Hm, José Reyes, Albert Pujols, Ryan Braun, Tim Lincecum van köztük?M99 írta:Az hülyén jönne ki ha azt mondanám, hogy én?Van még sok baseballos sigem. Mondjuk én Yankeeses vagyok.

Hm, José Reyes, Albert Pujols, Ryan Braun, Tim Lincecum van köztük?M99 írta:Az hülyén jönne ki ha azt mondanám, hogy én?Van még sok baseballos sigem. Mondjuk én Yankeeses vagyok.
Az hülyén jönne ki ha azt mondanám, hogy én?MichaaBee írta:AztadurvaM99 írta:A legújabb:
őt ismeri valaki itt is rajtam kívül?
![]()
Az egyik kedvenc dobóm és a kedvenc csapatom, úgyhogy gépre lementve.(Egyébként volt szerencsém élőben látni egyszer.
)
Még csak most vettem észre. Köszönöm.M99 írta:Victor_Valdes kérésére:
AztadurvaM99 írta:A legújabb:
L.Messi 10 írta:Rohadt jó lettMessithebest írta:nekem bejön! egyébként paintes? mert ha igen akkor minden tiszteletem
Rohadt jó lettMessithebest írta:Ha nem gond ezt használnám.Nagyon bejön.Katalán88 írta:Szerintem Xavi volt a VB legjobbja ezért csináltam róla siget.
Amúgy még egy vélemény sem jött a sigemrőlÉrdemes volt neki kezdenem?
Ha nem gond ezt használnám.Nagyon bejön.Katalán88 írta:Szerintem Xavi volt a VB legjobbja ezért csináltam róla siget.
Ezzel azért vitatkoznék, de a sig jó lett. Nekem inkább a színesebb tetszik.Katalán88 írta:Szerintem Xavi volt a VB legjobbja ezért csináltam róla siget.
![]()
Tyááááááá ez nagyon bejön!!..:Poldi:.. írta:MessiFan.kérte.nem.lenyúlni.csak.véleményt.lécci.
Nem reagált rá senki, nem tudom, hogy azért, mert senki se vállalja, vagy csak nem mindenki látta.Üdv Mesterek!
Szeretnék kérni egy siget 400x150 pixeles méretben, png kiterjesztésben.
Bal oldalt háttérben Barca címer, előtérben Messi, a 2009-2010-es hazai mezben.
Jobb oldalt Ferrari címer, előtérben Fernando Alonso Ferraris szerelésben. Akár sisakban, akár anélkül.
Bal oldalról Barca színek, jobb oldalról Ferrari színek menjenek középen olvadjon össze.
Legyen kiírva, hogy Lionel Messi és hogy Fernando Alonso.
Ezek lennének az igényeim! Remélem megoldható, nagyon hálás lennék az elkészítőjének!!! Very Happy
Valakitől, akár ugyanaz a személy is bevállalhatja, nekem teljesen mind1, tehát valakitől pedig egy 130x160-as, szintén png avatart kérnék!
Gerard Piqué legyen rajta csak ennyi a kérésem és, hogy valami effekt legyen rajta, meg a neve legyen kiírva!
Köszönöm szépen előre is! Smile
Olvasd el:Barcafan9 írta:Hogy kell képet feltölteni?
A Kupás Puyolosta vinnémFecooo írta:vagdostam képeket potenciális aváknak ill. egy signek
vki talán tudja hasznosítani
Vinném az ünneplőset!Fecooo írta:vagdostam képeket potenciális aváknak ill. egy signek
Ezt benyúlnám!Fecooo írta:
A Xavi-s képet elvittem, köszi, csak valami szerkesztés még ráfér, ha valaki meg tudná csinálni azt megköszönném.Fecooo írta:vagdostam képeket potenciális aváknak ill. egy signek
lefoglalom későbbre. (ha szabad)Katalán88 írta:![]()