Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hova kapaszkodnak?miihii írta:A Milan elvitte mind a három pontot Torinóból a rangadón.
Nesta és Dinho góljaival.Kapaszkodnak a rossonerik szépen
Hú,egy pillanatra átkapcsoltam,tiszta füst volt minden.A juvésok gyújtogattak mindenfélét
Hazai pályán az értendő,amikor a saját közönsége előtt játszik a csapat, ez esetben,ha közös a fedél.ElBartimaeus írta:Mert ugye közös a pálya, tehát elvileg hazai pályán szenvedett vereséget. (Lehet csak X volt, nem emlékszem pontosan, abban az esetben elnézést.) Avagy épp a Milán-Inter kiírás szerint volt, ezért "idegenben" játszott a csapat?
Vasárnap, egy időben játszanak a Barcával...ElBartimaeus írta: Mikor lesz a Juve-Milán?
Á, nem láttam.kanty írta:Húúúhaa.
Jó kis meccs volt.
Sajnálom a Sienát megérdemeltek volna egy x-et legalább.
Samuel a végén azért nem volt semmi, akár egy vérbeli csatár úgy bevágta.![]()
Lehetne több ilyen meccs is a Seria A-ban.
Én is remélem ,hogy fog játszani, viszont mégjobban örülnék ,hogyha visszamenne a Samp-ba (ami állítólag igényt tart rá és visszahozná a kölcsönből már télen - ha jól tudom) ,az itt kapott játékpercei alapján ennél rosszabbul aligha járhatna..Colos írta:Remélem, Koman lehetőséget kap. Egyébként a Juve-Milan sem ígérkezik rossznak, de az időpont miatt esélytelen a figyelmemre.Messidona10 írta:A holnapi Fiorentina-Bari is elég jó meccsnek ígérkezik, azt érdemes lesz megnézni. Én a Barinak szurkolok javascript:emoticon(':lol:')
LM10 írta:Genoamiihii írta:A Milan-Samp fél órája megy,és Ambrosini már a 2. tizit harcolta ki.R80 az elsőt kihagyta,majd kaptak egy gólt.
Na,a másodikra javított Ronnie,így 1:1.![]()
Majdnem