Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 23:54:21

Igen, bocsi, bekavart a sok idézet (ami túl sok egyébként !! ), Barc99nek szántam azt a hsz-t.

Game, ezek nem realitáson alapuló tippek nálam, valahol már írtam. Megérzések. Ritkán jönnek be, de attól még vannak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.05.13. 23:52:24

lionelmessi19 írta:Szerintem a maradék négy meccsünk felől nem kell aggódni. Ha nehezen is, de sztem mind meglesz.

Amugy Game, te sem hitted el komolyan, h nem foglalkoznak a Madriddal.. ugye? :roll:
A Getafe ellen is azt mondtuk, hogy simán meglesz. Sőt, a Betisre is azt mondtuk, hogy ütjük őket, te pl. 4-0-át tippeltél :roll:

Te sztem Barca99 hsz-ére gondoltál :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 23:48:13

Szerintem a fiúknak ez a mai x már olyan szégyenérzet, amit nem bírnak nagyon elviselni. Szerintem a maradék négy meccsünk felől nem kell aggódni. Ha nehezen is, de sztem mind meglesz.

Inkább azon lesz majd izgulás, h a Real mit tud nyujtani a legvégén.
Remélem buknak.

Amugy Game, te sem hitted el komolyan, h nem foglalkoznak a Madriddal.. ugye? :roll:

Biztos vagyok benne h nagyon odafigyeltek rájuk az utóbbi időben, ezért is fokozódott annyira a nyomás, h egy hatodrangú csapat ellen is görcsölve játszanak végig...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Replay
Director del Fútbol

2007.05.13. 23:18:35

barca99 írta:
Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Xavi: Nagyon bízok abban, h a Madrid bukni fog. 4 forduló alatt bármi megtörténhet.
Már onnan rossz, hogy abban kell bíznunk, hogy a Real bukni fog :?
Állítólag nem foglalkoznak a Madriddal... Most mégis érdekes lett mi van odaát? :?
Hogy a fenébe ne lett volna most már érdekes, hiszen innentől mi függünk a realtól.
Mindenesetre nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, hiszen az Atlético és Espanyol ellen utóbbi meccsek teljesitménye semmire sem lesz elég, ráadásul ők már csakazértis alapon küzdeni fognak.
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.13. 23:08:10

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Xavi: Nagyon bízok abban, h a Madrid bukni fog. 4 forduló alatt bármi megtörténhet.
Állítólag nem foglalkoznak a Madriddal... Most mégis érdekes lett mi van odaát? :?
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 23:06:25

cruyff írta:Mihu: itt nem erről van szó. Egész egyszerűen rijkaard cseréi nem ültek. Egyébként az utóbbi másfél évben egyszer sem ültek. Ez a hiba. Meg az, hogy a játékosok fizikailag mélyponton vannak. Térden jár a csapat a bajnoki hajrában. Félre vannak kezelve. Ez kinek a hibája? Csak mondok egy példát rijkaard taktikai zsenijére: Odonkor feltörültette a gyepet Gioval. Miért nem lehetett Bellettit mondjuk korábban behozni, és Zambrotta mehetett volna egyből a baloldalra Gio helyett, aki csak szenved az egész szezonban?: Ha egy játékos formán kívül van, az az edző kritikája. De itt egy egész csapat van teljesen formán kívül. Akkor ez kinek a kritikája? És amikor mindenki [auto_cenzúra], akkor talán nem pont Dinhot és Messit kellene lehozni egy sorsdöntő meccsen.
Ha jól értem akkor itt most Rijkaardról beszélsz...én egy szóval se dícsértem Rijkaardot, én Deco-t védtem....nekem is megvan a véleményem már a szezon felétől Frankie-ről.....de az nem tűr nyomdafestéket :roll:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.05.13. 23:04:21

Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 23:02:46

De. Xavi, Iniesta és Puyol pont azok közé tartoztak, aki úgy játszottak, ahogy mindnekinek kellett volna.

Basszus. A Madridtól függünk. Francba.

Jó éjt mindenkinek, már ha ezek után még lehet jó. Asszem én sokat nem fogok aludni. :roll:
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 23:00:51

lionelmessi19 írta:Na apróságok a nyilatkozatokból:

Rijkaard: Nem tudtuk kihasználni az előttünk adódó számos lehetőséget, ezen a jövőben javítanunk kell. A Betis gólja a csapat figyelmetlensége miatt született... Van még esélyünk, hátra van 4 forduló, nem szabad h feladjuk.

Xavi: Nagyon bízok abban, h a Madrid bukni fog. 4 forduló alatt bármi megtörténhet.

Iniesta: Még 12 pont van hátra a ligából, több lehetőség is van még, h menyerjük. Harcolni fogunk.

Puyol gyakorlatilag uazt mondta, mint Iniesta.
Az utolsó mondata az volt, h : "Harcolni fogunk eegészen a liga legvégéig!"

ezezk csak részletek, és nem biztos h mindent jól értettem, uh ne reagáljatok rá nagyon erősen. Godnolok it Rijkaard nyilatkozatára, aminek csak nagyon kis részét értettem meg.

A játékosok még bizakodnak, nekünk is ezt kell tennünk, nincs más esélyünk.
Igen, ezekből úgy látszik, hogy még mindneki reménykedik és hajtani akar a végéig, de akkor ma nem így játszottak volna :roll: Mondjuk Xaviból, Iniből és Puyolból ki is nézem, hogy hajtani akarnak, de gondolom Deco meg Ronnie is ugyan ezeket fogja nyilatkozni :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.05.13. 23:03:17-kor.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.05.13. 22:58:53

Mihu: itt nem erről van szó. Egész egyszerűen rijkaard cseréi nem ültek. Egyébként az utóbbi másfél évben egyszer sem ültek. Ez a hiba. Meg az, hogy a játékosok fizikailag mélyponton vannak. Térden jár a csapat a bajnoki hajrában. Félre vannak kezelve. Ez kinek a hibája? Csak mondok egy példát rijkaard taktikai zsenijére: Odonkor feltörültette a gyepet Gioval. Miért nem lehetett Bellettit mondjuk korábban behozni, és Zambrotta mehetett volna egyből a baloldalra Gio helyett, aki csak szenved az egész szezonban?: Ha egy játékos formán kívül van, az az edző kritikája. De itt egy egész csapat van teljesen formán kívül. Akkor ez kinek a kritikája? És amikor mindenki [auto_cenzúra], akkor talán nem pont Dinhot és Messit kellene lehozni egy sorsdöntő meccsen.
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 22:57:38

Na apróságok a nyilatkozatokból:

Rijkaard: Nem tudtuk kihasználni az előttünk adódó számos lehetőséget, ezen a jövőben javítanunk kell. A Betis gólja a csapat figyelmetlensége miatt született... Van még esélyünk, hátra van 4 forduló, nem szabad h feladjuk.

Xavi: Nagyon bízok abban, h a Madrid bukni fog. 4 forduló alatt bármi megtörténhet.

Iniesta: Még 12 pont van hátra a ligából, több lehetőség is van még, h menyerjük. Harcolni fogunk.

Puyol gyakorlatilag uazt mondta, mint Iniesta.
Az utolsó mondata az volt, h : "Harcolni fogunk eegészen a liga legvégéig!"

ezezk csak részletek, és nem biztos h mindent jól értettem, uh ne reagáljatok rá nagyon erősen. Godnolok it Rijkaard nyilatkozatára, aminek csak nagyon kis részét értettem meg.

A játékosok még bizakodnak, nekünk is ezt kell tennünk, nincs más esélyünk.
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.13. 22:56:25

Első félidő elfogadható volt... de a második?! Annyi meg annyi helyzetből csak egy redves gólt kellet volna rúgni... :evil: Betisnek persze ez 2 próbálkozásból megvan. :evil:

Dinho - Edmilka csere nekem nem világos, az miért volt???
És miért nem tette át félidőben Zambit balra - Bellettit jobbra, amikor Odonkor szétszopatta Giot? mondjuk ha vagy 3x átjött a mi térfelünkre a Betis sokat mondok...

nem elég hogy ilyen elcseszett a szezon, még a makk is elfogy a végére...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.13. 22:47:26

Zozzy 5 írta: Nem értek egyet...Nem csak a cseréktől kezdve űltűnk rá az eredményre, hanem az 5. perctől. Azt pedig erősen kétlem, hogy Rijkaard ilyen szinten "ráülős" lenne :roll: Nem...Itt arról van szó, hogy azoktól akiktől a gólokat várnánk azoknak vagy nem megy, vagy lusta disznók. Annál jobban már Rijkaard sem tudná motiválni őket, mint azt Laporta tette. Egyszerűen nem hajlandók. Ez van...
Én is Pontosan így látom. A játékosoknak meg maguktól is kéne hajtaniuk, nem pedig álladóan őket kell hajtani. Miféle sportemberek ezek? Nem érdemlik meg, hogy Barca mezben játszanak. :evil:
cruyff
Entrenador del Barça

2007.05.13. 22:46:56

Rijkaard: jövőre pá-pá! Ezt most elintézte saját magának! 1-0-nál bekkelni akart egy középszar betis ellen! A NOU CAMPBAN bekkelni akart! Az egész szezonban elkövetett annyi hibát, hogy csoda, hogy még versenyben vagyunk egyáltalán. De most feltette a koronát.
VISCA EL BARCA!
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 22:45:36

cruyff írta: Sebaj. lionelmessi16 szerint jó volt az egész csapat. Olvasd csak.... :wink: Jó volt Deco is. Hát 1 labdáját nem játszott meg. 1-et NEM JÁTSZOTT MEG! Ami emberhez ment, az is vagy sínbe, vagy hosszú volt, vagy mögé ment....Egyedül Eto'o-ban és Messiben volt benne a gólveszély mikor keresztbecselezték magukat ... és annyi.... Deco jó volt????????????????????????? Melyik meccset nézted? Onnantól, hogy rijkaard elcserélte magát, a félpályán sem mentünk át. Messit, Dinhot legalább 2-2 ember őrizte hátul. Saviolát simán otthagyták. 1-0-nál, amikor még érezni lehetett, hogy semmi nem dőlt el, lehozta két kulcsemberünket. Az egész NOU CAMP fütyült. Rijkaard cseréit fütyülték. Eto'o csatár létére több labdát szerzett a középpályán mint Xavi, Deco, Iniesta együtt.
De könyörgöm....ne egy embert emeljünk már ki azzal az indokkal hogy a második félidőben nem csinált semmit......a második félidő 0 volt mindenkinek kivéve Eto'o-t és Puyolt....Mérgesek vagytok Decora...délután én is szidtam de ma nem lehetett....és nézzük csak az első félidőt mert utánna nekünk véget ért a meccs....utánna nem volt kit nézni....
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 22:45:33

Enrique, komolyan kérdeztem, kiváncsi voltam h te hogy látod. Nem kérdőjelezném meg teljesen amit írsz. nekem is elég elfogadhatatlan.

Az a szomorú, h azt nem észleltem, h a játék, és főként a támadó játék bármivel gyengébb lett volna, miután Dinnye és Messi lejöttek... :(
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 22:43:44

Game90 írta:
Enrique írta:Most ezt komolyan kérdezed? :shock:
Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogy próbál 1-0-ra játszani ezzel a csapattal, úgy hogy lehozza a Dinnyét, a Messit, és beviszi a teljesen formán kívül játszó Saviolát, meg az ólomlábú, lépegető Edmílsont. Így akar meccset nyerni? Miért kell beállni, ráülni az eredményre? Miért nem lehet megmondani ezeknek a szerencsétleneknek, hogy "Hé, nyomjátok már meg a végét, nem kéne átengedni a területet ennek az ótvarszar betisnek..."
Ez már egy ideje így van, hogy beállunk védekezni (!!!) és próbáljuk kihúzni a meccset. Miért nem lehet még 1-2 gólt lőni :idea: :?:
Végig azt akarták, csak nem jött össze. Ennyi. Ezért nem lehetett.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 22:43:18

Enrique írta:
lionelmessi19 írta:Enrique, fejtsd ki h mért Frank a főkolompos szerinted!
Most ezt komolyan kérdezed? :shock:
Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogy próbál 1-0-ra játszani ezzel a csapattal, úgy hogy lehozza a Dinnyét, a Messit, és beviszi a teljesen formán kívül játszó Saviolát, meg az ólomlábú, lépegető Edmílsont. Így akar meccset nyerni? Miért kell beállni, ráülni az eredményre? Miért nem lehet megmondani ezeknek a szerencsétleneknek, hogy "Hé, nyomjátok már meg a végét, nem kéne átengedni a területet ennek az ótvarszar betisnek..."
Bakker, nem igaz, hogy nem tudja megmondani, lőjetek még egy gólt, aztán kész, mehetünk haza.
De világosan látszott, hogy arra megy ki az egész, hogy maradjon meg az előny, de ezt nem lehet megcsinálni ...

Valdés is hibázott, de volt előtte több olyan védése, amikor megint megmentette a csapatot. A gól és a hiba (?) csakis a teljesen rossz edzői irányítás következménye.

Tűrhetetlen.
Nem értek egyet...Nem csak a cseréktől kezdve űltűnk rá az eredményre, hanem az 5. perctől. Azt pedig erősen kétlem, hogy Rijkaard ilyen szinten "ráülős" lenne :roll: Nem...Itt arról van szó, hogy azoktól akiktől a gólokat várnánk azoknak vagy nem megy, vagy lusta disznók. Annál jobban már Rijkaard sem tudná motiválni őket, mint azt Laporta tette. Egyszerűen nem hajlandók. Ez van...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.13. 22:41:45

cruyff írta:Frank most ezzel aláírta a saját halálos ítéletét. Jövőre már nem ő lesz az FC Barcelona vezetőedzője. Úgy rúgják picsán Laportáék, hogy Hollandiáig meg sem áll. Ennyi.
Ha :wink: a Milan nem nyeri meg a BL-t akkor oda fog menni.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.05.13. 22:41:28

Enrique írta:
Bakker, nem igaz, hogy nem tudja megmondani, lőjetek még egy gólt, aztán kész, mehetünk haza.
De világosan látszott, hogy arra megy ki az egész, hogy maradjon meg az előny, de ezt nem lehet megcsinálni ...

Ez így van. Bekkelni akart az Istenbarma! A Nou Campban! 1-0-nál!!!

Valdés is hibázott, de volt előtte több olyan védése, amikor megint megmentette a csapatot. A gól és a hiba (?) csakis a teljesen rossz edzői irányítás következménye.

Tűrhetetlen.
VISCA EL BARCA!
PCsabi
aka Game90

2007.05.13. 22:41:15

Enrique írta:Most ezt komolyan kérdezed? :shock:
Ez már egy ideje így van, hogy beállunk védekezni (!!!) és próbáljuk kihúzni a meccset. Miért nem lehet még 1-2 gólt lőni :idea: :?:
cruyff
Entrenador del Barça

2007.05.13. 22:40:18

Frank most ezzel aláírta a saját halálos ítéletét. Jövőre már nem ő lesz az FC Barcelona vezetőedzője. Úgy rúgják [meg valahol, ahol neki az nagyon nagyon fáj] Laportáék, hogy Hollandiáig meg sem áll. Ennyi.
VISCA EL BARCA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.13. 22:39:51

lionelmessi19 írta:Kiváncsi leszek a nyilatkozatokra.

Meghalgatnám szivesen Puyolt, Laportát, Franket, Ronaldinhot, Samut, Messit....

Egy aprócska, szinte semmit, csak becsületet érő pozitívum: még mindig bevehetetlen a NOu Camp a bajnokságban.
Kitörölhetjük vele a valagunkat.
PCsabi
aka Game90

2007.05.13. 22:39:25

lionelmessi19 írta:Egy aprócska, szinte semmit, csak becsületet érő pozitívum: még mindig bevehetetlen a NOu Camp a bajnokságban.
Ezzel kb kitörölhetjük a fenekünket :roll:

Én azt mondom, hogy mostantól örülhetünk, ha megnyerjük a bajnokságot :arrow: mivel nem mi vagyunk a legnagyobb esélyesek.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 22:38:27

Tűrhetetlen.
Lezárt