Hát lehetne, kb olyan Barthez utód kb oylan magas és sztem legalább úgy véd, mint őEnrique írta:Gyula lesz Viktor helyett a kapusunk jövőre - már gyakorol is.

Hát lehetne, kb olyan Barthez utód kb oylan magas és sztem legalább úgy véd, mint őEnrique írta:Gyula lesz Viktor helyett a kapusunk jövőre - már gyakorol is.
Sztem vmi hasonlot mint az uccso VBn meg az EBnsabres írta:Hat ez a Domenech aztan a Barthez kezdosegevel tenyleg nem tom h mit akar, Coupet 10X jobb, szegeny Giuly se kerult be de ezt sztem amint mondtam nem annyira meglepo.
Pedig milyen jo lenne meg egy barcas a vb-n.
Nagyon kivacsi vgyok h ez az oregek csapata (franciak) mit fognak alakitani.
sztem is simán és nem azzal hogy Cisse megsérült hanem már az alap keretben is ott kéne lennie nagyon sajnálomGauchomester írta:ennek ellenére szerintem Giulynak ott lett volna a helye a VB-n. Igazságtalan hogy kihagyta a kapitány.
boven megfér(ne) egymas mellett ribery és giuly. teljesen más tipusu jatekosok.Grege írta:Haaaat, azt kell mondjam, h en megertem a dontest, annak ellenere, h vilageletemben naon birtam Giulyt... Mindenki azt mondta itt Froban, h Riberyvel kellett megkuzdenie a helyert, es ebben a csataban sztm nem nyerhetett, Riberynek szenzacios szezona volt, de ha te is Marseille szimpatizans vagy, gondolom, te is tudod... A kapust en se ertem...