Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem 1.3-s lehetett...CS0ki írta:Biztos vagy abban az 1.03-ban?? Én nehezen hiszem, hogy tényleg annyi volt. Egy sima bajnokit nem tesznek olyan alacsonyra az utolsó helyezett ellen, nemhogy az orosz bajnokot.mi otthoni meccsünk a Rubin ellen, 1.03 volt ) természetesen meg is szívtam..
(egyébként eleve semmi értelme ilyen alacsony szorzójú meccset megtenni....)
Biztos vagy abban az 1.03-ban?? Én nehezen hiszem, hogy tényleg annyi volt. Egy sima bajnokit nem tesznek olyan alacsonyra az utolsó helyezett ellen, nemhogy az orosz bajnokot.mi otthoni meccsünk a Rubin ellen, 1.03 volt ) természetesen meg is szívtam..
Sajnos én láttam, nem is olyan rég...a mi otthoni meccsünk a Rubin ellen, 1.03 voltsleepy.69 írta:Hát, annyira nem vitték túlzásba, a bwin 3X-os szorzót ad a Real továbbjutásra. ennél azért én többet vártam.Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, hogyan adják majd a fogadóirodák a madrid továbbjutását. A négy gól azért mégiscsak komoly előny, de most lehetne egy kisebb összeget kasszírozni, és úgy 50 rugóval megtenni a real továbbmenetelét. Mert szerintem bedarálják a telt Bernabeutól is megilletődő ellenfelet.
Még egy érdekesség, a sima háromesélyesnél 1,08 a Real győzelem szorzója.
Ilyen keveset nem tudom mikor láttam utoljára..![]()
Béke.
azert remelem clasicoig osszevkarjak valahogy. ugy lenne az igazi ha a ket legerosebb keret jatszana
Hát, annyira nem vitték túlzásba, a bwin 3X-os szorzót ad a Real továbbjutásra. ennél azért én többet vártam.Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, hogyan adják majd a fogadóirodák a madrid továbbjutását. A négy gól azért mégiscsak komoly előny, de most lehetne egy kisebb összeget kasszírozni, és úgy 50 rugóval megtenni a real továbbmenetelét. Mert szerintem bedarálják a telt Bernabeutól is megilletődő ellenfelet.
Érdekes...menczel írta:Másra költsd a pénzed.Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, hogyan adják majd a fogadóirodák a madrid továbbjutását. A négy gól azért mégiscsak komoly előny, de most lehetne egy kisebb összeget kasszírozni, és úgy 50 rugóval megtenni a real továbbmenetelét. Mert szerintem bedarálják a telt Bernabeutól is megilletődő ellenfelet.![]()
4 gólt nem fognak ledolgozni, főleg nem CR nélkül.
Másra költsd a pénzed.Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, hogyan adják majd a fogadóirodák a madrid továbbjutását. A négy gól azért mégiscsak komoly előny, de most lehetne egy kisebb összeget kasszírozni, és úgy 50 rugóval megtenni a real továbbmenetelét. Mert szerintem bedarálják a telt Bernabeutól is megilletődő ellenfelet.
Oké, de azért PD és BL más kategória. A Madrid (és a Barca sem) szokott teltházas spanyol kupa-meccseket produkálni. Ez mondjuk jórészt ellenfél függő, de azért a negyeddöntőig nem igazán találkoznak e csapatok nagy ellenféllel.CS0ki írta:De 6. meccs zsinórban teltházas, szóval nem olyan nagy meglepetés ez.
A teltház csak lehetséges, a bérletesektől függ. Valami 18 ezer jegyről van csak szó,amit megvettek most. Ráadásul alacson áron adták őket, tehát ha esetleg valakicsak meg akar nézni egymeccset a Bernabeuban, itt a remek alkalom. Ha nyerünk, akkor is megvették volna a jegyek nagy részét, a bérletesek meg vagy jötek volna, vagy nem, valszeg kevesebben,mint most. De 6. meccs zsinórban teltházas, szóval nem olyan nagy meglepetés ez.Hogy normál esetben lenne-e egyáltalán fél ház egy kupameccsen? (Normál eset alatt értsd: nem kapnak ki 4-0-ra egy 3.osztályú csapattól )
Humor topikból:Mikaos írta: Bocsánat a pénz-orientált hozzászólásért, de most hogy megtudtam, hogy az Alcorcón ellen valszeg telt ház lesz a Bernabéuban...hát sok mindenen elgondolkoztam hirtelen (újra).
Hogy normál esetben lenne-e egyáltalán fél ház egy kupameccsen? (Normál eset alatt értsd: nem kapnak ki 4-0-ra egy 3.osztályú csapattól)
Tényleg ez a 100millió €-os biztosítás milyen feltételek mellet jár? Ha amputálni kell a lábát, vagy soha nem focizhat vagy hogy van ez?zsuni írta:na így kell 100 millio eurot keresni.Legújabb hírek szerint C.Ronaldo az El Classico-ra sem gyógyul meg! Állítólag operálni kell a lábát a teljes javulás érdekében. Mert ha most megint "félig" gyógyítják meg, akkor az csak rontja a helyzetet.
Ezt több spanyol és angol nyelvű média megerősítette (pl. Marca).
na,az eszembe sem jutott...MichaaBee írta:
Amúgy a "Pérez"-t, azt Bojan nevéből is le kéne tudni írni.![]()
na így kell 100 millio eurot keresni.Legújabb hírek szerint C.Ronaldo az El Classico-ra sem gyógyul meg! Állítólag operálni kell a lábát a teljes javulás érdekében. Mert ha most megint "félig" gyógyítják meg, akkor az csak rontja a helyzetet.
...Vagy felveszi a zsét, amivel C.Roni lábát biztosították.chonggy írta:és mikor a jós megmondta,mindenki lehülyézte szegényt...Mikaos írta:Legújabb hírek szerint C.Ronaldo az El Classico-ra sem gyógyul meg! Állítólag operálni kell a lábát a teljes javulás érdekében. Mert ha most megint "félig" gyógyítják meg, akkor az csak rontja a helyzetet.
Ezt több spanyol és angol nyelvű média megerősítette (pl. Marca).gondolom Perez (bocsi a madridistáktól,de nem tudom hova megy az é
) most a maradék haját is kicsupálja,és 25 bérgyilkost küld szegény jós bácsira...
Mikaos írta:Legújabb hírek szerint C.Ronaldo az El Classico-ra sem gyógyul meg! Állítólag operálni kell a lábát a teljes javulás érdekében. Mert ha most megint "félig" gyógyítják meg, akkor az csak rontja a helyzetet.
A varászló megmondta előreMikaos írta:Legújabb hírek szerint C.Ronaldo az El Classico-ra sem gyógyul meg! Állítólag operálni kell a lábát a teljes javulás érdekében. Mert ha most megint "félig" gyógyítják meg, akkor az csak rontja a helyzetet.
mondjuk még mind2 csapat 2. csak, de ha jólesikzsuni írta: Real Madrid : Barcelona Europaliga döntö.
Nem egészen értem, hogy itt Pepe mire gondolt, talán arra a szabályos gólra amit nem astak mega Milan-nak?Rivaldo11 írta:A pofátlanságnak nincs határa. Pepe a tegnapi meccs után: "Ilyen ítéletek mellett nehéz nyerni"![]()
Lehet arra gondol, hogy most már az ellenfelek minden 3. találata legyen csak megadva. Az korrekt lenne, úgy szinte kezükben lehetne a Bl serleg.
zsuni írta:Real Madrid : Barcelona Europaliga döntö.