrinit akkor elintézték magukat a következő 3-4 évre.
És soha az életben nem is fog összeszokni. Mert a türelmetlen vezetőség elküldi Pellegrini-t és az új edző új filozófiát hoz és ahoz is muszáj lesz hozzá szokni. Ha a Madrid elküldi Pellegrinit akkor elintézték magukat a következő 3-4 évre. De biztos hogy nem küldik el. Remélem nem ennyire hülyék.Boixos írta:egyszerűen nincs idejük arra, h "majd összeérjen a brigád",
Azért nem mindenki..a "fele" elküldené Gutit melegebb éghajlatra!Rivaldo11 írta:Nem lep meg guti viselkedése. Egy pökhendi, túlsztárolt nulla. Az elfogult madridista verzió szerint "tophárom irányító"(hát persze). Úgy vágnám ki a csapatból, hogy észhez sem térne.
Ez őszinte volt, és mindenben igazad van,de hogy bíztassalak elég korán jött a gyomros a Madridnak, és bizony meg van rá az esély,hogy fel állnak a padlóról.Valószínű szép lassan meg is teszik,és akkor kiélezett küzdelem lesz.Győzzön a jobbik!Visca Barca!karika880616 írta:Real drukker vagyok immár 10 éve. Úgy érzem az is egy nagy probléma, hogy a csapatom a múltból próbál megélni. Látva a keddi mérkőzést, azt kell hogy mondjam a sírás határán voltam. Ezzel a vereséggel a Real kinevettette magát az egész világon. És utána Valdano nyilatkozza azt, hogy bocsánatot kérünk a Madridizmustól. Az az igazság, hogy évek óta ezt mondják, mindig és mindig bocsánatot kérnek. Ők nem foglalkoznak semmivel, nagyszerűen megélnek, de mi szurkolóknak, átlag embereknek szarabbul esik egy ilyen vereség, mint a csapatnak. Legalábbis én nekem.
Remélni merem hogy innen már csak felfelé vezet út. Remélem, hogy a csapat visszanyeri becsületét, mert ezzel a meccsel úgy érzem teljesen elszállt az is. Én úgy hiszem, kellene egy olyan edző a Real-hoz, aki ki bírja hozni a max tudást a játékosokból, mert a keret az nagyon erős, de a játékosok nem tudják magukból kihozni a jó teljesítményt. Sajna a jelenben csak 2 ilyen edzőt látok, az egyik Guardiola, a másik Sir Alex, talán még Wenger, de mindhármuknak 0% esélyt adok hogy érkezzen, talán még kevesebbet. Ha én lennék ott elnök, csakis olyan játékosokat igazolnék, akiket az edző kinéz magának. De persze akkor nem lenne ennyi pénz a marketing-, a reklám, és a tévéjogok bevételéből.
HALA MADRID
Így van. Capello és Del Bosque között nem volt semmi elképzelés Madridban. Capelloval elkezdődött vmi, de nem hagyták dolgozni, abból amit ő felépített Schuster még megélt egy évig, azóta megint semmi.sztem egyébként ott krták el a madridnál ezt az egész dolgot, amikor capellot elzavarták, de ezt a lemezt már eléggé túljátszottuk...
mondjuk azt nem is vártam el a gyerektől, h azt mondja:barca28 írta:ezt a cáfolatot csekkoljátok....nagyon baba...pff. Guti ..vicc egy ember...
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8418