Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
marchisio belépője egy teljesen kamu piros volt.Barcaman14 írta: Egyébként nekem egyből ez ugrott be Matuidi belépőjénél: http://www.youtube.com/watch?v=r1vBWnON9UI" target="_blank Ha ezért kiszórták Marchisiot, akkor a francia is megérdemelt volna egy pirosat.
Egyetértek. Én már az eddigi meccseiken is hiányoltam Ribéryt a franciáktól. Így sem rosszak, de ő azért lényegesen több színt vinne ebbe a csapatba. Jelenleg kifejezetten kiemelkedő klasszis nincs a franciáknál szerintem és ez tényleg döntő lehet. Főleg a németek ellen, az lesz az első igazi fokmérőjük.LG írta:Egyébként sokan mondták, hogy mennyivel jobb a francia válogatott Ribery nélkül. A csoportmeccseken ez talán így is volt, de az egyenes kieséses szakaszban azért nagyon hiányzik egy klasszis a csapatból, aki ilyen meccseket el tudna dönteni, mint a hollandoknál Robben.
Navas a La Liga egyik legjobb kapusa volt idén . Ellenünk is nagyon jól védett asszem Valenciában amikor x-eltunk velük akkor kivédte a szemünket . Tehát sztem o annyira nem volt ismeretlen kapusBarcafanTomee írta:Szimpatikus kis csapat ez a nigériai. Szépen "haltak meg". Szerintem ma játszottak legjobban a VB-n, még ha sok helyzetük nem is volt. A 70. percig tartották magukat. Onnan kicsit el is fáradhattak, na meg bejött Griezmann és beindultak a franciák. Kijött a tudásbeli különbség.
Közben még egy öngól. Sajnálom őket, de megérdemelt a franciák továbbjutása. Nem voltak meggyőzőek de sikerült nekik. Németek ellen ez egy zakóhoz lesz elég.
Talán másként alakult volna ha Matuidi-t leküldik.
Azért kevésbé ismert kapusok nagy parádékat mutatnak be a VB-n. Bravo, Ochoa, Keylor Navas, Enyeama ( még ha hibázott is egyet).
Boixos írta:áhh ugyanúgy elfogytak a fekák a meccs végére, mint a mexikóiak a hollandok ellen...
remélem, este a németek megnyolcegyezik az algériaiakat, utána pedig kifilézik a hihetetlenül nagyarcú csigazabálókat. nem nagyon láttam ennyire visszataszító brigádot mostanában.
Engem Balotellire emlékeztet egy kicsit, kb. annyira szimpatikus is.Alfa írta:( asszem cabaye lőtteBarcafanTomee írta:Inkább ment volna be Valbuena bombája...) de en is utálom ezt a beképzelt k.csögöt
Igen, de ha megadják a pirost, akkor könnyen lehet, hogy máshogy alakul, meg volt egy büntető gyanús szituációja is a nigériaiaknak.Nem bírom a franciákat de ezt a gólt sajnos megérdemelték,a sasok már eddig is csak nagy mákkal úszták meg.
Valbuena volt. Én a kapus miatt mondom, mert jól véd amúgy, meg nagyokat. Meg akkor mégis csak egy óriása góllal lett volna és nem egy potya. Egyébként megérdemelt a franciák vezetése, de ráfázhattak volna és még mindig, hogy csak a 70. perc után kezdtek el játszani.Alfa írta:( asszem cabaye lőtteBarcafanTomee írta:Inkább ment volna be Valbuena bombája...) de en is utálom ezt a beképzelt k.csögöt
( asszem cabaye lőtteBarcafanTomee írta:Inkább ment volna be Valbuena bombája...
Igen, tök igazságos világban élünk, ja nem.Rivaldo11 írta:Ez simán piros, matuidinak nem lenne helye már a pályán.
Így van. Most már nagyon szurkolok, hogy kiessenek a csigazabálók.Rivaldo11 írta:Ez simán piros, matuidinak nem lenne helye már a pályán.