Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennek fényében még fájdalmasabb hogy hová tudták "leküzdeni" magukat a magyar csapatok..Azt nem is mondom hogy délelőtt volt egy műsor az Ajax-ról,utánpótlás,fociakadémia,csapatépítés,stb. Iszonyatos a lemaradás.VIII.Henrik írta:Magyarország utolsó európai kupadöntős csapata,
A mi családunkban a gombfoci őrület annyira jelen volt, hogy gyakorlatilag a gombfoci volt gyermekkoromban a JÁTÉK. Egyedül, vagy a barátokkal számtalan bajnokságot nyomtunk le, felejthetetlen élmény volt. És hogy mekkora rajongója vagyok ennek a szenzációs játéknak? Legyen elég annyi, hogy a kb 50 db, saját készítésű csapatom ma is megvan, csakúgy mint az a szabályos versenypálya, amit a 90'es évek közepén vásároltunk akkor jelentősnek mondható 12000ft-ért(!) a gombfoci szaküzletben...Hozzá természetesen vaskapuk is tartoznak fehér hálóval...Óriási játék( és sport) szerintem.Bányász írta: Van rajtam kívül valaki aki gyerekkorában művelte a "sportot"?
Nem zárjuk be, mert így legalább ott összegyűlik a szemét nagyrésze. Ha bezárnánk akkor a többi topik lenne tele egyenként.Varga Tamás írta:Lehet, hogy az ellenség betette a kezét a honlapra.![]()
Fájdalmas, ami ott megy. Tele sületlenséggel, helyesírási hibával, hozzá nem értéssel.
Lehet, hogy pár napra be kellene zárni a topic-ot. Ennek semmi értelme. Vitára, beszélgetésre teljességgel alkalmatlan a topic, értelmes hsz-at szinte nem is találni. A hsz-ek 95%-a szemétdombra való. Sajnos, itt nincs lomtár. A modik meg így is elég elfoglaltak. Őszintén együttérzek Velük, sajnálom Őket. Én már pár embertől elköszöntem volna.
VIII.Henrik írta:Főnökasszony, Főnökasszony!Trutyi? Magyarország utolsó európai kupadöntős csapata, akik megverték örök ellenfelünket saját otthonában nem akármilyen góllal. Nyugodjék békében szegény Májer Lajos !
Egyébként szeretett Klubbunk alapítója is svájcból, Baselből hozta a színeket.
+aki rájukszól,h nem egy fifa játék ez,arra vérig sértődnekTim írta:khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam
Igen ez olyan sírva-vigadós topic lett,nehéz eldönteni hogy sírjak vagy nevessek. Lehet be is kellene zárni egy kis időre,míg csillapodnak a kedélyek.
Nem értik hogy játékosokat kicsit nehezebb igazolni mint a fifa 08-ban(vagy más játékban),és persze hibáztatnak mindekit..
Ha megnézitek, akkor azt látjátok, hogy 3-4 ember irogat 1 mondatos hsz-eket.Varga Tamás írta:Ez így van. Én is éppen erről értekeztem a fórummal kapcsolatos topic-ban. Kezd tele lenni a hócipőm velük.khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam
khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam
Ez így van. Én is éppen erről értekeztem a fórummal kapcsolatos topic-ban. Kezd tele lenni a hócipőm velük.khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam
hát én nem mondanám hogy űztem, de volt rendes gombfoci pályámBányász írta:Lomatalanítottam a szobámat mert már nagyon itt volt az ideje.
És nagy meglepetésemre egy cipősdobozban megtaláltam a gombfocicsapataimat.
Már el is felejtettem őket,de most asszem újra felfedezem a gombfoci csodáját és összehozok a haverokkal valami kis "bajnokságot".
Egyébként igazi gyöngyszemeket találtam,mert van nagyon sok bátyámtól örökölt csapatom,mint pl Nyilasi féle Fradi,Törőcsik féle Dózsa.De megvan a Hansen,Barnes fémjelezte Liverpool és még egyéb csapatok is.
Én is vásároltam párat még amikor kicsi voltam mint pl Nb1 válogatott(Nicsenkoval) vagy a 96-os Eb válogatotja ebben a felállásben:
Köpke-Ivanov,Sammer,Desailly,Ziege-SuchopárekMcMannaman,Nedved,Poborsky-Suker,Stoichkov.
És,h a honlaphoz is legyen némi közöm le tudok játszani egy El Clasicot is az alábbi csapatokkal:
Barca:Zubizaretta,Ferrer,Koeman,Bakero,Carlos,Salinas,Guardiola,
Nando,Laudrup,Eusebio,Stoichkov
Real:Buyo,Sanchis,Sanches,Munoz,Milla,Gonzales,Esnaider,Redondo,
Laudrup,Zamorano,Raul
Laudrup egy félidőt itt egyet meg ott játszik![]()
Van rajtam kívül valaki aki gyerekkorában művelte a "sportot"?
Már hűtöm..esetleg fröccs helyett ihatjuk kólával is ha gondolodOrdog írta: Addig állítsd be a bort 14-16 fokosra:D
(Aztán semmi fröccs belőle:DD)
Hogyne tudnánk...U. i.: Azt tudjátok-e, hogy Magyarország gombfoci-nagyhatalom
és az aktuális világbajnok is magyar???
Bányász írta:Lomatalanítottam a szobámat mert már nagyon itt volt az ideje.
És nagy meglepetésemre egy cipősdobozban megtaláltam a gombfocicsapataimat.
Már el is felejtettem őket,de most asszem újra felfedezem a gombfoci csodáját és összehozok a haverokkal valami kis "bajnokságot".
Egyébként igazi gyöngyszemeket találtam,mert van nagyon sok bátyámtól örökölt csapatom,mint pl Nyilasi féle Fradi,Törőcsik féle Dózsa.De megvan a Hansen,Barnes fémjelezte Liverpool és még egyéb csapatok is.
Én is vásároltam párat még amikor kicsi voltam mint pl Nb1 válogatott(Nicsenkoval) vagy a 96-os Eb válogatotja ebben a felállásben:
Köpke-Ivanov,Sammer,Desailly,Ziege-SuchopárekMcMannaman,Nedved,Poborsky-Suker,Stoichkov.
És,h a honlaphoz is legyen némi közöm le tudok játszani egy El Clasicot is az alábbi csapatokkal:
Barca:Zubizaretta,Ferrer,Koeman,Bakero,Carlos,Salinas,Guardiola,
Nando,Laudrup,Eusebio,Stoichkov
Real:Buyo,Sanchis,Sanches,Munoz,Milla,Gonzales,Esnaider,Redondo,
Laudrup,Zamorano,Raul
Laudrup egy félidőt itt egyet meg ott játszik![]()
Van rajtam kívül valaki aki gyerekkorában művelte a "sportot"?