Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor inkább csinálok 1 power piontot az eredeti képekből, na abból mindenki megtudná milyen súlyos is az...cps46 írta:Legalább mindenki megtudja, hogy a gátvédelem egy speciális téma.
Az a baj h én ezt nem tartom viccesnek... Mivel apámat már 3 hete nem láttam és nem is tudtam vele beszélni mivel az árvíz miatt állandóan dolga van és ha mi keressük max 1 percet tud beszélni (de sokszor még annyit se).Ádám02 írta:
hát beszarok akkorát röhögtem bocsánat a kifejezésért de ezt nem lehetett kihagyni!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teljesen igazad van. Ez azt jelenti, hogy mi még talán bent maradunk. Szerencse, hogy már nem lesz több Málaga-Barca kiesési rangadó.Badi írta:NS megint alkotott
teljesen félreérthetőcikk címében az újságíró írta:A hajrában nyert a Real Madridban![]()
azok nem mi vagyunk?a cikkben írta:A Málaga sorsa viszont végérvényesen megpecsételődni látszik: négy fordulóval a bajnokság vége előtt hátrányuk tíz pont a legjobb, még bent maradó csapathoz képest.
teljesen félreérthetőcikk címében az újságíró írta:A hajrában nyert a Real Madridban
azok nem mi vagyunk?a cikkben írta:A Málaga sorsa viszont végérvényesen megpecsételődni látszik: négy fordulóval a bajnokság vége előtt hátrányuk tíz pont a legjobb, még bent maradó csapathoz képest.