Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A válasz helyes, A. Shevchenko a bukott angyal, s utólag úgy mondhatnánk: "hállistennek" nem itt kezdte meg világra szóló karrierjét (szvsz még mindig itt lábatlankodnaBányász írta:
Én Békéscsabára emlékszem,és úgy ismerem a sztorit,h Shevcsenko volt az.![]()
Nem olyan kis dolog ám beverekedni magad abb az Nb1 válogatottba ahol még Plókai,Lisztes,Nyilas Elek,Csábi is játszik...
Nemááá... Tényleg Sheva volt azBányász írta:Én Békéscsabára emlékszem,és úgy ismerem a sztorit,h Shevcsenko volt az.torrestoni írta:Hehe, Nb1 válogatott az "öreg" Nicsenkóval...
Mindig is ámulatba ejt, ha visszagondolok arra, amikor aa tirpákok (gyengébbeknek: Nyíregyi' Spartacus) próbajátékra hívott két ukrán csodagyereket..., nah, igen, Nicsenkó volt az egyik 'kegyelt', akit végülis megtartottak (láss csodát, beverekedte magát a magyar Nb1 válogatottjába), míg a másik kiszemelt nem felelt meg, így hazaküldték...
Nah, ki volt az? Tudja valaki, emlékeztek még rá???![]()
![]()
Én igen, s azóta is hatalmasat kacagok rajta...
Tehát fel van adva a 100ezres kérdés: Ki volt az at ifjú titán, akit a Szpari elküldött, mert megbukott a 'teszten', illetve Nicsenko felűlmúlta???![]()
Nem olyan kis dolog ám beverekedni magad abb az Nb1 válogatottba ahol még Plókai,Lisztes,Nyilas Elek,Csábi is játszik...
Én Békéscsabára emlékszem,és úgy ismerem a sztorit,h Shevcsenko volt az.torrestoni írta:Hehe, Nb1 válogatott az "öreg" Nicsenkóval...
Mindig is ámulatba ejt, ha visszagondolok arra, amikor aa tirpákok (gyengébbeknek: Nyíregyi' Spartacus) próbajátékra hívott két ukrán csodagyereket..., nah, igen, Nicsenkó volt az egyik 'kegyelt', akit végülis megtartottak (láss csodát, beverekedte magát a magyar Nb1 válogatottjába), míg a másik kiszemelt nem felelt meg, így hazaküldték...
Nah, ki volt az? Tudja valaki, emlékeztek még rá???![]()
![]()
Én igen, s azóta is hatalmasat kacagok rajta...
Tehát fel van adva a 100ezres kérdés: Ki volt az at ifjú titán, akit a Szpari elküldött, mert megbukott a 'teszten', illetve Nicsenko felűlmúlta???
Hogyne lenne. Szerintem sokan vagyunk így ezzel. Mennyit játszottam a haverokkal. Nekem már nincsenek meg a csapataim. Az iskolában is sokat játszottunk. Régi szép idők...Bányász írta:Lomatalanítottam a szobámat mert már nagyon itt volt az ideje.
És nagy meglepetésemre egy cipősdobozban megtaláltam a gombfocicsapataimat.
Már el is felejtettem őket,de most asszem újra felfedezem a gombfoci csodáját és összehozok a haverokkal valami kis "bajnokságot".
Egyébként igazi gyöngyszemeket találtam,mert van nagyon sok bátyámtól örökölt csapatom,mint pl Nyilasi féle Fradi,Törőcsik féle Dózsa.De megvan a Hansen,Barnes fémjelezte Liverpool és még egyéb csapatok is.
Én is vásároltam párat még amikor kicsi voltam mint pl Nb1 válogatott(Nicsenkoval) vagy a 96-os Eb válogatotja ebben a felállásben:
Köpke-Ivanov,Sammer,Desailly,Ziege-SuchopárekMcMannaman,Nedved,Poborsky-Suker,Stoichkov.
És,h a honlaphoz is legyen némi közöm le tudok játszani egy El Clasicot is az alábbi csapatokkal:
Barca:Zubizaretta,Ferrer,Koeman,Bakero,Carlos,Salinas,Guardiola,
Nando,Laudrup,Eusebio,Stoichkov
Real:Buyo,Sanchis,Sanches,Munoz,Milla,Gonzales,Esnaider,Redondo,
Laudrup,Zamorano,Raul
Laudrup egy félidőt itt egyet meg ott játszik![]()
Van rajtam kívül valaki aki gyerekkorában művelte a "sportot"?
ÖrülökCFirpo3 írta:Nekem tetszik.Aprieto írta:Na halika!
Összerittyentettem egy képet, remélem elnyeri tetszéseteket
Íme.. kritikát is várok(!)
Vito írta:nem kamu! pontSaviola írta:A második fájdalmasan nagy kamu.
Áááá ez a második!
Nekem tetszik.Aprieto írta:Na halika!
Összerittyentettem egy képet, remélem elnyeri tetszéseteket
Íme.. kritikát is várok(!)
Igen de az még rám is marha nagy lenne,már ha jól mérte le a fickó..barca99 írta:Nekem pedig ez a kedvencem...Egyébként vaterán van egy XL-es eredeti, centenáriumi mez.