katka írta:
akkor lehet h en vagyok furan bekotve, de sztem gondolkodas nelkul az elsot valasztanam ket ilyen lehetoseg kozul.
legyen csak kihivas, izgalmak, utolso pillanatban lott fontos golok, megrazo veresegek, ilyesmi. ami miatt erdemes minden hetvegen leulni a tv ele, ha csakis galazast akar valaki latni, nezzen mukorcsolyat.
Nem teljesen értek egyet Veled! Még az utolsó pillanatban lőtt gólok beleférnek, ilyen előfordulhat bármikor, de a megrázó vereségek alatt mit értesz? Nekem a megrázó vereség az, hogy kapunk egy négyest vagy egy ötöst valakitől kiábrándító játékkal, mint a Margit.

Ha ez megtörténik, akkor Pep és a csapat nem végzi jól a munkáját, valami nem stimmel! Ahogy eddig csikorgott a gépezet, az benne van a pakliban, sőt a vereség is(ahogy kikaptunk a Kazanytól) a hétköznapok velejárója. De ez a játékosanyag, (ha a motiváció, a felkészítés, a sérülések nem térnek el nagyon az átlagostól) olyan kreatív vénával van megáldva, olyan technikai képzettséggel van ellátva, hogy jelen pillanatban (saját szubjektív vélemény) a spanyol bajnokságban nem az utolsó fordulóban kellene eldőljön a bajnokság. És tudom, Sevilla, Valencia, Madrid(akár mindkettő), jó csapatok, de jelen pillanatban mind felett állunk! Ezért az utolsó pillanatban eldőlő bajnokság nem vágyálmom, az azt jelentené, visszaestünk minden téren! Lesznek küzdelmes meccsek, fogunk rosszul játszani, lehet, hogy becsúszik egy-két zakó, de jó pár fordulóval a vége előtt meg kéne koronáztassunk.

A tv elé azért ülök le (azon kívül, h Barca fan vagyok), mert titkon mindig azt a varázslatot várom, ami a világ fölé helyez minket! És a szép benne az, hogy ez nem mindig sikerül, de a lehetőség minden meccs előtt ott lebeg a mi és az ellenfél szeme előtt!
Mindenki, aki a SZENTÉLY-be beteszi a lábát, számolhat azzal, ha kijön a lépés, egy zsákkal vihet haza a jóból!