lionelmessi19 írta:Soha semmi nem biztos, ki kell tartanunk a csapat mellett!!!!!Evilgrim írta:Ezért raktam be ezt a képet,mert a Madrid már biztos nem fog hibázni..Ez volt az utolsó esélyünk...Én nagyon sajnálom,mint mindenki !
Hiába tartunk ki a csapat mellett, ez a bajnokság már nem rajtunk múlik. (Ezután a meccs után nem hinném hogy az Aleticotol nem kapunk egy 3-ast.)lionelmessi19 írta: Soha semmi nem biztos, ki kell tartanunk a csapat mellett!!!!!
bennem is megvan nyugiBadi írta:1. lehet, hülye vagyok, de szerintem egy minimális reménykedés mindenkiben benne van (nem a korszak végét illetően, kizárólag a bajnoki címért)Mihu írta:Azért hogy páran akik még nem vették észre hogy elvesztettük a bajnoki címet azok szembesüljenek a valósággal....mert bizony sajnos ez a valóság....![]()
2. fog még botlani a madrid, és ha mi nem, a Sevilla még beelőzhet
olyan jó volt kimondani évről évre, hogy 1, 2, 3 éve nem nyertek semmit. nem akarok erről lemondani!!!
Szerintem még lesz egy "meccslabdánk"...csak most már tényleg hozni kell a meccseket.Evilgrim írta:Ezért raktam be ezt a képet,mert a Madrid már biztos nem fog hibázni..Ez volt az utolsó esélyünk...Én nagyon sajnálom,mint mindenki !
Én sem szeretnék lemondani ! Gyerünk fiúk !Badi írta:1. lehet, hülye vagyok, de szerintem egy minimális reménykedés mindenkiben benne van (nem a korszak végét illetően, kizárólag a bajnoki címért)Mihu írta:Azért hogy páran akik még nem vették észre hogy elvesztettük a bajnoki címet azok szembesüljenek a valósággal....mert bizony sajnos ez a valóság....![]()
2. fog még botlani a madrid, és ha mi nem, a Sevilla még beelőzhet
olyan jó volt kimondani évről évre, hogy 1, 2, 3 éve nem nyertek semmit. nem akarok erről lemondani!!!
Evilgrim írta:Ezért raktam be ezt a képet,mert a Madrid már biztos nem fog hibázni..Ez volt az utolsó esélyünk...Én nagyon sajnálom,mint mindenki !
Ugyan így vagyok vele, lejebb olvashatod is.Zozzy 5 írta:Annak ellenére, hogy én is Rijkaard távozását követelem a nyáron, ma őt nem hibáztatatom. Biztos vagyok benne, ha ő lett volna a pályán, akkor a belét is kifutja. Ő megtette amit lehetett, a lehető legjobb kezdőt állítaotta össze, aztán a játékosok széttörtek mindent. A cseréivel nem foglalkozom, ezen a barcán a 60. percben már semmilyen csere sem segítehett volna.lionelmessi19 írta: Edzőváltásról majd akkor nyilatkozok, ha vége lesz. De nagyon meging már a bizalmam.
1. lehet, hülye vagyok, de szerintem egy minimális reménykedés mindenkiben benne van (nem a korszak végét illetően, kizárólag a bajnoki címért)Mihu írta:Azért hogy páran akik még nem vették észre hogy elvesztettük a bajnoki címet azok szembesüljenek a valósággal....mert bizony sajnos ez a valóság....![]()
Soha semmi nem biztos, ki kell tartanunk a csapat mellett!!!!!Evilgrim írta:Ezért raktam be ezt a képet,mert a Madrid már biztos nem fog hibázni..Ez volt az utolsó esélyünk...Én nagyon sajnálom,mint mindenki !
Nem....rosszul látod...e mögött a Real mögött lenni nem égés....fordítva lenne igaz...e mögött a Barca mögött lenni égés...mert a Real megmutatta hogy amikor kell akkor TUD küzdeni...mi ezt nem mondhatjuk el magunkról per pillanat.....A Real a tegnapi játékával megmutatta hogy miért érdemli meg jobban a bajnoki címet mint mi....1-3-ról mi mikor álltunk volna fel? Tavaly biztosan de idén rohadtul nem....Slither írta:Ha meglesz a bajnokijuk akkor hatalmas buli lesz náluk. 30.-ik arany és minket előztek le. E mögött a Real mögött lenni tiszta égés.
Annak ellenére, hogy én is Rijkaard távozását követelem a nyáron, ma őt nem hibáztatatom. Biztos vagyok benne, ha ő lett volna a pályán, akkor a belét is kifutja. Ő megtette amit lehetett, a lehető legjobb kezdőt állítaotta össze, aztán a játékosok széttörtek mindent. A cseréivel nem foglalkozom, ezen a barcán a 60. percben már semmilyen csere sem segítehett volna.lionelmessi19 írta: Edzőváltásról majd akkor nyilatkozok, ha vége lesz. De nagyon meging már a bizalmam.
Oks,sry,kicsit ki vagyok.Felejtsük el.fcjoc írta:lool nézzek magamba?Saviola írta:
Hagyjuk már ezt a divatdrukker dumát..tiszta szánalom..aki el van keseredve és mer valami szót is szólni ezután a [auto_cenzúra] után az divatszurkoló?Nézzél már magadba pls.Az életem,érted?Ugy bukjuk be a bajnokságot,a kupát,hogy mgé azt sem mondhatom,hogy emelt fővel.Ez annyira fájdalmas..nem csináltak semmit..leszarták..meg lett az eredménye,mind2 fronton,hagy legyunk mar elkeseredve..s ne gyere a divatdrukker szöveggel pls,mert közöd nincs hozza.![]()
Szerintem meg annyi esélyünk nincs,hogy megnyerjük.Nem fog akkorát bukni a maddir szvsz.Emellett ilyen játékkal az athletico ellen simán szívunk..hova legyen itt barmifele optimizmus is.mit mondtam? divatdrukker-re oanokat értem akik azért szurkolnak a csapatnak mert tavaly megnyertük a BL-t . És az elszáll kifejezésre pedig azt értettem hogy elpártol a csapattól.. sry hogy nem voltam érthető de nemtom miért kellet ez..
sry az offé
Azért hogy páran akik még nem vették észre hogy elvesztettük a bajnoki címet azok szembesüljenek a valósággal....mert bizony sajnos ez a valóság....Badi írta:na hát ez minek kellet...?Evilgrim írta:
Ezt fogjuk látni,csak 2006-2007-es felírattal
CSak h még rosszabbul érezzük magunkat.Badi írta:
na hát ez minek kellet...?
Hagyjad már Valdest OK?Mihu írta:Megnézhetitek hogy mit írtam V.V-ről a topicjába.....én nem akarom azt mondani hogy én megmondtam de én akkor is megmondtam hogy nem egy nagy kapus....annak ellenére hogy ma védett két nagyot.....