Cesc Fábregas
- Laci7
- Barça B
Szerintem ma nem volt rossz, Thiagonál sokkal jobbnak éreztem, csak az a bántó, mint ahogy előttem leírták: Ő ennél sokkal többre képes. A második félidőben tetszettek a kis-rövid passzos összjátékai a 16-os előtt, melyeknek nagy része tőle indult, és az első félidőben remekül ugratta ki Villat egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból, de persze voltak hibái is, értelmetlenül elpasszolt labdái stb.
Szerintem sokkal több szabadságot kellene neki adni, akkor tudna teljesen kibontakozni, tavaly év elején megkapta, jól is játszott...
Egyébként egy észrevétel: Az Arsenalban rengeteg szabadrúgás gólt lőtt, szerintem mióta ide igazolt egyet nem vállalt magára. Persze a Respect és a technikai tudás miatt Messit és Xavit nem lökheti odébb, de szerintem bőven van olyan rúgótechnikája, hogy elvállalhat 1-2 szabadrúgást.
Szerintem sokkal több szabadságot kellene neki adni, akkor tudna teljesen kibontakozni, tavaly év elején megkapta, jól is játszott...
Egyébként egy észrevétel: Az Arsenalban rengeteg szabadrúgás gólt lőtt, szerintem mióta ide igazolt egyet nem vállalt magára. Persze a Respect és a technikai tudás miatt Messit és Xavit nem lökheti odébb, de szerintem bőven van olyan rúgótechnikája, hogy elvállalhat 1-2 szabadrúgást.
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Engem nem érdekel, hogy meghívják egy bécsi szeletre, vagy fához kötik és megkorbácsolják csak csináljanak vele valamit, mert ennél klasszisokkal többre képes, és nagy szükség lenne rá.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nem tudok dűlőre jutni felette. Kedvelem, de nem tudom felfogni, hogy mi baja lehet... Otthon van, barátok között, mindenki megtesz mindent azért, hogy olajozottan menjen a dolog. Hosszú évek óta együtt játszik sok Barca játékossal, ismeri a stílust, ebben nőtt fel. Azon a poszton játszik általában, ahol anno is játszott - ha nem, azért nem, mert permanens gyenge -, nem tudom felfogni, hogy mi baja van. Tito helyében egyik edzésmentes napon meghívnám ebédelni, és őszintén beszélnék vele, hogy mi nyomja a lelkét, mi a gondja. Valahogy ebből az állapotból ki kell szedni, vagy elengedni. Mást nem lehet tenni...
Football, bloody hell. /SAF/
Csak sajnos többek között az ő töketlensége is kell ahhoz, hogy az ellenfél kapusai életük meccsét játsszák. Ugyanezt játszotta el a Chelsea elleni meccseken is, még a gólvonalról is képes volt fölé lőni.Sanama írta:mondjuk ma már 2gólnál járna ha a Granada kapusa nem élete meccsét játszaná.
mondjuk ma már 2gólnál járna ha a Granada kapusa nem élete meccsét játszaná.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Volt ennek az embernek tíz jó meccse, amióta itt van? A tavalyi kezdése szenzációs volt, aztán eldurrant, mint a lufi, volt egy jó téli meccse az Espanyol ellen, azóta kiemelkedő, de még pozitívan értékelhető teljesítményre sem emlékszem tőle. Nem tudom, hogy mi van vele, de hogy teljesítménye alapján jelenleg nem volna helye a kezdőben, az fix.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én úgy látom mióta itt van ez a gondja. Már írtam erről, röviden:visca el barca írta: remélem nem arról fog szolni ez az ideény, hogy találjuk meg szegény fabregas helyét a pályán...
Más szituba érkezett, mint az Arsenalnal volt, "összevissza" posztokon, s a gyerek lelkileg nem elég erős, nincs ezzel baj van ilyen ember is, csak rajta totális mély depressziót látok, s tényleg semmi nem sikerül, s szerintem a válogatottban ezért is megy jobban, mert ott felszabadulnak láncai, nincs rajta az a görcsösség hogy jaj Istenem el ne rontsam megint.
Jó focista, észjátékos, fel kell rázni, mert ennél tud ő többet mint amiket mostanában nálunk alkot.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ma is ment a szokásos alibi. vele csak kevesebben vagyunk... remélem nem arról fog szolni ez az ideény, hogy találjuk meg szegény fabregas helyét a pályán...
érthetetlen mit keres a kezdőben. az első félidőben volt egy nagy fejese és kb semmi mást nem tudok felidézni...
érthetetlen mit keres a kezdőben. az első félidőben volt egy nagy fejese és kb semmi mást nem tudok felidézni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szerintem mindent összevetve nem játszott rosszul, de kimagasló teljesítményt sem nyújtott. A mai nap legjobbja és megmentője Tello!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Hatalmasat alibizett ma is. Valami fejben nagyon nem oké a srácnál. Nem mer egy cselt vagy egy váratlan passzt meghúzni. Ma is megkapja, oda passz a két méterre levő Xavi-hoz és ezzel annyi.
Messze nem kedvencem, de egy jó Fábregas jót tenne a csapatnak.
Messze nem kedvencem, de egy jó Fábregas jót tenne a csapatnak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Az Év fórumozója 2013
Cesc Fabregas vs Getafe
Feljavult az eddigi meccseken nyújtott teljesítményéhez képest (mondjuk nem volt nehéz), a gólpassza Villának zseniális volt.
Feljavult az eddigi meccseken nyújtott teljesítményéhez képest (mondjuk nem volt nehéz), a gólpassza Villának zseniális volt.

http://www.youtube.com/watch?v=jW4PlcnLLYo
gyönyörű gólokat lőtt, Messival nagyon érzik egymást, nem tudom mi lehet a probléma, szerintem mostanában cas ő tudná megszorongatni az aranylabdáért Messit és Ronit ha elkapná a fonalat, mivel gólerős és assist király is
gyönyörű gólokat lőtt, Messival nagyon érzik egymást, nem tudom mi lehet a probléma, szerintem mostanában cas ő tudná megszorongatni az aranylabdáért Messit és Ronit ha elkapná a fonalat, mivel gólerős és assist király is

-
- aka Game90
Ezt köszi, tanulságos kis videó.Erxy írta: Ha nem is mellé, de a helyére igen. Videó
Érdemes végignézni.
Az ő gólpassza után lőtte a győztes gólt Soldado:
http://www.youtube.com/watch?v=J9EKPCDDy-I
Most assists at the Spanish national team since March 2006: Cesc 16 - Silva 11 - Iniesta 10 - Xavi 10.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ha nem is mellé, de a helyére igen. VideóErxy írta:A Valencia elleni meccsen nekem úgy tűnt helyenként, hogy fellép Messi mellé. Ez okos húzás lenne Vilanovától, hisz meglenne a kötetlenebb szerepe Cesc-nek, közelebb kerülhetne a kapuhoz, az ellenfél védelmében ez a pozíció váltás zavart is okozhatna. És a széljáték is tovább lenne erősítve, az oldalról jövő beadásokra érkezne Cesc is- Szóval akár hárman is robbanhatnak a beadásra, ez hatalmas előny lenne. (Messi, Fabregas, és a másik oldali szélső)
Meglátjuk.
Érdemes végignézni.

Igen, csak ebből megint adódik/adódna a probléma: a kontrák levédekezése.Erxy írta:A Valencia elleni meccsen nekem úgy tűnt helyenként, hogy fellép Messi mellé. Ez okos húzás lenne Vilanovától, hisz meglenne a kötetlenebb szerepe Cesc-nek, közelebb kerülhetne a kapuhoz, az ellenfél védelmében ez a pozíció váltás zavart is okozhatna. És a széljáték is tovább lenne erősítve, az oldalról jövő beadásokra érkezne Cesc is- Szóval akár hárman is robbanhatnak a beadásra, ez hatalmas előny lenne. (Messi, Fabregas, és a másik oldali szélső)
Meglátjuk.
Nem feltétlenül Cesc hibája, h nem találja a helyét, egyszerűen 8-an támadunk, semmi hely, semmi terület, semmi kontra-lehetőség, cselezni gondolom nem cselezhet, távolról nem lövünk.
Lehet, ez most hülyén fog hangozni, de mindig arra panaszkodunk, h ellenünk az egész csapat beáll védekezni...hát persze, ha mi egész csapattal támadunk, másoknál meg a hátvédek és vkp-k nem is ismerik az ellenfél térfelét. Mondhatjuk, h ez a modern meg a totális futball, csak épp idegenben sokszor impotens.
Mert ez meg tény, ha valaki ezzel vitatkozik, az nagyon elfogult. Cesc is sokkal eredményesebb lenne, ha sokkal "hosszabbra és szélesebbre" hagynánk a pályát.
Ki kéne húzni, mert ördögi körbe kerülhet.
A Valencia elleni meccsen nekem úgy tűnt helyenként, hogy fellép Messi mellé. Ez okos húzás lenne Vilanovától, hisz meglenne a kötetlenebb szerepe Cesc-nek, közelebb kerülhetne a kapuhoz, az ellenfél védelmében ez a pozíció váltás zavart is okozhatna. És a széljáték is tovább lenne erősítve, az oldalról jövő beadásokra érkezne Cesc is- Szóval akár hárman is robbanhatnak a beadásra, ez hatalmas előny lenne. (Messi, Fabregas, és a másik oldali szélső)
Meglátjuk.
Meglátjuk.

-
- aka Game90
Gyakorlatilag ugyanaz van benne, amit mi is írtunk az elmúlt 1-2 oldalon:
http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... i_orokseg/
Az alkalmazott rendszertől függően számtalan helyen került bevetésre, aminek következtében nem alakulhatott ki egy akár csak hozzávetőlegesen is stabilnak nevezhető pozíciója és feladatköre, annak ellenére, hogy viszonylag gyakran fordult meg a középpálya közepén.
Fábregas márpedig az imént idézettek szerint leginkább azt hiányolja, hogy szabadon futkározhasson a pályán – a kötetlenséget, amit Guardiolától idővel már nem kaphatott meg.
http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... i_orokseg/
Az alkalmazott rendszertől függően számtalan helyen került bevetésre, aminek következtében nem alakulhatott ki egy akár csak hozzávetőlegesen is stabilnak nevezhető pozíciója és feladatköre, annak ellenére, hogy viszonylag gyakran fordult meg a középpálya közepén.
Fábregas márpedig az imént idézettek szerint leginkább azt hiányolja, hogy szabadon futkározhasson a pályán – a kötetlenséget, amit Guardiolától idővel már nem kaphatott meg.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Kifütyülték? Ezek megőrültek.. lehet hogy gyengébben kezdte az idényt, de amikor nagyon kell, akkor kiváló formában fog focizni. Gondoljunk csak az EB-re, milyen formában tolta végig.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az Év fórumozója 2013
A számok is azt mutatják, hogy Fabre gyengén futballozik mostanában:

- thiagoalcantara
- Jugador del Barça
szerintem most sokkal jobb volt az előző meccsekhez képest, nem volt annyira eltűnve, és helyzete is volt, csak hát sajnos ez most kimaradt, kövi meccsen bemegy 

Alcantara-val értek egyet, (ismét) volt oka lehajtott fővel levonulni.Barcaman1993 írta:Sztem most egyáltalán nem játszott rosszul, sőt. Az első játékrészben rendkívül aktív volt, ráadásul volt 2 helyzete is. Úgy gondolom, ha a helyzeteit ismét berugdossa majd, akkor nem lesz gond. Az viszont beszédes volt, hogy amikor lejött, azt lehajtott fejjel tette. Pedig aztán most tényleg nem volt rossz.Alcantara írta:Vilanova kicsit túlszinezte a teljesítményét az értékelés során!
A "10-ből 9-szer berúgja" nem igazán állja meg a helyét az utóbbi időben.
Jó lenne, ha összekapná magát kicsit, mert sérülés nem hátráltatta, játéklehetőség adott.
Tényleg olyan, mint aki nem találja a helyét a pályán! Akit ennyi pénzért elhoztak, évek óta körüludvaroltak, illene megtalálni a helyét, mert azt már előtte tudni kellett volna, hogy hol játszik!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Sztem most egyáltalán nem játszott rosszul, sőt. Az első játékrészben rendkívül aktív volt, ráadásul volt 2 helyzete is. Úgy gondolom, ha a helyzeteit ismét berugdossa majd, akkor nem lesz gond. Az viszont beszédes volt, hogy amikor lejött, azt lehajtott fejjel tette. Pedig aztán most tényleg nem volt rossz.Alcantara írta:Vilanova kicsit túlszinezte a teljesítményét az értékelés során!
Jó lenne, ha összekapná magát kicsit, mert sérülés nem hátráltatta, játéklehetőség adott.
Tényleg olyan, mint aki nem találja a helyét a pályán! Akit ennyi pénzért elhoztak, évek óta körüludvaroltak, illene megtalálni a helyét, mert azt már előtte tudni kellett volna, hogy hol játszik!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Vilanova kicsit túlszinezte a teljesítményét az értékelés során!