Zozzy 5 írta:Etooka írta:
Gimifelvételin van szóbeli?

Legtöbb helyen van. Gimikben főleg...Azon belül is az angol/németen vagy vmi más tagozaton (pl. rajz) nehéz lenne csak a matek meg magyar felvételik alapán összegyűjtögetni az embereket

Hehe, nekem anno nem volt, csak beszélgetés, általános dolgokról, hogy megismerjenek kissé, viszont az egyetemre igen.
Gondolom vannak olyan elit helyek, ahol komoly felvételi, tandíj, s egyebek szűrik ki az oda nem valókat.
Sosem feledem el, amikor "tirpákföldön" voltam felvizni. (Nem sértésként tirpákozom, s tisztában vagyok a tirpák jelentésével). Szóval Nyíregyházán, két férfi és egy nő volt. A nő nem volt rossz, csinos 30-as, de a két pali... Az egyik kb. 160 cm, 40kg, ilyen pampalini figura, kegyetlenül borvirágos pofával :

A másikon látszott hogy ő is "megissza a magáét", s finom cefreszag áradt vmeik szájából. Ott azon nevettem, hogy olyan dolgokért adtak plusz pontokat, mint jogosítvány, munkahelyi tapasztalat, s írattak egy háromoldalas tesztet is. Nem kell mondanom, nem oda mentem.
Egyébként ha jársz felvételi előkészítőre, akkor nem lehet gondod.
Nah, csak várj, s két-három év múlva a szüleid gmbolhatják le a 100e HUF-os tandíjat oda is