Jó csapat az ellenfél, viszont elég sok gólt is kap.(4,5/meccs)
Ha jó a védelem, meg lehet őket fogni. Főleg, mert én nem játszom. Már csak azért is optimista vagyok, mert eddig pont akkor nyertünk, ha nem mentem.
Ha kérhetnék egy SMS értesítőt a meccsről, az jó lenne. Aki vállalná, annak priviben elküldöm a számom.
Barcafan - sajna kitöröltem a maileket, melyeket a napokban írtál nekem a céges címemre, ezért nem tudok most neked írni. Kérlek küld már el nekem a mail címedet, amit gyakran nézel... (a céges mailemre!) Köszi, várom, majd írok!
Mi volt ma srácok, megvoltatok elegen?Hányan voltatok? Én közben Szegeden ujdonsült, újonccsapatomat a második helyre vezényeltem a mai villámtornán, szerintem jo és hasznos játékkal, ezt jó előjelnek tekintem a téli bajnokságra!! Bár jellemző,hogy csak az utolsó helyezettől kaptunk ki,és a győztest csak mi vertük meg!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Sajnos most már biztosan nem tudok menni - elég rendesen megfáztam, de mivel számomra kiderült, hogy a megbeszélés csak jövő hét szombaton lesz, legalább arról nem maradok le.
Nem azért, de ha visszalapoztok 3 oldalnyit, láthatjátok,h a megbeszélés alapból 29-ére lett meghirdetve!!! A jelenléti iv a jövő hétre vonatkozott,nem? A héten amugy is csak foci lett volna.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025