Na nézzük egyenként az értékeléseket, nem fogok kímélni senkit sem, most rossz kedvű vagyok.
Frank: (2) Nem tüzelte fel eléggé a csapatot a mecs előtt, és ezen bár próbált láthatóan, de nme sikerült meccs közben változtatnia, s bár nem rajta mult, h kismillió helyzetet kihagytunk, mint ő is mondta, az ővé is a felelősség.
Valdes: (1) Szigorúnak tűnik, de ez van. Hiába védett nagyokat (megjegyzem ezért tartanak a csapatok kapust), ilyen gólt nem szabad kapni.
Gio: (1) Minősíthetetlen volt elöl is és hátul is. Tragédia. Nem szeretném méeg egyszer Barca mezben pályán látni..
Thuram: (2) Egy hibáján kívül nem volt vele gond, nem tehetett a dolgokról.
Zambrotta: (1,5) Nem tom mi lett vele, mért kellett lecserélni, de tény h nagyon gyenge volt. Belletti sztem jobban játszott. Ez erősen minősíti szerintem az olaszt...
Belletti: (2) Egész jól támadott, de védekezésben van mit javítani. Asszem őt nem igazán lehet hibáztatni.
Edmilka: (1) Már megint egy nagy 0. Neki sincs maradása idény végén.
Xavi: (2) kicsit szürke volt, de ez betudható annak, h msot ő volt kicsit hátrébb és nem Iniesta.
Ronaldinho: (2) első félidőben jól játszott viszonylag, másodikban viszont nagyon visszaesett. Nem bitzos h lecseréltem volna, de igazából nem lett semmivel se kevesebb a játék a távozása után.
Messi: (1,5) Ugyan azt írnám neki mint Dinhonak . csak azért 0,5el rosszabb, mert tőle jóval többet vártam.
Saviola: (1,5) Semmit nem tudott hozzátenni. Mondjuk sok ideje nem volt.
Na ennyi volt azoknak a játékosoknak az értékelése, akik szerintem aszisztáltak erősen a 2 pont elvesztéséhez.
Most következzenek azok, akik ma is, úgy mint általában kihajtották magukat, utolsó csepp energiájukkal is a Barcáért küzdöttek.
Iniesta: Fantasztikus, h mit művelt. Támadásban is kiváló volt, védekezésben pedig fantasztikus. Minden elismerésem, Puyolhoz hasonlatosat nyujtott. (3,5)
Deco: Jól játszott, az egy gólt és a helyzetek jókora részét neki köszönhetjük. Remélem innen csak felfelé van neki is! (3)
Samu: Bár helyezetekből mindent kihagyott, ami nagyon szomorú, ő is végig hajtott, a végén a labdaszerzései azt bizonyítják, h benne is teljes mértékig Barcás szív dobog. (2,8)
És végül Puyol: Elképesztő amit a Barcáért tesz. Az arcát látva én nem szégyenlem, pedig 16 éves "nagyfiú" volnék, elsírtam magam. Komolyan.
A játékáról nem is mondok semmit, látta mindenki. (4)
Nagyon síri hangulatom van.
Mindörökké Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila