Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz,de valamiért én szeretm Edmilsont...ez van:)!Technikás, és jo focista igaz. De ne várd hogy sajnálni kezdjem, hogy nem ö tehet rola hogy mindig sérült. Ez egy dolog. De tény, hogy mindig sérült, mindegy hogy ki tehet rola, ha sérült mindig, akkor nem kell. Nincs olyan év, hogy 1-2 honapra - minimum - le ne sérülne Rolling Eyes (Fogalmazásom 0, ennyi "hogy"-ot még életemben nem irtam le 1 hsz-ben Smile )
A Tiago-Edmílson cserével én is egyetértenék! Lahm amúgy még csak 24 éves és ha Zambi tényleg elmegy(amit persze nagyon nem szeretnék) akkor én őt hoznám a helyére! Lahm is már lenyilatkozta, hogy szeretne mostmár továbbálni a Bayern-ből és az egyik kedvenc klubja a Barca! Nyáron én elhoznám!MichaaBee írta:Edmílson - Tiago cserével egyet értek! Zamborttát nagyon szeretem és sztem maradnia kellene, de nagyon kifelé áll a szénája nem értem Rijkaardot (bár Frankie mellett is kitartok!), de ha elmegy valóban Lahm a legjobb, aki helyettesítheti. Mindketten, mindkét szélen jók! (De Lahm már 29 éves!
salas9 írta:Én ezeknek a cseréknek örülnék:
Zambrotta - LAHM
Edmilson - TIAGO
Gudjohnsen - NASRI
Fiatalok,és tapasztaltak (Nasri talán nem annyira) és szerintem jobbak!!!
De ez az én véleményem.
Természetesen.LG írta:Télleg, ha esetleg télen jönne Lahm, akkor játxhatna a BLben![]()
Szerintem nem mert az UEFA kupa is nemzetközi kupának(vagy bi a bajnak)számít!LG írta:Télleg, ha esetleg télen jönne Lahm, akkor játxhatna a BLben![]()
Ha minden igaz, nem.LG írta:Télleg, ha esetleg télen jönne Lahm, akkor játxhatna a BLben![]()
Technikás, és jo focista igaz. De ne várd hogy sajnálni kezdjem, hogy nem ö tehet rola hogy mindig sérült. Ez egy dolog. De tény, hogy mindig sérült, mindegy hogy ki tehet rola, ha sérült mindig, akkor nem kell. Nincs olyan év, hogy 1-2 honapra - minimum - le ne sérülneBányász írta:Én is Edmilson mellett vagyok...!Szerintem remek játékos,technikás meg minden..nem ő tehet róla,h mindig sérült...!
Hát Albelda ne jöjjön szerintem. Nála még Edmilkát is sokkal jobban csípem.dickricsi írta:A Valencia szabadlistára tette a hentes és mészáros Albélát. Sztem, ha sikerül Edmilson-tól megszabadulni, Touré mellé jó kiegészítő lehetne. És, ha meg akarnak szabadulni tőle (bár a nyáron hosszabbított szerződést) talán nem kéne olyan sokat kiperkálni érte. Olvastam a Juve érdeklődéséről iránta, de sztem inkább maradna Spanyolo-ban az öreg romboló.
persze tudom, de szerintem de la Pena-n(~15m), Giovanni-n(~12m), figo-n(~60m), Bommel-en(~8m) nem csak hasznunk volt, aránylag jó áron is adtuk el őketLG írta:Az, hogy hasszonnal, az azt jelenti ugye, h drágábban mint megvettük. Az, hogy jo áron, az meg azt, h reális, vagy annál nagyobb összeget kapunk a játékosunkért. És ilyen mostanában nem nagyon volt. Ráadásul amiket irtál, nagy része nem mostanában volt![]()
De ez azért van, mert mostanában csak olyan játékosokat adtunk el, akikre semmi szükségünk nem volt, igy többet ért, h kevesebb zsetonért mentek, minthogy itt maradjanak, és a zsemmiért kapják a nagy fizetést.