Pláne hogy azért tudjuk, hogy a Madrid kiváltságos klub spanyolban, ugye azért a király, meg a központi kormány őket nyomja, ez nyílt titok! És Ferrer nyilatkozata miatt azért lehet valamit sejteni! Persze nem tudom ,de a z előbbiekben ezt már kifejtettem, hogy senki nem tud semmit, az ellenkezőjét sem!
A mostani kormányfő Barca drukker egyébként!
Lehet, hogy nem tudjuk az ellenkezőjét se a dolognak, de akkor sem szokás ilyet bedobni, ha nincs rá "bizonyíték". mert onnantól vádaskodás... Bármiről elmondhatjuk, hogy nem tudjuk biztosan, én is érzékeltethetném, hogy a BL-sorsolás bundázva van, vagy akármilyen hülyeséget, hiszen úgye lehet biztosan megcáfolni, csak nincs értelme..
Azért az, hogy szimplán gazdasági kérdés, az nem állja meg a helyét, mert olyan nincs! Minden összefügg mindennel, ez a lényege a gazdaságnak! a politika, a piaci folyamatok, a globalizáció, a hatalmi ellentétek... kb. 1000 tényező, sőt még az is, hogy épp az egyes tárgyaló feleknek milyen hangulatuk van!
Azért nem kell ám ennyire nagy összeesküvéselméleteket gyártani...

Ez a tranzakció nemzetgazdasági szinten egy porszem, ha nem aranylabdások lettek volna várásolgatva, hanem mondjuk a Bernabeu lett volna átépítve belőle, senki egy szót sem szólna az ügyről! A Madridnak a bevétele több mint 400 millió volt eddig is, hogy magát a klub értékét már ne is nézzük. Ehhez képest a 100 millió körüli összeg, amit kaptunk nem egy kiemelkedő összeg. Benne volt perez kapcsolata, meg titkos ármánykodásai? Lehet...Lehet, hogy jobb feltételekkel kaptuk, mint más kapta volna. De amiből kiindult az egész, hogy egy ekkora és ilyen helyzetben lévő vállalkozás kaphatott volna-e egy ekkora hitelt?? Ez komolyan kérdés lehet? Az, hogy a válságnak erre különösebb hatása van, az meg pláne érdekes!
Egyébként még egy apróság: Ugye lehet tudni, hogy a Valencia milyen helyzetben volt...A tél elején halálhangulat, csődközel, értékes játékosokat el kell adni télen, stb. Utána ugye jött egy 50 milliós újabb hitel, amivel kihúzták nyárig. Érdekes, de én nem emlékszem arra, hogy a nagy vezetők körebhaknizták volna a mádiát, hogy egy eladósodott, épitkezés közepén lévő klub hogy kaphat 50 milliós hitelt!

És ugye a Valencia bevétele illetve értéke köszönőviszonyban nincs a Madridéval. Bezzeg ha egy nyereséges, a világ legnagyobb bevételével rendelkező klub kap arányaiban kisebb hitelt....