Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ájj. Betegség miatt nem volt ki a csapat, így kénytelen voltam bal-hátvédet játszani.Messa írta:Ma focibajnokság lesz a suliban. Tegnap a kiesés után megfogadtam, hogy a hátamon fogom cipelni a csapatot, ameddig ki nem fulladok. Persze, Messás, ideji Barca mezben.
Ambrus hú keresztneve nem ugrik be,de rengeteget volt tévében,annyiban volt más,h nem saját apja,hanem egy másik kötsög fhasz rabolta el ,és tartotta fogva...Game90 írta:
Legutóbb asszem Németországban volt hasonló eset, amikor 8 évig volt fogságban egy csaj...
Nem röhögtetünk,mi is épp ezt írtuk,h nem tudjuk elképzelni,h az asszony nem tudott rólaVarga Tamás írta:Bocs, ebben a mondatban egy hatalmas hiba van. Az ilyet hatalmas túlzás embernek titulálni, még állatnak sem nézném, mert még az sem csinál ilyet. Ránézésre akasztófa, mindenféle tárgyalás nélkül. Melléje meg a feleségét is felkötném. 24 év alatt nem tudott róla, vagy nem tett ellene semmit? Ne röhögtessetek már. Vagy talán tollas a hátam?barca99 írta:24 év... Ezt az embert nem lehet megfelelően megbüntetni.
Így van!Varga Tamás írta:Melléje meg a feleségét is felkötném. 24 év alatt nem tudott róla, vagy nem tett ellene semmit? Ne röhögtessetek már. Vagy talán tollas a hátam?
Bocs, ebben a mondatban egy hatalmas hiba van. Az ilyet hatalmas túlzás embernek titulálni, még állatnak sem nézném, mert még az sem csinál ilyet. Ránézésre akasztófa, mindenféle tárgyalás nélkül. Melléje meg a feleségét is felkötném. 24 év alatt nem tudott róla, vagy nem tett ellene semmit? Ne röhögtessetek már. Vagy talán tollas a hátam?barca99 írta:24 év... Ezt az embert nem lehet megfelelően megbüntetni.
Hányinger nélkül már írni se igen tudok róla,de úgy értettem a felcsinálást,h amiből gyerek lett. Elképesztő,hangszigetelt pince..anyucinak beadta,h vmi szektába ment a lánya...elképesztő,ekkora beteg embereket,de vhogy nem bírom elhinni,h 10en akárhány évig az asszony nem vett észre semmit seZsolti írta:7 gyereke van az apjától..lehet többször is megcsinálta....ozsimiki írta:Most lesz híradóban, (rtl,de gondolom teve2őn is) a halacska
szerk: most meg az az állat van,aki fogjul tartotta a lányát,és 7x felcsinálta![]()
![]()
ilyen 'embereket',kínoznám ameddig lehet...
7 gyereke van az apjától..lehet többször is megcsinálta....ozsimiki írta:Most lesz híradóban, (rtl,de gondolom teve2őn is) a halacska
szerk: most meg az az állat van,aki fogjul tartotta a lányát,és 7x felcsinálta![]()
![]()
ilyen 'embereket',kínoznám ameddig lehet...