Véleményem szerint talán nem is azért ül a padon Milito, mert Frank jobbnak tartaná Oli-t...sztem inkább csak annyi lehet hogy amíg még nem szokott bele Militio annyira a csapatba addig Riijkaard még nem meri kezdőnek használni.Zozzy 5 írta:Most tényleg nem rosz, nem is kell piszkálni, de akkor sem a kezdőben a helye. Sokkal jobb képességű belső védőink vannak, és ahogy Vito is említette, Oleguerben mindíg benne van a hiba lehetősége. Nem azért vettünk 20 milláért egy klasszis védőt, és nem azért ül a padon egy rutinos Thuram, hogy egy aránylag jobb Oli kiszorítsa.kovinho írta:Oleguer szerintem nem kezdő játékos, de most nagyon jól játszott, nem is értem most miért kell kikezdeni. Tök jól tolta, ahogy LG is mondta, 1 góltól menett meg minket. Sztem kicsit felszívta magát. Ha így teljesít, nincs kifogásom az ellen hogy amíg Puyol barátunk sérült, ő legyen a kezdő. De szigorúan középső védőként!
De véleményem szerint is Thuram és Milito jobbak mint Oleguer!
De még mindig jobb ha középső védőt játszik és nem jobbszélsőt. Könyörgök a Katalánok istenéhez hogy Zambrotta legalább télig egészséges legyen és akkor tudnak venni még valakit jobboldalra!