Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2007.05.11. 17:10:57

Los Banditos írta:Nálunk pedig visszatér Deco és Márquez a sérüléséből.
Sztem mindkettő kezdő lesz :roll: :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.11. 17:10:37

Hát én vhogy nem örülök, hogy visszakerülnek... :?

Egy 5-0-ás meccsnek minimum lennie kéne, az valamelyest elhalványítani a madridi szégyent. :roll: Most nagyon kell játszaniuk a közönségért, én látványos meccsre számítok!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.11. 17:07:59

Szerintem lassan túlléphetnénk a Getafén, de legalább ebben a topicban.

A hétvégén nem játszhat majd a Betisben a nagy szabadrúgás király Assunçao, mert a Getafe elleni hétvégi bajnokin 2. sárgája után kiállította a bíró.Nálunk pedig visszatér Deco és Márquez a sérüléséből.
in to exile
Rumig
Entrenador del Barça

2007.05.11. 17:06:21

grecki írta:Tényleg, ez miért nem egy jó megoldás? Venni pár idősebb, rutinosabb, de gyengébb képességű játékost, akik megfelelő elegyet alkotnának a fiatal tehetségekkel, így nem kellene pl a kiesés ellen küzdeni.
Ja, ezt nem tudtam!
Vettek is valami 26 éves védőt a Real B-ből, nem? Úgy tűnik, nem sokat használt.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.11. 17:04:24

Rumig írta:
aynas írta:a megoldás tehetséges fiatalok akik hajtanak
ott van zaragozából kapásból két ex barcás sergio garcia + pique a deporban cristian és verdu
...a Getafeben Güiza. :roll:
Güiza nem saját nevelés, csak a Barca B-be megvették, ahogyan anno Vincze Ottót...
Tényleg, ez miért nem egy jó megoldás? Venni pár idősebb, rutinosabb, de gyengébb képességű játékost, akik megfelelő elegyet alkotnának a fiatal tehetségekkel, így nem kellene pl a kiesés ellen küzdeni.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.05.11. 15:19:49

aynas írta:a megoldás tehetséges fiatalok akik hajtanak
ott van zaragozából kapásból két ex barcás sergio garcia + pique a deporban cristian és verdu
...a Getafeben Güiza. :roll:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Shandor
Jugador d'estrella

2007.05.11. 12:22:08

Rapika írta:kivételek idén,mint Valdes,Puyol,Iniesta,Xavi,Messi
Elég egyértelmű, mi a fontos :arrow: ezért nem szabad engedni, hogy a B csapat kipottyanjon a harmadoszályból..
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.11. 11:00:49

Ebbe teljesen igazad van nem túra kéne hanem edzőtábor!Nem tudom lehet nagyon nagy volt az elvárás azért játszottak igy ebben az évben...?vagy nem tudom:S
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.05.11. 10:53:35

a legidegesítőbb,hogy még a labdát sem tudták,akarták megtartani. ha passzolgatnak, lehet ment volna a játék egy idő után,de meg sem próbálták.
jön megint a nyár,megint mennek minden túráta,és ugyanez lesz majd. jobb lenne egy edzőtábor.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
noname
Llegenda del Barça

2007.05.11. 10:31:57

A legnagyobb baj az h ahogy elnézem Rijkaard már egyáltalán nem tudja motiválni a játékosokat. Van néhány játékos, akit nem is kell(mondjuk az előbb említettek mellé még idesorolnám Etoot, aki elég sok gólt lőtt mindamellett h alig egy fél szezont játszott).
Most látszik h milyen nagy veszteség volt Ten Cate. Kéne egy úgy edző v valaki, aki tudja Ten Catet pótolni, és motiválni a játékosokat, főleg Ronit.
A Fifa egy szégyen
Rapika
Entrenador del Barça

2007.05.11. 10:25:10

noname írta:
Mental_Theo írta:az a baj,hogy edmilson giuly, gudjohnsen,oleguer,stb nem tud beeállva lökést adni. sztárokat viszont nem akarnak venni a kispadra ücsörögtetni. akkor mi a megoldás?
Ha minden jól megy, akkor Edmilson és Giuly elmegy, Saviola marad vagy ha elmegy jön helyette mondjuk D.Milito és ott lesz majd Dos Santos, akki képes lesz lökést adni.

Fiúk,itt nem a lökés hiányzik,illetve ha a cserejátékosok kicserélődnének,az sem jelentene sokat!
A kezdőcsapat hozzáállása undorító,szó szerint!
Vannak kivételek idén,mint Valdes,Puyol,Iniesta,Xavi,Messi.
De a többiek óriási mértékben el vannak szállva!
Méltó képe volt az idei Barcának ez a meccs!
5-2-ről elvesztettünk 1 párharcot...no comment.
Azt sajnáltam,h nem korábban kaptunk ekkora pofont,mert talán,hangsúlyozom talán az helyretett volna pár embert.
Hiába a világ 1ik legjobbja Roni,ha sétál,akkor 1 béna átlagjátékos(ilyen ugye nincs az LFP-ben...) is megelőzi,ha küzd és hajt,hogy sikerüljön!
Ez a lényeg. :?
Kép
Kép
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.11. 10:18:47

Hát ez egyszerűeb felfoghatatlan számpmra:S:'(Amit műveltünk ebben az évben nagyon elszomoritó probáltam mindig keresni az indokot mér történtek igy a meccsek eredményei de hiába egyszerűen ebben az évben ennyire vagyunk képesek!Senkit sem akarok bántani mert akkor mindenkit kéne én csak arra lennék kiváncsi mi történt a tavalyhoz képest..??Csak erre szeretnék választ kapni.Senki nem mutatott ebben az évben semmit amit nem értek senkinél sem láttam a tüzet vagy az akarást és szerintem itt van a gond fejben nincsenek ott a játékosok csak az az egy kérdés mér...!
noname
Llegenda del Barça

2007.05.11. 09:09:03

Mental_Theo írta:az a baj,hogy edmilson giuly, gudjohnsen,oleguer,stb nem tud beeállva lökést adni. sztárokat viszont nem akarnak venni a kispadra ücsörögtetni. akkor mi a megoldás?
Ha minden jól megy, akkor Edmilson és Giuly elmegy, Saviola marad vagy ha elmegy jön helyette mondjuk D.Milito és ott lesz majd Dos Santos, akki képes lesz lökést adni.
A Fifa egy szégyen
bzozo
Jugador d'estrella

2007.05.11. 09:01:10

no ez a nagy kérdés!!
VISCA EL BARCA
haze71
Entrenador del Barça

2007.05.11. 08:36:24

mrlevy írta:szevasztok!

júniusban megyek barcába!!!mindenképp megszeretném nézni az espanyol elleni hazai meccset természetesen a helyszínen!!de mivel úgyérzem csodának kellene történnie ahhoz hogy jegyhez jussak,legyetek olyan kedvesek adjatok tippet,címet, hogyan tudnék jegyhez jutni,lehetőleg megfizethető áron!!!előre is kösz mkinek :)
SPORTSEMOTIONS [info@sportsemotions.com]
aynas
Capitá del Barça

2007.05.11. 08:30:12

a megoldás tehetséges fiatalok akik hajtanak

a b ből dos santos, olmo, jeffren stb.

nem értem a fiatal tehtségeket miért kell eladni, meg kölcsönadni? sok 'mit is' ? meg milliókért leigazolni.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.05.11. 08:23:40

az a baj,hogy edmilson giuly, gudjohnsen,oleguer,stb nem tud beeállva lökést adni. sztárokat viszont nem akarnak venni a kispadra ücsörögtetni. akkor mi a megoldás?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.05.11. 08:17:24

cruyff írta:Ha Edmilson kezd Deco helyett, sokkal stabilabb a középpályánk, kevesebb a labdavesztés
Hát, ezzel én nagyon nem értek egyet. Edmilson teljesen súlytalan, olyan, mintha a pályán se lenne. Mondjuk az igaz, hogy akkor kevesebb a labdavesztés, de ez azért van, mert Deco nincs a pályán, Edmilson meg nincs eleget játékban ahhoz, hogy sokat hibázhasson. Nézd meg, tegnap is mit csinált Edmilson: akkor ment át a Getafe a középpályánkon, amikor akart. Meg is lett az eredménye...
Léfe
Entrenador del Barça

2007.05.11. 07:59:34

Nem értem, hogy miért kell kiragadni dolgokat -edző, elnök, összeállitás stb- mikor alapproblémák vannak. Ennek a csapatnak vége, olyan cserék kellenek, mint a sikerszéria elött. Nincs akarat, nincs motiváció. Sajnos a bajnokságban sem bizom mert elvileg a Reál sem jobb de nagyon akarnak és hajtanak. Mieink meg sétálnak. Legalább 7-10 uj játékos kellene, és nem kell félni nagy sztárok eladásátol sem, mert jó áruk van - MÉG !!
Fecó
mademan
Capitá del Barça

2007.05.11. 07:35:47

engem az zavart hogy ha ikszeltünk vagy azarul játszottunk mindenki arra fogta hogy azért van mert 10 emberrel védekeznek ellenünk. Hát szerintem ez a mázlink mert ha nekünk jönnének akkor lefociznának minket mint tegnap a getafe.

Meg könyörgöm, egy bajnoki címre pályázó magát valamire is adó csapatnak boldogulnia kell egy felállt védelem ellen is. Angliában, Olaszországban ugyanúgybeállnak a kis csapatok a nagyok ellen mégis meg tudják oldani!!!

A játékounk egysíkú. Passzolgatunk a kapu előtt 30-40méterre és majd lesz valami. A szélek meghaltak, de mondjuk eddigi szezonokban sem szereztünk hajde sok gólt beadásokból. SZögleeink nem is számottevőek. A kapu előtti szabadrugások esetében megint ganyék vagyunk. Nem vállaljuk fel az 1-1 elleni küzdelmet, ha igen akkor elveszítjük (talán messi az üdítő kivétel)

Nesskens ott volt tegnap a padon?? Mert én nem láttam!!! MErt ha nem akkor ennyi erővel ezt a másodedzői tevékenységet én is el tudnám végezni!

Laporta fejében meg tegnap biztos az elnökválasztáskor lévő ellentábor szlogenje járt: "van egy jobb Barca" (remélem van)
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.10. 23:34:37

varga tamás írta:Nos, kedves szurkolótársaim!
Ma este elbúcsúztunk nemcsak a spanyol kupától, de a bajnoki címtől is. Ilyen lélektelen játékot még az idei bajnokság során sem produkáltunk, pedig volt egy-pár nézhetetlennek tetsző meccsünk! UIndorító volt ez a mai teljesítmény, szót sem érdemelne - ha nem a mi csapatunkról lenne szó.
Sokszor, sokan ostoroztatok, hogy pesszimista vagyok, hogy nincs igazam. Asszem, ma bebizonyosodott: egy picit konyítok a futballhoz, és mindenki láthatta, hogy mik vagyunk az idén. Pedig ennyire könnyen PD-t nyerni, mint az idén, nem lehetett volna. A tavalyi teljesítményünk 60-70%-ra lett volna szükségünk, ehelyett a felére sem voltunk képesek.
Ennek Két okozója van: Laporta és Rijkaard. Az egyik szerint kiváló a keretünk, nem kellenek új igazolások, qumma erősek vagyunk, elég ide ez az izlandi veszedelem, oszt kész. A másik pedig felkészületlenül ült a kisadon az idén, és látszott rajta, hogy a képességeit messze meghaladó problémával találta magát szembe. Nem is tudott vele mit kezdeni. Ez utóbbit tavaly decemberben a fórumon már leírtam, akkor elhajtottatok, lehurrogtatok, Charlie kitiltással fenyegetett. Sajnálom, hogy újfent igazam lett, jobban örültem volna, ha ti zrikáltok.
A mai este egy sokáig szívbe markoló este lesz, amin nem lehet, nem szabad túllépni egy vállrándítással, meg 'egy jobb, volt az ellenfél' kezdetű szólammal. Ez "vét" kíván", az edző "vérét" - képletesen természetesen.
Nos Kedves Tamás!

Lényegi dolgokban egyetértek,amikor normálisan kritizáltál egyetértettem... Ha te nem unod leírni 13425453464335edszerre is,akkor én se unom meg hangsúlyozni a következőket:

-Charlie nem azért fenyegetett kitiltással,mert pesszimista vagy,hanem mert okádék stílust engedtél meg magadnak :wink:
-"picit konyítok a futballhoz" :arrow: sosem vontuk szntem kétségbe,annál inkább az nem tetszett páraknak (nekem sem),ahogy 30 perce a vége előtt leírtad az egész csapatot jópár esetben...szntem a legtöbben látjuk,hogy ez a játék meg sem közelíti a tavalyit,és ez a mentalitás sok esetben nem méltó egy Barcához....attól még szoríthatunk vesztett helyzetben is a csapatunknak,úgy,h bízunk abban,h ilyen ramaty teljesítménnyel is vhogy hozunk 1,3 pontot....nem pedig elkezdjük fél órákkal a meccs vége előtt osztani teljesen a fél/egész csapatot....
Persze meccs végétől....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.10. 23:15:28

Slither írta:
El Madridismo írta: Szerintem leragadtál úgy november tájékánál :P
Sztem a mostani Real sem olyan jó, vagy talán neked ez elég? :roll: Az egész idei bajnokság egy nagy trágydomb! :evil:
Pontosan.
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.05.10. 23:15:24

Slither írta:Sztem a mostani Real sem olyan jó
Sajnos bekell ismerni, hogy most jobb formában vannak :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.10. 23:14:15

El Madridismo írta: Szerintem leragadtál úgy november tájékánál :P
Sztem a mostani Real sem olyan jó, vagy talán neked ez elég? :roll: Az egész idei bajnokság egy nagy trágydomb! :evil:
El Madridismo
Barça B

2007.05.10. 23:02:08

Slither írta:Fos a Madrid mégis ott van a második helyen! Abban sincs logika. :wink:
Szerintem leragadtál úgy november tájékánál :P
Madrid
Lezárt