Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem várjuk meg, amíg minden letisztul. Lebeszéljük az újakkal a dolgokat, aztán véglegesítjük az új szabályokat, végül kommunikáljuk azt a felhsználók felé :DDD Ezen a pá napon már nem múlik sztem semmi, másrészt jobb elkerülni a sorozatos miért nincs írva x és y moderátornak és miért van odaírva z stb... Persze ez csak egy tipplionelmessi19 írta:Sharky akár harmadiknak is jöhet, ő tudja mi a dolga..
Nem?
Neki be is állítanám holnaptól akkor..
Régieket pedig leveszem, akikről szó volt..
ha kettő, akkor nálam egyértelműen:Enrique írta:Kettő kell, ez egyértelmű.
Torrestoni és G-Jay nálam eddig a befutó.
Victor_Valdes írta:Üdv!
Szabadidőm van, elég, szívesen jelentkeznék, bár lehet fiatal vagyok még.
Perrero írta:Jelentkezem, ha nyerek kapsz 1 üveg whiskyt, amit nálam lehet meginni a torna után
szeretnék hasznos tragja lenni társadalmunknak, és szeretném kitakarítani a 4 éveseket
és célom a világbéke.. ja és ha "nyerek" nem írom be többet részegen h illatos a p.nám-na ebbe szerkessz bele
mazsom írta:Szia!
Jelentkeznék moderátornak.
Nem tudom milyen kritériumoknak kell megfeleleni azon kívül, hogy kellő időt tudjak fordítani a moderátorságra, de ezt biztosan tudom teljesíteni.
Bízva pozitív elbírálásotokban, maradok tisztelettel:
mazsom
G-Jay írta:Hello!
Én jelentkeznék erre a posztra, kipróbálnám magam! Szóval ezzennel jelentkezem moderátori posztra!
torrestoni írta:Kedves Drigo!
A felhívás alapján gondoltam szélesbítem a skálát, amiből majd szemezgethettek.
A szabadidővel nincs különösebb gond, amennyire csak tudnám ellátnám a rám szánt feladatokat. Nincs különösebb érvem magam mellett, azt azonban tudom, hogy számomra itt a fórumon fontos a kulturált, sokrétű eszmecsere, s különösen szeretem a választékos, érdekes beszélgetéseket. Ezek mellett eddig az én fórumon való jelenlétemmel nem volt gond, legalábbis nem tudok róla, szóval nem adtam külön munkát számotokra. Mivel nem részletezted különösebben a feltételeket, így egyelőre nem is írok mást. Ha velem kapcsolatban lenne kérdésed, akkor itt megtalálsz.
További szép napot!
Nóbi írta:Szia Drigo!
Az imént olvastam, hogy moderátort kerestek a fórum színvonalának fenntartása érdekében. Nos, ez az elmúlt időszakot alapul véve egyáltalán nem tűnik egyszerű feladatnakDe mivel szeretem a kihívásokat, ezért felajánlom a segítségemet.
Amit tudni kell rólam egy esetleges moderátori megbízással kapcsolatban:
- dolgozom, de ahogy a munkám engedi napközben is látogatom az oldalat (ideális esetben óránként is)
- esténként és hétvégenként szintén netközelben vagyok
- és ami a talán a legfontosabb: moderátori tapasztalattal NEM rendelkezem
Mivel fogalmam sincs milyen további információra van szükséged, ezért egyelőre ennyit írok, ha kérdésed van, ne kímélj!
Üdv:
Norbi
VictorValdes19 írta:Hali.Szeretnék jelentkezni a moderátori hírdetésre.
Hali,Béke
Bányász írta:Üdv!
Olvastam a felhívást és úgy döntöttem bátorkodom jelentkezni modinak.Azt hiszem már elég ideje vagyok a fórumon így többé kevésbé ismerem júzereket meg az időm is rengeteg szóval sokat vagyok fent.Így azt hiszem ezeknek a kritériumoknak megfelelek.
Az igaz,h az utóbbi időben a vitáknál is jelen voltam de azt gondolom,h mindig a normális kereteken belül beül vitatkoztam.Viszont úgy hiszem tudnám moderálni magam amennyire azt a rang megkívánja,ha az eddigi viselkedésem problémát jelentett.
Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok és bízom a kedvező elbírálásban
Üdv:Bazsa
Sharky írta:Hali
Én jelentkeznék erre a modis cuccra...
Varatrix írta:Megkérdezném, hogy mi alapján választják majd ki a következő moderátort?
Pl: Hsz-ek száma, vagy mennyire haver?
Mert jelentkeznék, ha van annak reális esélye hogy engem választanak.
Előre is köszönöm!
Tim írta:Jelentkeznék én is modinak hátha..Gondolom amúgy sem erős a felhozatal.Meló után meg szinte mindig itthon vagyok,úgyhogy az időmbe beleférne.
4 hsz-e egymás után....real21 írta:kumma BARCA!!!!!! mákos [auto_cenzúra]!
Fas...zopó barca hülye cigányok
Thorgellét a barcába
úgysem nyertek idén sem semmit!!!![]()
![]()
![]()
Attya írta:Hihető h ez a kocsog nyert!!!! Jó sötét ez a csimpánz!!! :DD Azt hitte h jön a kérdés hhhhhhhhhh