varga tamás írta:Nos, kedves szurkolótársaim!
Ma este elbúcsúztunk nemcsak a spanyol kupától, de a bajnoki címtől is. Ilyen lélektelen játékot még az idei bajnokság során sem produkáltunk, pedig volt egy-pár nézhetetlennek tetsző meccsünk! UIndorító volt ez a mai teljesítmény, szót sem érdemelne - ha nem a mi csapatunkról lenne szó.
Sokszor, sokan ostoroztatok, hogy pesszimista vagyok, hogy nincs igazam. Asszem, ma bebizonyosodott: egy picit konyítok a futballhoz, és mindenki láthatta, hogy mik vagyunk az idén. Pedig ennyire könnyen PD-t nyerni, mint az idén, nem lehetett volna. A tavalyi teljesítményünk 60-70%-ra lett volna szükségünk, ehelyett a felére sem voltunk képesek.
Ennek Két okozója van: Laporta és Rijkaard. Az egyik szerint kiváló a keretünk, nem kellenek új igazolások, qumma erősek vagyunk, elég ide ez az izlandi veszedelem, oszt kész. A másik pedig felkészületlenül ült a kisadon az idén, és látszott rajta, hogy a képességeit messze meghaladó problémával találta magát szembe. Nem is tudott vele mit kezdeni. Ez utóbbit tavaly decemberben a fórumon már leírtam, akkor elhajtottatok, lehurrogtatok, Charlie kitiltással fenyegetett. Sajnálom, hogy újfent igazam lett, jobban örültem volna, ha ti zrikáltok.
A mai este egy sokáig szívbe markoló este lesz, amin nem lehet, nem szabad túllépni egy vállrándítással, meg 'egy jobb, volt az ellenfél' kezdetű szólammal. Ez "vét" kíván", az edző "vérét" - képletesen természetesen.
Nos Kedves Tamás!
Lényegi dolgokban egyetértek,amikor normálisan kritizáltál egyetértettem... Ha te nem unod leírni 13425453464335edszerre is,akkor én se unom meg hangsúlyozni a következőket:
-Charlie nem azért fenyegetett kitiltással,mert pesszimista vagy,hanem mert okádék stílust engedtél meg magadnak
-"picit konyítok a futballhoz"

sosem vontuk szntem kétségbe,annál inkább az nem tetszett páraknak (nekem sem),ahogy 30 perce a vége előtt leírtad az egész csapatot jópár esetben...szntem a legtöbben látjuk,hogy ez a játék meg sem közelíti a tavalyit,és ez a mentalitás sok esetben nem méltó egy Barcához....attól még szoríthatunk vesztett helyzetben is a csapatunknak,úgy,h bízunk abban,h ilyen ramaty teljesítménnyel is vhogy hozunk 1,3 pontot....nem pedig elkezdjük fél órákkal a meccs vége előtt osztani teljesen a fél/egész csapatot....
Persze meccs végétől....