Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát az már bűn lett volna,ha mást mutatnakZsolti írta:Jóféle....sokmindent mutatnak amúgy a tomporán kívül....![]()
![]()
![]()
Szerk: Bányász! Hamarosan rakok fel képeket, csak elfelejtettem.Dundika Barca szurkoló
Nagyon szeretem a focit. Barcelona-drukker vagyok, amikor csak tudom, megnézem a tévében a csapat meccseit – árulta el a bombázó. – Nem a jó pasikat figyelem, nálam a játéktudás számít. Az argentin Lionel Messi a kedvenc focistám. Élmény nézni a játékát, zseniálisan bánik a labdával.
Köszi szépen.Saviola írta:Timberland & Magoo feat. Fat Man Scoop - Now dropBányász írta:Annyira nem bénák...eléggé szép bőröket adnak![]()
Viszont a szám címét nem láttam kommentek között...valaki nem tud róla valamit?
Timberland & Magoo feat. Fat Man Scoop - Now dropBányász írta:Annyira nem bénák...eléggé szép bőröket adnak![]()
Viszont a szám címét nem láttam kommentek között...valaki nem tud róla valamit?
Szerintem sporik ellen tolták, némelyiknek elég kevés haj volt a fején, meg a fekete gönc is stimmel. Egyébként jól tolták a kis dzsippó gyerekek, mintha magamat láttam volna...barca99 írta:Jól néz ki, de nekem a védők nagyon low-skillnek tűnnek.
Igen, ők a magyar BarcelonaSzandi írta:Mekkora egy koppintós trutyi már a Székesfehárvár ( pályájuk jó)....Ilyen van kiírva az ajtójukra:
Vidi
Több, mint egy klub.
Meg a színek is hajaznak..hátnemtom-
Nem akarok beleszólni a vitátokba,de én tök jó ötletnek tartom,h meg lett nyitva a páholy.És nagyon sajnálom,h kevés embert érdekel kevesen szólnak hozzá.Drigo írta:Ezzel aztán sok újat mondtál. Én a másik topicban írtam, meg már máshol is leírtam, hogy tudtam, hogy ez lesz, egyáltalán nem lepett meg a dolog. Egészen addig volt érdekes ez az egész, amíg xy nem tudta, hogy mi folyik a "színfalak" mögött...Slither írta:Erősen moderált, kevés és nem annyira "népszerű" topikba nem is várható hogy sokan írjanak.
Arra akartam kilyukadni, hogy a többség csak szóban király. Tettekben ezt nem bizonyítja. Attól, hogy 10-ből 9 ember leírja, egy felhasználóról, hogy mekkora tompor, a fórum nem lesz színvonalasabb...Ha már nem ír értelmes dolgot, akkor ezt is felesleges leírnia. De persze nem bírja ki, hogy ne hangoztassa, hogy ő -saját meglátása szerint- mennyivel felsőbbrendű x-nél vagy y-nál.
Ezzel aztán sok újat mondtál. Én a másik topicban írtam, meg már máshol is leírtam, hogy tudtam, hogy ez lesz, egyáltalán nem lepett meg a dolog. Egészen addig volt érdekes ez az egész, amíg xy nem tudta, hogy mi folyik a "színfalak" mögött...Slither írta:Erősen moderált, kevés és nem annyira "népszerű" topikba nem is várható hogy sokan írjanak.
Ha megnézed, én már az elején írtam, hogy nem nagyon fog érdekelni a zárt osztály, max. ha engedik, akkor talán beleolvasok. Erősen moderált, kevés és nem annyira "népszerű" topikba nem is várható hogy sokan írjanak.Drigo írta:Érdekes módon, mindenki tudta, hogy milyen témák lesznek ott, és így is mindenki ágaskodott, hogy bejuthasson(mert nem lehet olyat csinálni, hogy néhány agyalágyult elitista mozgalamat indítson egy nyílt fórumon stb. stb...). Akkog hogy is van ez?Slither írta:Azért az ottani témák is tehetnek arról, hogy nem nagyon írnak oda.
Érdekes módon, mindenki tudta, hogy milyen témák lesznek ott, és így is mindenki ágaskodott, hogy bejuthasson(mert nem lehet olyat csinálni, hogy néhány agyalágyult elitista mozgalamat indítson egy nyílt fórumon stb. stb...). Akkog hogy is van ez?Slither írta:Azért az ottani témák is tehetnek arról, hogy nem nagyon írnak oda.
1. Azért, mert a "haverod"-nak nem volt egy normális hozzászólása19 lionel messi 19 a [b]HUMOR[/b] írta:vki tudja hogy lionel messi fan mért lett kitiltva az oldalról???? pls a haverja vagyok és megkért hogy kérdezzem meg