Léfe írta:Jó-jó, csak arra lennék kiváncsi, hogy szerintettek / most a szinvolnaltol eltekintve/ odatette magát tegnap a csapat ? Ugy ahogy ilyen szituban az elvárható. És nem kellene mindig az eddigi érdemekre hivatkozni. Elismerem nagy alkotás volt. DE VOLT: ebből ma nem lehet megélni. Ez egy folyamat. Mondjuk, ha jönne egy hosszabb böjt akkor is sokan azt szajkoznák, hogy Laporta kit vett meg, és R10 mekkora zseni volt.
" mindorokke-barca":nehogy már a szurkolók legyenek hibások. Elnézést de nem a szurkolók hozzállása szánalmas. Én ennél jobban nem tudok szurkolni. Eléggé furcsa ez a gondolatsor.
szerintem van különbség aközött, hogy egy csapat nem akar, és aközött, hogy nem tud játszani. ez utóbbi az én véleményem szerint sokkal hangsúlyosabb a jelen barcájában. akarás van, aminek görcsölés a vége. nincs ritmusa a meccseknek. nincs gyilkos ösztön. nincs "gólszomj". nincs önfeledt, felszabadult játék. nincs értelmesen, összhangban működő taktika. hosszútávon ezek az akaratot is kinyírják a játékból persze, ezt láthattuk múltkor a betis ellen. meg 7 pont hátrányban nehéz motivációt találni. egyszerűen súlytalan a csapat.
mégsem gondolom, hogy elkényeztetett primadonnák lennének, vagy zsoldosok. egyszerűen csak nem működik a játék, és minden egyéb az ennek a mellékhatása. természetesen vannak játékosok, akiknek a hozzáállása talán nem a legmegfelelőbb, és ez is csak súlyosbította a helyzetet, de véleményem szerint nem ez a domináns.
hosszú böjt? ez a mostani már eléggé az..
laportát kikezdeni egyébként minden körülmények között szemétség szerintem: az, hogy adott rijkaardnak még 1 évet, belefért abszolút, ennyi kijárt. a nyilatkozatai: az lenne a csapat halála, ha a vezetőség nem sugározna bizalmat afelé, akit kinevezett egy feladatra. láthatjuk, hogy a magyar válogatottra mennyire kihat ez például.. úgyhogy ez is oké. hogy nem váltotta le év közben franket: komoly edző nem szereti szezon közben átvenni a csapatot, plusz annyit megérdemel a holland, hogy az eredményei alapján bírálják el. egyáltalán nem biztos, hogy ha valaki év közben átvette volna a srácokat, az többet ért volna el.
TELJESEN új koncepció kell, új szakmai megközelítés. ennek megalapozására a holt szezon a legalkalmasabb, így vélhetően akkor lesz edzőváltás.
majd ha AKKOR SEM történnek radikális változtatások, akkor lehet elővenni szépen laportát. addig erről a kiváló emberről, és vezetőről le lehet szállni szerintem. ez tényleg nem az FM...